מי עדכן גירסה ב6500S?

21דניאל21

New member
מי עדכן גירסה ב6500S?

אני חושד שלא עדכנו לי את הגירסה (ואמרו שכן) לחצתי (כוכבית סולמית 06 סולמית) וזה אותו דבר... מישהו יודע איך נקראת הגירסה החדשה?

אליהו88

New member
כדי לבדוק גירסה

לוחצים על כוכבית סולמית ארבע פעמים על אפס ואז סולמית. ולא כוכבית סולמית אפס שש סולמית (-שאז הוא נותן את המספר סידורי של המכשיר)

21דניאל21

New member
כן צודק

התבלבלתי אחי בהודעה, אבל בדקתי איך שאתה אמרת, טוב אז מישהו יכול לבדוק? יש פה למישו את זה?

בוא נעשה דבר כזה...

אם הפעם האחרונה שרכשת/הייתי בנק"ש זה לפני 4 חודש. אז צר לי יש לך את הגרסה הראשונה. לך לנקש ותעדכן גרסה

אליהו88

New member
אמ...

כשמעדכנים גירסה, אז זה מוחק את כל[!] המכשיר. פשוט תבדוק אם זה מה שעשו לך:) אבל, אולי עוד מעט יוני היחיד יגיע והוא כנראה יודע מה הגירסה החדשה שיש

יוני כבר פה ../images/Emo3.gif

והגבתי כבר, ממש הודעה אחת מעליך. אני בע"פ לא זוכר מה הגרסה החדשה שיש.. והסברתי איך אפשר לדעת פשוט אם צרבו לו או לא.

21דניאל21

New member
יוני

ביקשתי את השם של הגירסה החדשה, כי השוואתי את זה עם פון שלא החליף גירסה וזה אותו דבר... וכבר כתבתי שהייתי באורנג...התלוננתי בשירות לקוחות כבר על זה, הקטע שאני לא יכול לבוא לאורנג ולהגיד להם לא החלפתם לי גירסה! אבל אם היה לי את המס של הגירסה החדשה אז אני יכול לבוא אליהם ולהגיד "תראו את הגירסה שלי, והגירסה החדשה היא עם מספר אחר!" וזה הוכחה שיש לי את הגירסה הישנה כי זה לא אותו מספר

תקשיב....

אני שם לי כרגע תזכורת בנייד שלי לבדוק לך מחר בעבודה מה הגרסה הראשונה ומה השנייה, ואני אציין פה כשאחזור בצהריים, בסדר? ואני אגיד לך גם איך לבדוק במכשיר שלך. ואז תכתוב לפניך ואז תדע כבר לבד מה לעשות הלאה.. סגרנו? - סגרנו

21דניאל21

New member
סגרנו ו...

עשיתי כוכבית סולמית0000 סולמית, והיה כתוב 0.48 ועוד כמה דברים, אני חושב שזה הגירסה הישנה, אם אתה רוצה אני אשלח לך מסר בסדר? סגרנו, אני אשלח מסר חחח

למעלה