מי עובד הכי קשה בשביל פרס?

מי עובד הכי קשה בשביל פרס?

ונגד רובי ריבלין? יואל חסון. יו"ר בית"ר לשעבר. מזל שויתרתי על ארוחת צהריים לפני שקראתי את הכתבה. לא בטוח איך הקיבה שלי הייתה מגיבה למקרא הדבר הזה. מצ"ב קישור.

גם לי זה לא עושה טוב ואני אוכל כרגע...

אבל מצד שני כשאני שומע את רובי אומר שלא יעמוד כחומה בצורה מול דרישה עתידית לשחרר את רב המחבלים ברגותי מבית הסוהר (כברור מאליו שאם פרס יבחר הוא היה משחרר אותו כבר אתמול) עולה בי שוב השאלה אולי בכל זאת כדאי לשקול לבטל את מושג הנשיאות.

Robert Peterson

New member
ברגוטי תמורת שליט- עסקה משתלמת

חייל שלנו אחד שווה כל הרוצחים האלה ביחד ואין הבדל גדול אם הוא בכלא , בשכם או בעזה , גם שם אפשר להגיע אליו במידת הצורך.

מה הקש רלכך שהוא יו"ר ביתר לשעבר?!

שלום שמי אסף, לדוגמא רק נניח ואני הייתי יו"ר שלום עכשיו לשעבר, ונגיד, היה מרוץ לנשיאות והיו מתמודדים שני אנשים,, האחת קולט אביטל (חביבת העדה הרומנית(ראה ערך חביב מזנון הכנסת) ) והשני הוא נגיד פרופסור בנציון נתניהו איש רוח מכובד. אני אומר לך בודעות שהייתי בלי לחשוב שוב ישר בוחר בבנציון נתניהו!! כי מוסד הנישאות המדינה, זה כבר לא עיינין פולטי צר, יש כאן שיקול שהוא מעבר לפוליטיקה!! ומי שלא מבין זאת כנראה שמדובר פה בעסקן קטן ומושחת. ומה לעשות!! אי אפשר להפוך את את מוסד נשיאות המדינה לפרסים לחברי מרכז ליכוד! אי אפשר להשוות את רובי ריבלין לשמעון פרס!! לא יעזור לכם! וכן גם אני לא סובל את פרס בגלל כל התחכים הפוליטיים שלו, נו אז מה, ריבלין לא פוליטיקאי? הוא לא שועל פוליטי? הוא צדיק? תמים?!?! וכמו שאי אפשר להשוות את שמעון פרס לרובי ריבלין, כך אי אפשר להשוות את חביבית העדה הרומנית לבן ציון נתניהו!1 יש גבול לציניות יש גבול עד איפה שהפוליטיק היכולה להכנס את האף שלה, אתם יודעים למה מוסד הנישאות נראה היום איך כפי שהוא נראה? כי היו שחשבו שהפוליטיק ההקטנה חשובה יותר מכל ערך עליון והביאו את העסקן הפרסי של מרכז הליכוד , שלא עשה כלום בחיים שלא חוץ מלבגוד באישתו! והעדיפו אותו על פני שמעון פרס שעוד שמשה קצב היה בבטן של האמא שלו שמעון ניהל את משרד הבטחון של מולדתנו!!

העסקן הגדול יותר הוא שמעון פרס

ואת הזכות הזאת אף אחד לא יכול לקחת את החתרן הבלתי נלאה, את חבר הכנסת, למרות 48
שנותיו בכנסת ישראל אינו יוצא כבר לפנסיה מוקדמת. אין אידאולוגיה או ערכים. הפסיד את ראשות העבודה והצטרף לקדימה. אותו הבחור שמנע מדור הביניים ("השמינייה ז"ל) בעבודה להגיע לעמדות מפתח, אדם לא בריא, בן 84. עד תום הקדנציה יהיה בן 91 אם יזכה להגיע לגיל הזה. אם יש מתמודדים מן התחום הפוליטי בלבד, הרי שרובי ריבלין מתאים לתפקיד. רובי בחור לבבי, עממי, איש ספר (למרות שאין בידו תואר אקדמי כמו פרס...), חובב תרבות, שיביא כבוד רב למוסד הנשיאות. זה האדם אותו תפגוש באזכרה לחללי אלטלנה מרצונו, נחשב דמות ערכית ואנושית בתוך הליכוד. אם לא יבחר - יפרוש מהכנסת. חסר לנו פרלמנטר כדוגמתו. אין מאחוריו קופת שרצים כמו פרס. פרס מסתבך כל הזמן בתרומות בלתי חוקיות. יותר טוב, שנגיד לו תודה ושיפסיק לבזות עצמו. שילך הביתה וידאג לסוניה. או שירדם שוב באמצע ראיון טלויזיוני.

../images/Emo45.gif

דברים כדרבנות. אמנם לצערי המילה פוליטיקאי הפכה למילת גנאי היום, אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שהמועמדים לנשיאות הם, אפעס, פוליטיקאים. ובתור שכאלה, אם אני צריך לעשות את הבחירה בין רובי ריבלין, פוליטיקאי חדור ערכים שאני מאמין בהם ורב פעלים, לבין שמעון פרס, פוליטיקאי חדור ערכים שאני מתנגד להם ורב פעלים ככל שיהיה, הבחירה בעיני ברורה. וכל זה כמובן בלי לגעת בנושאים שהזכיר איתי, של חתרנות, מינויים פוליטיים שעדיין לא נחקרו, כספים שנעלמו והועברו, ועוד. אין צורך שתוכיח לי שפרס התנהל באופן בלתי ראוי או חוקי, מכיוון שממילא לא אתמוך בו.

ד"א פרס היה מנכ"ל המשרד בשנות החמישים

בגלל שליקק את התחת לבן-גוריון. לא היה לו שום נסיון בטחוני. את קשרי החוץ הטובים עם צרפת, ניתן איפוא להוקיר את אנשי האצ"ל שעיקר פעולתם בחו"ל, הייתה במיסוד הקשרים האלה בשנות הארבעים עם גורמים צרפתיים. בזכות כך הוקם מפעל בטחוני בדימונה. ד"א פרס הובא למשרד לאחר הדחתו של גלילי משם בשל שיקולים פוליטיים של בן-גוריון. גם גלילי, שהיה הרמ"א (ר' מטה ארצי) של ההגנה עד אמצע מלחמת העצמאות, היה אישיות פוליטית. מילא תפקידו לצד ועדה פוליטית שהורכבה מכל הזרמים בהסתדרות כדי לקבוע את רמטכ"ל ההגנה. יחד עם המזרחי והליברלים. פרס ממשיך לבזות עצמו כבר מ-92 לאחר שבוחרי העבודה נתנו קולם לרבין ז"ל. יאללה פרס לך הבייתה, שלום ותודה.

ElvisAlive

New member
רובי ריבלין רב פעלים?

מה הוא עשה? איזה איש ספר? מה לרובי ריבלין ולנשיאות? ולאיזה ערכים של פרס אתה מתנגד?

למעלה