מי עבר פה את מבחן A+ ??

Yossi Benayoun

New member
מי עבר פה את מבחן A+ ??

אתם יכולים לספר על אופי השאלות? איך זה קל/קשה.<? במה צריך יותר להתמקד? אמריקאי? מה נותנים לך שאתה נכנס למבחן? אני פשוט עושה את המבחן ביום חמישי ורציתי לדעת כל מה שאפשר על פי נסיון עבר של החבר'ה פה...

aerox

New member
A+ אני עברתי

אבל למה שלא תעשה את הבחינה של מיקרוסופט mcdst ? הרבה יותר נינוח ועדיף מאשר לעשות A+

DMoR

New member
המשך... בטעות...../images/Emo13.gif

MCDST יותר קלה ויותר מתרכזת במערכת ההפעלה. ב - A+, כמובן בחלק של החומרה, צריך לזכור ולדעת הרבה, כמו כל מיני סוגי SCSI ודברים מסוג זה... בהצלחה.

סוקט

New member
עדיף שתעשה MCSA וזהו...

יותר זול ופותח יותר דלתות.... אגב, מי שמזמין מבחנים שמיקרוסופט דרך מכללות עושה טעות.... משלם פי שניים אפשר להזמין דרך www.pearsonvue.com ישירות למכללות בארץ ולשלם 50 דולר בלבד. זה למעשה מה שהמכללות עושות בשבילנו, רק שהן מוסיפות עוד 50 דולך על תיווך...

Yossi Benayoun

New member
העניין לא כזה פשוט חברים...

פשוט אני עושה את זה דרך פרוייקט של סיסקו ... ובהמשך אני צריך לעשות את ה-ccna והכל על חשבונם... בכל מקרה בקשר לדלתות שזה יפתח או לא אני רק בן 16 ואני יסיים את זה עד הצבא ואחרי זה אני כבר ימשיך ללמוד משהו יותר רציני. רק משהו אחד שלא הבנתי ccna זה אותו דבר כמו mcse? פשוט בגלל ש-mcse זה של מייקרוסופט זה יותר "נחשב"?

shaichor

New member
פרוייקט נטע!

CCNA שונה לגמרי מ- MCSE. מדובר עם של טכנאי תקשורת נתונים ולא על עבודה מול מערכות הפעלה של MICROSOFT. (מוזר שלא הסבירו לך את זה...)

סוקט

New member
CCNA זה גם מבחן אחד בלבד

אם אני לא טועה.. לעומת MCSE שדורש שבעה מבחנים מעייפים

aerox

New member
מה קשור ? mcsa?

מדברים על חומר בחינות של טכנאי אל תתבלבל !

aerox

New member
A+ זו תעודה גמורה

מה שהולך בשוק זה MCDST זה הIN למרות שאני מציע לך ואומר לך שהתעודה בתור טכנאי לא נותנת הרבה מלבד לעבוד כ HD או . איזה טכנאי בחנות .

סוקט

New member
אין בלבול........

גם אם רוצים לעבוד בתור טכנאי, עדיף תעודה של MCSA (לדעתי) במיוחד אם יש לו כבר MCDST ואם רוצים להתקדם בעבודה, קצת מעבר לטכנאי עדיף שיהיה MCSA בכיס

Yossi Benayoun

New member
מישהו יכול לתת פרטים על אופי השאלות

במבחן ההסמכה A+..? על מה שואלים יותר? מה כדאי לשנן יותר? וכו' וכו'....

shaichor

New member
יוסי

אם אתה מפרוייקט נטע, צור איתי קשר במסרים. אתה לא אמור להגיע למצב שאתה שואל שאלות כאלה אם אתה שנה ב' או ג'. דבר איתי.

aerox

New member
תגע ל MCDST עדיף!

הA+ של compatia היום לא כל כך שמים לב לזה .עדיפות לתעודת MCDST או שתעשה בחינת MCP של windows xp שנקראת 70-270 .זו גם עדיפות .

aerox

New member
טכנאי טוב ועל רמה

לא צריך תעודות אני מגיל 16 עובד כבר וכיום בן 23 עבדתי בחברת מחשבים ענקית בתור טכנאי משהו כמו שנתיים ובלי תעודות התעודות הסמכה של טכנאים לא נותנים הרבה בחיים גם תעודות של MCSA וגם סוד קטן MCSE מה שבאמת חשוב זה הידע לך ואיך אתה תכלס בשטח טכנאי טוב לא עשוי מתעודה וגם התעודה לא עושה אותו טכנאי טוב . ואין קשר בין MCSA לטכנאי MCSA זה בכלל לעבוד כטכנאי רשת ולא טכנאי מחשבים MCSE להזכירך זה מנהל רשת נקרא לזה sys admin

טופי

New member
לא מדוייק

הMCSA זה System Administrator והוא מתוכנן למי שמנהל רשתות. לעומת זאת הMCSE זה System Engineer וזה למי שמתכנן רשתות.

antidot

New member
המממ

אין לי מושג עבור מה זה מתוכנן, אבל איך שאני רואה את זה, ידע ברמה של MCSE זה המינימום שהייתי מצפה ממישהו שמקבל חשבון של Domain Admin בסביבה של יותר מכ-100 משתמשים.

למעלה