אמת איפה קונדרה ברח!?
ד דולפינית בים New member 23/7/05 #9 חח יחזור.. אממ... אמת שתכל'ס משעמם לך? לא סתם חח אממ.. אמת ש... את אוכלת מחר ג'חנון? לא סתם.. אממ.. מה לשאול?.. אמת שאת מאוהבת ?
חח יחזור.. אממ... אמת שתכל'ס משעמם לך? לא סתם חח אממ.. אמת ש... את אוכלת מחר ג'חנון? לא סתם.. אממ.. מה לשאול?.. אמת שאת מאוהבת ?
S siv honey New member 23/7/05 #12 אני אהיה חמודה ואענה לך על שלושתם כן משעמם לי.. כן מחר אני אוכל ג'חנון.. אבל קצת טיפה.. ומאוהבת? אהממ אהממ אהמממ וואלה לא.... הלוואי.. תורך.. א או ח?
אני אהיה חמודה ואענה לך על שלושתם כן משעמם לי.. כן מחר אני אוכל ג'חנון.. אבל קצת טיפה.. ומאוהבת? אהממ אהממ אהמממ וואלה לא.... הלוואי.. תורך.. א או ח?
S siv honey New member 23/7/05 #14 טוב אין לי מה לשאול אותך נו.. זה משחק חרא!!!! תבחרי משהו אחר! ולמה קונדרה לא איתנו!??!?
ד דולפינית בים New member 23/7/05 #15 ששששששששש! ומשחק אחר? סבבה אגוזים.. בואי תביאי בובה.... ואני אביא דובי .... ונשחק שהדובי אבא והבובה אמא.. ודובי מביא לבובה בראש סבבה?
ששששששששש! ומשחק אחר? סבבה אגוזים.. בואי תביאי בובה.... ואני אביא דובי .... ונשחק שהדובי אבא והבובה אמא.. ודובי מביא לבובה בראש סבבה?
S siv honey New member 23/7/05 #17 תגידי לי יא חתיכת שוביניסטית מסריחה! מה קרה? למה שהבובה לא תביא לדובי בראש!!!!?1?! הא? הא<? הא?
ד דולפינית בים New member 23/7/05 #18 טובבבבבב אז יש לי אחרת... דובי יביא את ברבי בן, ובובה תביא את ברבי. ואז יהיה אורגייה פנאן?
S siv honey New member 23/7/05 #19 אההממ בובה וברבי יהיו חמודות אחת לשניה? ברבי תהיה חמודה לדובי? דובי יהיה חמוד לברבי בן=קן? אהממ שלא בטעות ישכחו מישהו חס ודחליל.
אההממ בובה וברבי יהיו חמודות אחת לשניה? ברבי תהיה חמודה לדובי? דובי יהיה חמוד לברבי בן=קן? אהממ שלא בטעות ישכחו מישהו חס ודחליל.
S siv honey New member 23/7/05 #21 ברור אני ציינתי זאת קודם.. חמודים כאלה.. מצעד נעימים של ברבים ודובים... אני נורא מתרגשת מהליברליות שלך. באמת! אבל אני יותר רוצה לראות את בובה וברבי ביחד.
ברור אני ציינתי זאת קודם.. חמודים כאלה.. מצעד נעימים של ברבים ודובים... אני נורא מתרגשת מהליברליות שלך. באמת! אבל אני יותר רוצה לראות את בובה וברבי ביחד.
A atombomb New member 23/7/05 #40 היי אני אריק.... אני מכיר את מירב מפורום אחר.... והיא המלכה... חוץ מזה שאני מסטול קצת עכישו,