מי עוד נשאר בשוק?

OrEl74

Well-known member
מנהל
אני באמת לא מבין אותך

אנשים נוטים לשכוח שזאת הפרנסה של השחקנים האלה וחצי מליון דולר זה ה-מ-ו-ן כסף אפילו בשביל אחד שמרוויח 10 מליון לעונה אז בוודאי שבשביל אחד כמו לו. שחקנים שמרוויחיםפ הרבה יותר ממנו הבריזו לקבוצות בשביל סכומים כאלה אז למה לו אסור? באופן כללי אני לא בכלל מבין מה הוא עושה ב-NBA אבל זה כבר עניין אחר

Malcolm X

New member
כמו בכדורגל, זה משחק של סוכנים

יש איזה 10-15 סוכנים בכירים שם שמקדמים את השחקנים שלהם. לגבי הכסף, לא רק שמיליון וחצי דולרים זה הרבה כסף, השחקנים שם משלמיםקרוב ל-50% מס הכנסה.

Or Amit

New member
מי עוד נשאר בשוק?

למרות קיץ לא כ"כ שקט כמו שציפו, עדיין יש הרגשה שהדברים רחוקים מלהיות סגורים. מי הFAים החמים בשוק? אטלנטה: ג'וש סמית' - RFA ג'וש צ'ילדרס - RFA בוסטון: אדי האוס סם קאסל פי.ג'יי בראון טוני אלן - RFA שארלוט אמקה אוקפור - RFA ארל בויקינס ריאן הולינס שיקאגו בן גורדון - RFA (?) לואל דנג - RFA (?) שאנון בראון קליבלנד דלונטה ווסט - RFA דווין בראון דאלאס ג'מאל מאגלור טיירון לו דווין ג'ורג' דנבר יעקובה דיאוורה ג'יי אר סמית' דטרויט ת'יאו ראטליף ג'ואן דיקסון גולדן סטייט קלנה אוזוביקי - RFA מאט בארנס אנדרייאס ביידרינס - RFA מונטה אליס - RFA אוסטין קרושיר יוסטון קארל לאנדרי - RFA דיקמבה מוטומבו אינדיאנה דיוויד האריסון - RFA קארים ראש רונלד "פליפ" מוריי ממפיס קוואמה בראון מיאמי ריקי דיוויס אלונזו מורנינג ג'ייסון וויליאמס דורל רייט - RFA כריס קווין - RFA מילווקי רויאל איוויי מייקל ראפין ג'וש ושקול מינסוטה ריאן גומז קרייג סמית' סבסטיאן טלפייר קירק סניידר כולם RFA ניו ג'רזי ננאד קרסטיץ' - RFA בוסטיאן נאכבר ניו אורלינס כריס אנדרסן בונזי וולס (טעיתי בנוגע לביי-אאוט) ג'אנרו פארגו ריאן בואן ניו יורק פרד ג'ונס רנדולף מוריס אוקלהומה סיטי מייקל גלאבל - RFA רוברט סוויפט - RFA פרנסיסקו אלסון אורלנדו קרלוס ארויו קיאון דולינג מוריס אוונס פט גאריטי פילדלפיה אנדרה איגואדלה - RFA לואי וויליאמס - RFA שווליק רנדולף פיניקס בריאן סקינר סן אנטוניו דיימון סטאודמייר רוברט הורי קורט תומאס מייקל פינלי יוטה סי.ג'יי מיילס - RFA

tristan79

New member
אחד פחות - טיירון לו

הבחור סגר במילווקי - 1.9 מיליון לעונה בשנתיים הקרובות. אכן החתמה שתשנה את מאזן הכוחות ביחסי המזרח-מערב... אני מניח שלו חתם שם כי הם הציעו לו יותר כסף מאשר פיניקס ובוסטון שגם היו מעוניינות בו, אבל הגענו לסיטואציה שמילווקי יותר מעוניינת בו מהשתיים הקודמות? למה לעזאזל מילווקי הייתה צריכה את טיירון לו כעוד גיבוי למו וויליאמס, ליד ראמון ססיונס (וגם צ'ארלי בל יכל קצת לרכז)? מה, ההבאה של ריצ'ארד ג'פרסון גרמה להם לחשוב שעכשיו הם רצים לאליפות אז הם רוצים להחתים רכז מחליף מנוסה?

carmelo

New member
יכול להיות שמתבשל שם טרייד

לדעתי סקיילס ירצה לטפח את סשנז הפיזי והקבוצתי על חשבון מו וויליאמס. יכול להיות שהאחרון יהיה שחקן שישי, אבל כאשר לו ובל יכולים לגבות את הקו האחורי מהספסל, נראה לי הכי הגיוני לעשות טרייד על וויליאמס פלוס וילנואבה בתמורה לפאוור פורוורד הגנתי טוב.

WorldCenter

New member
חלק מהשחקנים כבר סגורים לעונה הבאה

רק שזה בע"פ ותמיד יכול להיות שיוניים כי זה לא סגור.. פי גיי בראון כנראה פורש, סם קאסל רוצה להמשיך עונה נוספת בסלטיקס.. יש שמועות שהלייקרס מעוניינים עכשיו בדווין בראון...או בקירק סניידר מוטאמבו או ימשיך עונה נוספת ביוסטון או יפרוש כנ"ל מורנינג וההיט.. בספרס, רוברט הורי קרוב לסיכום ואם הוא לא יסכם שם הו כנראה ישחק ביוסטון.. קורט תומאס כנראה ממשיך.. כנ"ל פינלי שמחכה להצעה.. זה רק חלק מהרשימה..

Malcolm X

New member
פיניקס מגששת אצל ליבינסטון

הגארד ששוחרר מהקליפרס עקב פציעה קשה בברכו, עדיין לא וויתר על המשחק ועשוי לנחות בפיניקס. אלן יוסטון, הצלף הקשיש, ישחק בכמה משחקי ראווה וינסה להתקמבק (שוב).

Orenseg

New member
הנטס הסכימו לסיין&טרייד על קיאון דולינג

חוזה לשנתיים, 3.3M$ העונה ו3.5M$ בעונה הבאה. הטרייד יהיה תמורת טרייד אקספשן שקיבלו הנטס בטרייד על ג'ייסון קיד.

Orenseg

New member
CJ מיילס חתם באוקלהומה סיטי על הצעת חוזה

כרגע לא פורסמו מספר השנים והסכומים שיקבל. לג'אז יש 7 ימים להשוות את ההצעה, ולא ברור אם יעשו זאת.

STEVE NASH

New member
נראה לי שאף אחד לא באמת יודע מה החוזה שלו

יש אתרים שמפרסמים שזה 30 מיליון דולר, אחרים אומרים 9 מיליון דולר, 9 מיליון יורו. לך תדע מה נכון.

למעלה