מי פה לשחק איתי?

אמאבולי

New member
הגעתי מאוחר מידי?!

אמאבולי

New member
ובכ"ז, הנה סיפור:

אתמול היה לנו ערב מפקד-משו. נוכחות חובה (שלו. טוב שלא הכריחו גמותי..)
בתוכנית: ארוחת ערב, חצי שעה של נאומים, הצגה, קפה ועוגה. כה נכתב בהזמנה.
התארגנתי על בייביסיטר כמה ימים מראש, כי זה סיפור למצוא כאן אחת כזאת, ועוד לשעה של מקלחות והרדמות. הכנתי נפשית את הבנות, הכנתי את הבית, הכנתי להן א.ערב מראש. שעה ומשו לפני שאמורים לצאת- האיש מתקשר שעדיין לא יצא מהבסיס, יש לו התקלה (כמה מפתיע) והוא לא יבוא לאסופותי. ביקש שאביא לו בגדים ואצא לקראתו, נפגש איפשהו בדרך. שמחה לספר שאפילו לא התעצבנתי. כ"כ מכירה את המערכת כבר... התארגנתי לבד (כמה כיף שהבנות כבר גדולות), יצאתי לדרך כשהבייביסיטר הגיעה, נפגשתי עם האיש בדרך, ומסתבר שאנחנו הולכים לאחר בגדול. עכשיו- שנינו לא אכלנו, והודעתי לו רשמית שאם מפספסים שם את הארוחת ערב- יוצאים למסעדה במקום! כמעט ועצרתי ואתו בדרך לקנות פלאפל, רק ליתר בטחון...
בנוסף לאיחור שלנו גם הכתובת על ההזמנה היתה לא מדוייקת, מלא חברים הגיעו למקום הלא נכון. מזל שדיברנו בדרך עם חבר שכיוון בדיוק.
בקיצור- הגענו באיחור של 40 דק', האיש התלבש בחניון... הספקנו למה שנשאר מהאוכל. לא נשאר לנו הרבה זמן אז אכלנו מהר, פגשנו כמה חברים לשיחות על רגל אחת, היה ממש נחמד. הדיבורים של החצי שעה התכווצו בסוף ל 4 דק' שגם בהן לא נאמר כלום, הקפה ועוגה היו בלי קפה.... אבל ההצגה היתה טובה. והבילוי הזוגי נהדר. והבנות נרדמו יפה (אחרי טלפון בהול שאחת הקיאה... אפפעם אי אפשר לצאת בשקט..).
והגענו הביתה כ"כ מאוחר (ועוד הייתי צריכה לנהוג רבע דרך!!) ועכשיו אני עייפה!
אבל היה כיף.
וזה סוף הסיפור

רויטלי28

New member

שמחה לשמוע על ערב מוצלח.
כמעט תמיד אני יוצאת בתחושת פספוס מהתוכנית
למרות שמשקיעים כספית בערבים האלה , התוכנית מעפנה.
בהצגה הראשונה במסגרת זוגיותי לצה"ל התקשנו להנות והשיא המביך היה שהשחקנית פתאום התחילה להוריד חולצה .

shmupie

New member
את יודעת

א. נשמע שהיה לכם כיף וזוגי למרות הכל.
ב. אל תכעסי שאני אגיד לך שאני מקנאה. שכחתי כבר מה זה בילוי זוגי....

אבל אני באמת שמחה בשבילכם מכל הלב

hell cen be fun

New member
יש לי סיפור!

אפילו שניים!
עכשיו הקטנה שכבר לא כ"כ קטנה, (צריך למצוא לה כינוי חדש...) יש לה חידודי לשון שלפעמים אני נקרעת מצחוק ממנה.
יום אחד לפני החגים אני באה לקחת אותה מהצהרונית, אומרות שלום לחבצלת ויוצאות עם קופסת צדקה ענקית שהם הכינו בגן. אני, הרי אמא טובה, מתפעלת מיציר כפיה, שאלתי אותה "איזה יופי, מי הביא לך את הקופסא הזו?" היא בלי להסס עונה:
"חראצלת!"

אנחנו הולכות לגן ברגל, שתי דקות הליכה והרבה זמן איכות עם הילדה. בדרך לגן כל כמעט הנהגים מסתכלים עלי בצורה מוזרה. בדקתי שהחולצה מסודרת המטפחת לא עפה לי, הכל בסדר.. לא הבנתי, אבל שיסתכלו. פתאום אני קולטת את מעשיה של בכורתי היקרה....
"ממי, מה את עושה??"
"אני מצביעה לאוטואים!"
"למה את מצביעה אליהם??"
"כי ככה עושים!"
"ממי, רק מי שרוצה שהאוטו יעצור לו ויקח אותו איתו מצביע לו"
"אההה, ואנחנו לא צריכים, אנחנו הולכים ברגל!"

ככה זה, ילדה שגרה ביישוב ליד הטרמפיאדה..
אח"כ כל הנהגים בטוחים שאני מסרסרת אותה לטרמפים...

יוליה323

New member
עכשיו אני כאן...

לזמן קצר (מקווה),

סיפור הזוי וטרי טרי:
הבת הגדולה שלי (כיתה ז'), הזמינה היום 2 חבירות לישון אצלנו. שתיהן לא מהישוב שלנו והיום פגשתי אותן לראשונה. חמודות חמודות. (שמחתי לעצמי, שהבת שלי התחברה איתן...)
ולסיפור עצמו:
בערך ב 22:00 נהיה שקט מהחדר שלהן, היסקתי שנרדמו. אך מסתבר שאחת האורחות מתקשה להרדם, היא קמה לשירותים (התעלמתי...), היא קמה שוב לשירותים. ואז ניגשתי אליה, והיא בדמעות מספרת לי שהיא לא רגילה לישון מחוץ לבית.
טוב, מה נעשה?
הצעתי לה לקום, לקרוא, לצפות בסרט בטלוויזיה.
אז המצב כרגע הוא כזה:
כל ילדיי+אורחת ישנים מזמן מזמן.
אמא אחת עייפה מאוד+אורחת שצופה בסרט די.וי.די ועדיין לא מגלה סימני הירדמות...

hell cen be fun

New member
אני הייתי מהאורחות האלו...

אבל מעולם לא העזתי לקום מהמיטה או לדבר עם ההורים שלה (ר"ל!
)

כל הכבוד לך..
איך זה הסתיים בסוף?

יוליה323

New member
לא תאמינו, איך זה הסתיים...

בשעה 1:00 לפנות בוקר "נשברתי" והבאתי אותה לישון לידי....

תוך 5 דקות נרדמה...

הזוי זה כאן!

אמאבולי

New member
לידך במיטה הזוגית???? איכס!!!!

בחיים לא היה קורה אצלי.
מצידי הייתי מתקשרת להורים שלה (שיודעים שהיא לא רגילה לישון מחוץ לבית ובכ"ז שלחו אותה!) שיבואו לקחתותה. או שתתקשר לדבריתם שירגיעו אותה. או משו. רק לא זה...

ג'ולי,כל הכבוד על האומץ

גמני כמו בולית,לא מסוגלת שמישו זר
ייכנס לקודש הקודשים שלי...

ועוד משו

הבכורה רוצה שאפתח לה פייסבוק(כי לכולן יש...)
מה איתכם? פתחת לבכורה שלך??

סקרנית לגבי כולן,מי שיש לה גדולים,מה דעתה בנושא?

אני בהתלבטות רצינית ומהותית בנושא...

למעלה