מי פה בא לבראשית?

jimorrison

New member
פסטיבל בראשית..

ב18-20.10 בכינרת.. שמעת על שנטיפי,בומבמלה וסגול? אז זה בערך אותו הדבר...זה ממש כיף חוץ מכל ההתמסחרות אבל חפיף

בטריה

New member
אני אולי... הייתי שנה שעברה והיה

מעולה! רק שנראה לי שכשאין לך חברה זה הרבה יותר כיף כי אתה מחפש סטוצים ומוצא בלי בעיה... עם חברה אתה לא יכול וזה פסטיבל נטו, שזה גם כיף אבל קצת פחות

afon

New member
בשביל המוזיקה הטובה

רוח המרדנות, והנוף. מה נראה לך? סקס תמיד מוכר הכי טוב

jimorrison

New member
מה הקשר?

סקס יכול להיות פרט שולי כזה אני בא בשביל לפגוש אנשים שלא ראיתי פול זמן וכדי סתם לא לעשות כלום כל היום.. בנות זאת בטח לא הסיבה

afon

New member
ודאי

אני זוכר בילדותי כשאלפי מורדים טמילים צבעו את מורדות ההרים לא היה הרבה מה לעשות חוץ מלנוס על נפשינו.

jimorrison

New member
חחח

לא שמע..לא רוצה להיות שחצן או משהו אבל ממש אין לי בעיה להשיג שם סטוצים.. זה פשוט לא הרעיון של לבוא ולפסטיבלים ולחפש זיון אתם פשוט אפסים כיאלו..יאללה בוא נחפש בנות פתוחות כאלה בפסטיבלים.. יעני מה קשה לכם להשיג זיון או משהו?

בטריה

New member
לא רצית להיות שחצן, אבל יצאת בכל

זאת... מה זה "מה קשה לכם להשיג זיון או משהו?"? זה לא קשור... אתה בא לשם, נהנה מהים ומהפסטיבל וגם חלק מהכיף זה לחפש כוסיות... אם אתה לא נהנה מזה אז ההודעה הקודמת תקפה.

jimorrison

New member
מה לעשות שיצאתי שחצן

ומה לעשות שאני לא חרמן כמוך. כמו שאמרתי זה פרט שולי ואני לא בא בשביל זה לפסטיבל כמוך.. אני נהנה קודם כל מהדברים האחרים ואם זא בא אז בכיף זה לא שאני אגיד לא...אבל אני לא בא לפסטיבלים בשביל לחפש כוסיות..אחד הדברים הכי פתטיים שיכולים להיות... ונגיד שהייתי הומו...אז הומואים לא מחפשים זיון? חח מה זה החרא הזה..גזען

afon

New member
אין בעיה עם הגישה שלך

תבוא ותהנה, אבל אל תהיה כל כך מופתע שזה מה שאנשים אחרים מחפשים שם. וכמו שאמרתי, תמיד טוב להיות שונה.

jimorrison

New member
אני דווקא לא ממש מופתע כי אני יודע

שזה מה שרוב הגברים שהולכים לשם מחפשים.. אבל אני מכיר גם כמה בודדים שלא הולכים לפסטיבלים בשביל זה. קיצר תהנה ובהצלחה לםי דעתי גישה מסריחה אבל שיהיה

למעלה