מי עשוי מסוכר ?!? מי ?!?

כRובי

New member
מי עשוי מסוכר ?!? מי ?!?

הצדק נעשה! האחד עם הגלגל למעלה, והשני מרכין ראשו מטה
אך עולה השאלה... האם השלום שב לכנו? אני מאמין שכן
בחברות...

כ לוין

New member
איפה אתה?

לא רואים אותך, לא שומעים אותך, מה איתך?... אני מזכיר לך שלאופנוע שלך יש 17" למטה, מה שאומר שמקומו במגרש...

fungas

New member
חייב להסכים

יוחזר האנימל למיגרשים לאלתר FUNGAS ושאר קהילת ה-17 שמזילים דמעה.

S u g a r M a n

New member
נו טוף נתפסתי על חם... P-:

המסלול הפך להיות מהיר מאוד, מהיר מדי אף לטעמי. השלום שב על כנו? בחיים לא מלחמה
בחברות כן.

sm animal

New member
איפה אני?

מתאמן לקראת המרוץ הבא במתקן סודי...השבוע אני נוסע למחנה אימונים בארה"ב (שבועיים) ואחזור ישר למירוץ, ללא יומרות אלא רק הבטחה לעורר בלאגן ב S1.

S u g a r M a n

New member
תדע לך שאתה גם חסר

לי. טיסה נעימה ותחזור שלם בכדי לתת לכולם בראש. שמעתי שבחווה של בוש יש הרבה שטחים להתאמן....

MexMex

New member
אם אין לך מה לעשות בסופ"ש הבא

תן קפיצה. יש מירוץ
M.

xt600e

New member
../images/Emo51.gifDO YOU HAVE SOME PHOTO'S

FROM YESTERDAY?? IF YOU HAVE, IT'LL BE VERY NICE FROM YOU... THANK'S XT600E

כRובי

New member
ועוד תמונה של אחד "גבR גבR"

שהמשיך אל תוך מסלול המוטקרוס של הרינג... כבוד
מצטער על איכות התמונה, היא נדפקה לי כמו שאר התמונות של רבים וטובים מכם..
לא נורא, תסתכלו על זה כעל שיעורים לקראת צילומים טובים יותר בעתיד
)

fungas

New member
סתום ת'פה

תפסיק לאכול תפסיק לשתות תמשיך לעבוד ואז קח שעות נוספות ותקנה כבר אופנוע! FUNGAS משתומם מול ותיקים שמכרו/מוכרים אופנוע ולא המשיכו אל הבא בתור (כרובי???)

כRובי

New member
אפרופו מכירת אופנוע...

קטע מוזר בטירוף קרה אתמול: למי שלא יודע, לא רכבתי לא האופנוע מאז אמצע אוקטובר 2004. באוקטובר הייתי ON/OFF באשפוזים בית חולים - שגרה שהסתיימה בניתוח פשוט למדי, אותו עברתי באמצע נובמבר. יומיים אחרי הניתוח, נולדה נועה. אחרי שבועיים בערך, החלטתי שזו הזדמנות טובה להחליף אופנוע ל-520 (בייחוד בגלל שנדלקתי על האופנוע של שביט, שכבר נמכר ל"דוקטור"...). יוצא שדצמבר, פרסמתי את האופנוע למכירה. מלבד גידי פרדר, שהציע לי מחיר זנות על האופנוע (משהו מו "חצי ממחיר המחירון"
), לא הייתה אף פנייה לגבי האופנוע. אפילו לא היה לי עם מי להתמקח על המחיר ! לפני שבועיים בערך, שמתי את האופנוע במוטוטסט (כשבמקביל, האופנוע מפורסם בכל חור באינטרנט וכמובן במחירון של בייקס ומוטו). ואתמול ? 7 (!) טלפונים שונים לגבי האופנוע... 7 ! וזת במקביל לאחד רציני שפנה למוטוטסט וקרוב מאוד ללקיחת האופנוע לבדיקה. ולפחות 3 מה-7 נשמעים בטלפון לפחות, רציניים למדי.. מה קרה פתאום ? אין לי מושג.. אבל אני לא מתלונן

למעלה