מי ער?????

Jan22

New member
עכשיו אני ער

הקופסא צריכה לנוח לפעמים ,פעם בשבוע מגיעה לה לנוח לילה רצוף . רק פעם בשבוע . אזרח ,כמה שעות אתה עובד השבוע ?

Jan22

New member
עברת את הסף של ה55

כל הכבוד קדוש. קדימה ,תסתער על ה70 + !

ק ד ו ש

New member
70+ זה לחסרי חיים בלבד

זה אומר לעבוד 7 ימים בשבוע 10 שעות... או נגיד 6 פעמים משהו כמו 11-12 שעות... איפה הזמן לחיות בין לבין?? לישון\לאכול\חדר כושר\חברים בלאגנים. תכלס עבודה לאחרי צבא זה רק לחסוך לטיול ולימודים, אני לא מחפש להתעשר עכשיו.

haych

New member
אני עכשיו

יש לי רופא שיניים!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אמאל'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חוץ מזה, אני בחופש. שיהיה לכם יום עבודה נעים!

Jan22

New member
מה עושים לך שם !?

כל יום רופא שיניים ? את עושה שיפוץ כללי ?

haych

New member
לא, לא...

עד עכשיו זה היה בדיקה, ואז צילום, ואז רופא אחד להצעת מחיר, ואז רופא אחר להראות לו את הצילום והצעת מחיר... היום הגענו לת'כלס! סתימה + עקירה של שן בינה... אף פעם לא עשו לי טיפול שיניים!! אז מתתי מפחד... אבל ציפיתי לכ"כ הרבה יותר גרוע-שזה היה לא נורא בכלל!!! (נראה אם אני עדיין אחשוב ככה כשיתחילו הכאבים...)

Jan22

New member
טוב אני חייב לעשות את זה

את פשוט מבקשת את זה ... איזה כאבים הולכים להיות לך ,עשיתי 2 שיני בינה שנה שעברהושלושה ימים ישבתי בבית והשתגעתי מכאבים . חחחחח הכאבים ,הולך להיות לך כיף ! ויש לך סיבה למות מפחד! הייתי ממליץ על שיטת הדלת והחוט.

haych

New member
א. אתה בן זונה.

ב. אני כ"כ שמחה שכאב לך!!!! אני ממש מקווה שיעקרו לך את השתיים האחרות. ואתה יודע מה?? כואב לי ממש טיפה!! אני פחות מ-4 שעות אחרי העקירה ואני כבר אוכלת קצת על הצד הזה. העקירה עצמה לא כאבה בכלל בכלל, הייתי ממש מופתעת! בעקירה הבאה אני אפילו לא אצטייד באמא שלי... גם אם הכאב יחמיר-יש את ההמצאה הגאונית שנקראת אקמול.

ד נ ע

New member
אני עשיתי 3 עקירות בצבא

חח מה לא עושים בשביל גימלים
אבל לך כואב יותר הכיס... !! אני את הטיפולי שיניים שלי ניצלתי מהצבא וממולץ לכל מי שלפני שחרור לקבוע איזה תור לניקוי ובדיקה כללית.. :)

haych

New member
ניקוי ובדיקה כללית

אני מקבלת בחינם פעם בשנה מהביטוח מושלם. ולגבי הכיס... הרופא שלי לוקח חצי מחיר מקופ"ח. נראה לי שעדיף לשלם ולא להפקיד את הפה שלך בידי רופא צבאי... בררררר... יש לי צמרמורת רק מלחשוב על זה..

ד נ ע

New member
חח רופאי שיניים בצבא טובים...

אין טעם לקבל צמרמורת ככה סתם.

אזרח111

New member
../images/Emo45.gif

גם אני מרוצה מרפואת השיניים הצבאית. גם אני עשקתי את המערכת לפני השחרור

Jan22

New member
אצלנו היה אחד ,"השוחט"

רופא שהיה עושה סבב בכמה בסיסים ,כל חודש היה מגיע לבסיס למשך חודש. במשך כל החודש שהיה אצלנו ,הוא היה מוציא לאנשים שיניים בשיטת הדלת והחוט.

למעלה