מי סלב?? מי????:)

cory183

New member
מי סלב?? מי????:)

כמובן שאני:) תוכלו למצוא אותי ואת יקירתי ענבר בפרסומת למבחן הנהיגה של המדינה וכמובן בתכנית עצמה ב 25 לחודש (אנחנו אלה שאמרנו שנשים לא יודעת לנהוג) אני עצמי עוד לא ראיתי את הפרסומת המדוברת... אבל בהחלט קיבלתי את תשומת הלב הראויה בבי"ס... שווה ביותר!:)

*superstar*

New member
ניייייייס!!!!

לא לעשות פאדיחות, כן?

painapple

New member
ווהו!! כל הכבוד לשתיכן../images/Emo13.gif../images/Emo79.gif../images/Emo186.gif

וגם לי יש משהו מיוחד, שאין לאפאפאפאפחד! דלקת ריאות, חום גבוה וצילומי חזה רנטגן! .) ווווווהווווווו!! ונחפש תפרסומת ונצביע על הטלוויזיה ונגיד זאת קורי! ואז נראה את השניה שאני לא מכירה אבל אני אגיד שזאת ענבר .) וגמאני ענבר! לפעמים! .)

cory183

New member
את ענברי שלי אי אפשר לפספס

היא קטנה חמודה לובשת שם סווטשירט כתום (או שמא זה היה סגול) בכל אופן היה לה גם סרט חמוד כזה על השיער אם זכרוני אינו מטעני.... אה וגם נאמר לי שהיא זאת שרואים אותה מדברת בפרסומת...( בשביל לשמוע את פניני החכמה שלי (not!) תצטרכו לחכות לתכנית עצמה שם בטח חתכו את דברי בצורה שתציג אותי בצורה משפילה למדי... (או וול נקווה לטוב..:))

Ez sLeeP

New member
אבל לא מתקשרים להגיד דברים כאלו,

נכון? חכי, חכי. כשאני אתחיל לעבוד ברייטינג ואפגוש את אביעד קיסוס על בסיס יומי אני לא אתקשר להגיד לך. אין בעיה. בכלל. לא שומעים ממך. לא רואים אותך.. איפה את?

cory183

New member
כתבתי לך אתמול באיציק!

ולא ענית/:... כתבתי שהתגעגעתי נורא- גם אתה לא בדיוק מציף אותי בטלפונים.... חח למה אני כותבת את זה פה? טוב אז אנחנו צריכים לדבר... אתה בא למסיבה של הלית יום שישי?

Ez sLeeP

New member
אווץ'. לא בדיוק הוזמנתי.

אני בטוח שהיא מעוניינת שאני אבוא (הממ.. ביטחון עצמי מופרז?) אבל כבר עשיתי תוכניות לנסוע.. אנחנו באמת צריכים לדבר. מלא. אבל אין לי זמן לאחרונה. אוף. סופ"ש הבא אנחנו עושים משהו... טוף? לא ראיתי את ההודעות באיציק.

painapple

New member
מי זה האביעד קיסוס הזה?

השם שלו מצלצל לי בראש ולא מבינה למה!

moriai

New member
אם אני לא טועה

הוא כותב ברייטינג ויש לו תכנית ברדיו עם טל ברמן תקנו אותי אם אני טועה...

הנשוי. ../images/Emo122.gif

לא שזה משנה לי אישית, פשוט אנשים חמודים יותר כאשר הם רווקים.

painapple

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo25.gifדיייייייייידדדד

למעלה