מי פה היה בצוללת ב2.3?

DarkDevil1

New member
מי פה היה בצוללת ב2.3?

אני היית =] הילד עם השער הכחול מוכר למישו?? פרצופי מצונזר כי זאת שצילמה צילמה לאט וצעקתי לה צלמי כבר וראו

../images/Emo121.gifמשחק חדש, ../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif!!

גנוב מפורום היהודים בתפוז, שגנב מהפורום הרשמי של היהודים זה בעצם משחק-ניפוח-אגו.. כל מי שרוצה כותב "אני" ואז... כל מי שרוצה כותב עליו מה הוא חושב עליו... יש רק כמה חוקים פשוטים: 1. אסור לכתוב דברים רעים או משהו שיכול לפגוע בבנאדם 2. מישהו שכותב "אני" - כאילו שירשמו מה הוא חושב עליו, שלא יכתוב את זה בתגובה למישהו כי זה יכול לבלבל. כדי שאף אחד לא ייצא מקופח-כל מי שכותב "אני" חייב לכתוב לשני חברי פורום אחרים דברים.. סבבה? יופי. תהנו

a d i 8

New member
שי הוא ילד חמוד../images/Emo9.gif

שממש כיף ללכת איתו להופעות [גם אם הוא נוטש

שי :)

טוב לב ומארח למופת והיה נשאר איתי מחוץ לאינדיקה אם לא היינו נכנסים :)

AvtipuS

New member
ליפיונר לשעבר

תודה שליוות אותי ברגעים האחרונים של המצלמה. גבר גבר בוא לאגאדיר. פאנן להעלות איתך זכרונות מהופעות של היהודים [קונגרסים וכו'] ואתה גר קרוב. זה טוב.

ססילייה

New member
שי, כפרע שלי!../images/Emo23.gif

אתה אחד האנשים ה-מקסימים ביותר! יש לך קעקוע מדהים. אתה משעשע וחרמן! D: סתם נו, אני אוהבת אותך המונים.

B a m b o o k

New member
../images/Emo99.gif

אתה איש שמן שלא בא למפגשים
ובגלל זה יוצא לי לראות אותך פעם בחצי שנה בערך... חוץ מזה, אתה אחלה בנאדם וכיף לי לדבר איתך (אפילו שלא כלכך יצא בזמן האחרון...)

../images/Emo121.gif"עדי היא ילדה חמודה"

נשמע כמו התחלה של מה שכותבים בספר מחזור בכיתה ו'
הילדה הכי מתנחלת בארץ! <היא כבר קבעה תור לקיץ
> אה כן, את בת!

AvtipuS

New member
כפרעלייך

גם את היית ברגעים האחרונים של המצלמה ואפילו זכית לכבוד של האחרונה שצולמה במצלמה. שרדת איתי הופעה שלמה של היהודים. וזה באמת לא מפריע לי להקטין לך תמונות
אני עייף ויש לי עוד לכתוב על צלילע אז...

E i t a M a r

New member
../images/Emo121.gifהילדה הכי יפה בגן!

גם יפה וגם אופה:p גרה בסוף העולם שמאלה שזה רחוק מדי! כבר אמרתי שאת יפה?

למעלה