מי עוד רוצה?

livnatkris

New member
מי עוד רוצה?

לראות שוב את העונה הראשונה? האם אפשר איכשו לפנות ולבקש שישדרו שוב את העונה הראשונה?

וונקי

New member
הממ

אני מאוד רוצה לראות שוב את עונה ראשונה,עונה ראשונה הכי יפה. אפשר לנסות לשלוח לערוץ 6 מכתב בבקשה שאנחנו רוצים לראות שוב את עונה ראשונה. מי יודע אולי זה עוד יצלח ואולי לא תמיד שווה לנסות

livnatkris

New member
מישהו יכול לשלוח?

בקשה לראות שוב את העונה הראשונה כי יש כמה פרקים שהפסדת אבל בבקשה שלא ישדרו את זה יום שבת........בבקשה שלחו להם מכתב....

Thestral

New member
כעיקרון את יכולה גם לבד לשלוח../images/Emo108.gif

מכתב, כך שאם כולנו נשלח מכתבים אולי יעו משהו בנידון. (אחחחחחח קול הדודריו הצוהל בבוקר מעיר את אש אז הסידרה היתה אנימה אנימה
(לצערנו כיום הסידרה הפכה קצת לאנימה ממוסחרת, אבל אולי עם שובה של עונת האדוונס הסידרה תתפוס תאוצה (ורמה)) את האמצ הם צריכים לעשות כמו שעשו פעם להראות את הסידרה בעברית בצהריים ובאנגלית בערב)

livnatkris

New member
האמת ...אתה צודק אבל....

לא יודעת....אבל בכיף לא אכפת לי להצהיר שאני רוצה לראות את העונה הזו שוב..... בעברית.....על כל מקרה אתה חושב שזו תיהיה בעיה....?

Thestral

New member
עם כל הכבוד(ויש כבוד)../images/Emo108.gif

יש לו כל זכות לשים את התמונה הזו כאן אמנם היא לא שייכת לפוקימון אך היא לא מכילה תכנים לא מתאימים שנוגדים את תקנון כללי ההתנהגות בפורום. הוא חשב שזוהי תמונה יפה ורצה לשים אותה פה ולשתף, יש לו זכות וגם אני חושב שהיא יפה. לכל אחד בפורום יש את זכות הדיבור והזכות להביע את דעתו בואו נשמור על זכויות אלו
(לעוד התעניינות בחוקי הפורום לכו לעמוד הקהילה הראשית)

livnatkris

New member
../images/Emo12.gif

אוואו אני מרגישה זרם חלי (סליחה שלי) יחמוביץ מתקרב לכאן...

Thestral

New member
הממממממ?../images/Emo108.gif

אני לא כועס או שומדבר אבל חשוב לי להדגיש את זכות הדיבור וההבעה
בלי שום כוונה לפגוע בשום צורה
(מצטער על הטון ה"מנהלי" ממקודם^^)

למעלה