מי פה כבר קרה

EverMan

New member
מי פה כבר קרה

את מלחמת הנפשות ? war of souls ? יש לי אותן בבית אבל אני באמצע הגיבורים heroes that is איך הוא ? שווה קריאה כמו כל שאר המ"ו וט"ה ?

לא דיסלקטיות אלא דיסגרפיה.

אני מבקש. יש הבדל גדול. דיסלקטיות היא בעיה בתפיסה כך שקשה לכתוב לתפוס לקרוא ולפעמים לדבר. ודיסגרפיות היא בול ההפך: חוכמה, תפיסה מהירה והבנה כך שדיסגרפי יבין אבל יהיה לו קשה מאוד להסביר ודעותיו יהיהו מתוסבחות לאחרים (הוא לא יבין את, למשל, הדרך שהמורה לחשבון מלמדת לפתירת התרגיל אבל הוא ימציא דרך עקיפה שרק הוא יבין אבל שעדיין תתן לו את התשובה). כך-שזה לא כל-כך חיסרון. לבסוף, הבעיה היחידה שבולטת אצל דיסגרפט היא הבעיה בלכתוב. כואב להם באת כתיבה (על המילה הראשונה, כאילו הם כתבו שעתיים) והבעיה הנוספת היא שגיעות כתיב. (כן, אני דיסגרפי אם השאלה עלתה אצלכם בראש, זו הסיבה שזה כל כך הפריע לי!) תודה על ההקשבה!(או שבעצם קריאה)

La Gamba

New member
אז אולי לי יש את זה.

אני בפרוייקט של בר אילן שנה שניה, אני יכול לפתור חומר של י"ב (לוגריתמים אי שיויוניים) אני יכול לעשות בגרות ולקבל בה 90 (אם כל 9 התשובות נכונות) אבל אני לא יכול להוציא מאה במבחן בט´. תמיד 85-95. פיספסתי שאלה, לא כתבתי בכתב ברור, לא כתבתי X וY ליד מערכת הצירים. מעצבן!!! (בייחוד ההוכחות)

למעלה