מי ענקית מי?

rrredshay

New member
בניצנים אין בהפקה אף אחת שמתקרבת אלייך...

בעצם.... לא רק בהפקה.... ולא רק בניצנים....

דקר26

New member
אממ תקשיבי.. יש פה איזה הר שמפריע לי..

ניראה לי רק את מסוגלת להזיז אותו!!!!!!!!!! יא סאאאלםםםםםםם בובה! כל הכבוד, מנסה לעקוב אחיך כמה שאפשר בפורום הזה ואחות שלו.. את בהחלט מדהימה! יש לי רק שאלה עכשיו קצת רצינית.. סבבה ערב התרמה.. סבבה אומנים.. סבבה גיידאמק. רק שורה תחתונה.. מתי שון ניכנס לגן? אני יוצאת מנקודת הנחה שיש את הכסף יש את הכל.. מה אחרי ערב ההתרמה? יכול להיות שאני פיספסתי כמה פרקים קודמים.. אז מראש מתנצלת.

Bubble Girl 27

New member
הערב התרמה ומודעות

יהיה למען ילדים כמו שון ושון עצמו לגבי החוסר התאמה במערכת החינוך. הרגע חזרתי מפגישה עם המפיק (אייל נאור המדהיםםםםםםםםםםם שהוא חבר טוב שלי) והולכים לשים את הסיפור של שון במרכז הערב כדי לעודד מודעות למקרה הספציפי של שון. אולי משם אקבל וועדה ומספיק רעש בנושא. הערב מתחיל להתגבש וזה יהיה מדהים אפילו סגרנו מקום!

רק שיר

New member
WOWWWWW

מורידה בפנייך את הכובע
כל הכבוד לך! את אישה מדהימה
שלא נדבר על ההספק המהיר...משהו!!!

tunalover

New member
כל הכבוד Bubble../images/Emo106.gif

מדהים מאיפה את מוצאת כוחות. אני מקווה שבעקבות כל זה ימצא פתרון קבוע ושלא יבלבלו לכם את המח יותר.

Bubble Girl 27

New member
יש אנשים שמוצאים כוחות

מתוך הכאב ומתוך העצב, אני מוצאת טוב בכל דבר ואוהבת לקחת דבר שלילי ולהפוך אותו לחיובי! כמובן שבלי אנרגיות מהחברים הטובים שלי בטוח שהיה לי פחות כוח להמשיך. תודה על העידוד!

Bubble Girl 27

New member
אני ממשיכה להלחם בהם באופן פרטי

בכל מקרה אין גן ואין מקום אז זה לא קשור לאירוע. לבנתיים הוא יהיה בגן שהוא נמצא בו היום, איכשהו אני אשלם הכל לבד. תמיד בסוף קורה לי נס!

Bubble Girl 27

New member
בפניך צריך להוריד את הכובע

כלכך עוזר ותומך! אתה משהו מיוחד אתה... שי לא לקנא!

שרשירית

New member
אין אין עלייך

בהצלחה ולא היה לי ספק שתצליחי. גם אם המלחמה תהיה קטנה ושקטה את לא תוותרי למען הבן שלך. גאה בך.

למעלה