מי עוזר לי ??????

ש י ר ו ש

New member
מי עוזר לי ??????../images/Emo53.gif

אני חייבת חייבת חייבת את השיר החדש של שלמה ארצי..יש למישהו ???? ואגב תגידו מתי כבר יוצא הדיסק הזה שלו ????? הוא נראה לי ישבור את השיא של גפן - זהב ביום וחצי ..... תודה בינתיים אם יש לכם איסיקיו אז תשלחו לי את המספר במסר או תשאירו אותו פה אני איצור אתכם קשר במהרה ..ושוב תודה..

הוא ישבור ת´שיא של גפן???

יותר נכון, אני בספק אם אביב אי פעם יגיע למכירות שלו. שלמה לא פעם ולא פעמיים מכר תקליט זהב באותו יום שיצא התקליט, והשיא הגיע באהבתיהם, שמכר 80,000 עותקים בחמישה ימים (200,000 עד היום). סך הכל, שלמה מכר יותר ממליון וחצי עותקים עד היום, והוא מתקדם בצעדי ענק לקראת השני מליון (אולי הגיע כבר, לא עקבתי), ולאביבוש יקח כמה שנים טובות (אם בכלל) להגיע אליו. זהו, פשוט צרם לי בעין שאמרת שאולי הוא ישבור את השיא של אביב. עכשיו, על איזה סינגל את מדברת?

Az_24

New member
חחחחח ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת מצחיקה

עלק שלמה ישבור את השיא של אביב... חחחחחחחחח אני נשפך מצחוק שלמה לוקח את אביב גפן לא רק בהליכה אלא גם בנסיעה לאחור

R o M

New member
שני מליון עותקים?????../images/Emo12.gif

תחשבו על זה, כאילו לכל אדם שלישי בארץ יש דיסק שלו (לא חשוב ששליש מזה, יש אצל רוני... זאת, מספיק שהעטיפה מתקמטת, היא קונה אחד חדש...
בחברוווות רונצ´וק) והדיסק יוצא כנראה ב15 במרץ

ש י ר ו ש

New member
הפתעתם אותי לרעה- ממש לא ציפיתי לזה

אתם לא יודעים כמה אכזבה יש לי כלפיכם כרגע , חשבתי שאתם פורום אחר ,פורום איכותי בעל רמת שיחה אינטלקטואלית וכל מה שאני מוצאת פה זה רמה של גיחוך???? אין לכם כבוד לפורום של עצמכם? לא כל האנשים בעולם מכירים את הנתונים של מר ארצי היקר שלכם והאמת לא בטוחה עד כמה זה מעניין , הידע האישי שלי בפעם האחרונה שהוא התעסק בכמות דיסקים שנמכרו היה כאשר יצא הדיסק של גפן ונמכר ביום וחצי- מה לעשות אין לי זמן להתעדכן בנתונים מעודכנים יותר , אז אדם טועה וזו סיבה להתחיל וליצור נימה של גיחוך ועוד ממנהלי הפורום? האם אין לכם רמה מינמלית של כבוד לעצמכם ולפורום אותו אתם יוצרים? במקום לנסות ולצרף אנשים לפורום שלכם אתם דוחים אותם בבוז שמעוור בי פשוט סלידה . יום טוב שיהיה לכולכם . את הסינגל אני כבר אמצא לבדי ,אנסה להתחבר עם אנשים שיש להם את הסינגל והם קצת יותר מנומסים ובעלי כבוד הדדי .

את יודעת משהו?

חבל שאת מדברת ככה. מה אמרנו? אסור לדבר? טעית, ותיקנתי את טעותך, וכן, הכל פה בפורום נאמר בנימה של גיחוך. זה הפורום. אם לא לטעמך, את לא חייבת לכתוב כאן. אני מתנצלת אם הבנת מדבריי או מדברי אחרים כאן, שאנחנו מתנשאים או מנסים לקטול אותך, אבל זאת ממש לא היתה הכוונה. מקווה שתמשיכי לכתוב כאן, אבל את חייבת להבין שאנחנו לא מנסים לפגוע, אבל כן, הכל נאמר פה בהומור. לא צריך לקחת ללב.

Az_24

New member
אם איך שהוא הבנת שאני צחקתי עלייך

אז קבלי את התנצלותי אבל באמת שזאת לא היתה הכוונה

בן בן!

New member
למה להיעלב?

אף אחד לא ירד עליך, כולה ציינו עובדות. צי´ל אאוט האני, אף אחד פה לא נגדך.

לא נכון! אני מוחה בתוקף!

קניתי ת´אוסף המשולש בגלל התמונה, ובסך הכל פעמיים את "חצות",פעמיים את "תרקוד", ופעמיים את "שניים", וזה לא בגלל העטיפה, זה בגלל שהדיסקים נשרטו לי, כי מישו אדיוט במיוחד מהמשפחה, העז לחלל את קודש הקודשים, ונגע לי בדיסקים. ולא סתם נגע, גם טרח לשחק איתם ואף ציירו לי על העטיפה! הייתי במצוקה! ברור שבהיסטריה גמורה ודמעות של יאוש צורבות בעיני (שלמה, לא יפה! קודם בהופעה גרמת לי לבכות, אחר כך בעניין הזה, לא נראה לך שתפקידך לנגב לי ת´דמעות???? חוצפה של אנשים), ורצתי לקנות לי דיסקים דנדשים ונוצצים לתפארת המדינה, וחזרתי שמחה, מרוצה ועם חור גדול בארנק. הבא שירד עלי בעניין הזה, אני אמחק אותו באכזריות! (רום, אני מתחילה להצטער שסיפרתי לך כל מיני דברים...)

trinity triple

New member
תגידי..

דליה או רוני.. איך באמת קוראים לך?..(:) בת כמה את, אם לא אכפת לך שאני שואלת.. טוב, בעצם זה לא מה שרציתי לשאול, רציתי לדעת אם את יודעת על הופעות מתוכננות שלו.. ז"א אם את יודעת אם באיזשהו שלב הוא יגיע לסיבוב גם בירושלים...?.. (אמן אמן אמן ) טרין.

היי טרין

למקסימה הזאת קוראים רוני, דליה זאת הבחורה ששלמה שר עליה ב"סייסטה מקומית". ועוד חודש היא בת 18. על השאר, היא תענה
שגיא (חבר בע"מ)

תודה לכרטיס ביקור שלי

מה אתה קופץ?? בקשר להופעות בירושלים, עד יציאת האלבום, לא יהיו (15 במרץ), זה בטוח, אחרי זה, אולי. בכל מקרה, יקח כמה חודשים עד שהוא יגיע (אם בכלל) מצטערת, אין לי מידע מעבר לזה.

trinity triple

New member
אני יכולה להיות גם מקסימה?..

תמיד רציתי שיגידו עליי "המקסימה הזאת"...(:) ותודה על המידע.. רוני..(:)

R o M

New member
היי מקסימה שלי!!!!! ../images/Emo9.gif

ספרי קצת על עצמך. בת כמה את, מאיפה, מה את אוהבת בשלמה, איזה שירים אהובים עלייך, מספר כרטיס אשראי...

trinity triple

New member
וווויייייפפפפפייייי......./images/Emo25.gif

אני מקסימה, אני מקסימה... :) אני בת 17 וחצי, ואני מבירתנו הקדושה, או שכדאי לומר בירתנו המופצצת?.. אני לא לומדת, כן,כן,הפסקתי לפני.. אממ.. שנתיים וחצי?..לא ספרתי בדיוק..(:) שלמה.. שלמה מלך!!! לא משנה אם אני במצב רוח הכי חרא בעולם הוא יכול לעשות לפחות אחד משני הדברים שאני זקוקה להם: או לגרום לי לבכות, או לשמח אותי..:) והוא.. חתיך!..:) אבל אני לא מודה בזה כל כך הרבה אז כנראה שממש התרגשתי מזה שקראת לי מקסימה (בכוח, אמנם,אבל עדיין..:)) אממ...שירים אהובים.. הכל בעצם,אבל- מהן המילים עבד הממהר ארץ חדשה (הביצוע מההופעה 97) טלפני טלפני ירח אף פעם לא תדעי לא עוזב את העיר אחרי הכל את שיר הרדופים!!! אחח, אחד הכי אהובים עליי... אוף.. יש עוד המון... לא זוכרת עכשיו..:) אה,והביצוע של גידי ושלמה ל"שיעור מולדת".. אני חורשת עליו..:) וזהו.. אם יש עוד משהו שמישהו רוצה לדעת, תשאלו..(:) טרין. אהה, ו.. 4580 15000098 1987 מספר הויזה ..

למעלה