מי סיים את המשימה השבועית????

dolfinit

New member
מי סיים את המשימה השבועית????

ראשית בוקר טוב לכולם/ן בשעה טובה ומוצלחת סיימתי את המשימה, אני מרגישה הקלה מסויימת...לא בגלל שסיימתי(ברגע האחרון של הדד ליין שנתתי לעצמי)אלא מפני שהכתיבה המקיפה של חיי שיחררה אותי במקצת. ואני מרגישה מוכנה לשלב הבא. אחד הדברים שגיליתי תוך כדי כתיבה, שאני מעדיפה להצמד לנושאים שכתבה יעל, אמנם הכתיבה זרמה לה מאליה, וכתבתי על תקופות זמן שונות( לא תמיד בסדר כרונולוגי)אבל ראשי הפרקים עזרו לי להתמקד ולפתח את הכתיבה. אני מרוצה מאוד
שיהיה לנו בוקר קסום

כל הכבוד לך דולפינית

שלקחת את המשימה ברצינות ושבחרת בדרך המקיפה ביותר לעשות אותה בלי הנחות. ובעיקר על כך שהתחלת וגם סיימת. והשלב הבא יגיע היום עם עלון מס' 2. איזה יופי
שיהיה לך ולכולנו יום מקסים

meshi4

New member
עדיין לא סיימתי.

כתבתי כל כך הרבה.[אולי לא צריך לפרט יותר מדי?]ונשאר לי לכתוב על 30 השנים האחרונות .
המענין שבדרך כלל היה לי נעים להיזכר בתקופות שעברו.היום אפילו שוחחתי והקראתי לבת שלי קטעים מסויימים מההכרות שלי עם אביה.והיא הגיבה:"וואו" גם אני הולכת לפי ראשי הפרקים.בהחלט עזר לי להתמקד בכתיבה. גמר חתימה טובה לכולכם.

אנילה1

New member
../images/Emo7.gif

לא פייר, למבוגרות יש יותר לכתוב על החיים בעבר......

תמי ב

New member
זה נכון, אבל כתבתי די בקיצור.

בשנה האחרונה די חפרתי בעברי בכל מקרה (רק לא בכתב) אז בסך הכל היה לי די קל. השלמתי את המשימה השבועית ואני מרגישה יופי. אני מאוד שליווה יחסית, ולוקחת לעצמי את הזמן שלי כדי להחליט בנחת. למשל, אני עוד לא בטוחה שאני רוצה להפרד מהמיני מיינור שלי, אז יש זמן. אני רוצה להיות אתה עוד קצת. למרות שילדי מנסים לשכנע אותי שמכונית זה בסך הכל גוש מתכת, אני דווקא חושבת שיש לה אישיות
אני רק מתפללת שהיא לא תתפרק תחתי, כי בכל זאת, המכונית הזאת קטנה מאוד, ואני לא מהקלות.

כן אנילה מה את בוכה בכלל נכון

שיש לך יותר מה לכתוב אך יש לך יותר זמן בבוקר לכתוב חחחחחחח אני צריכה לבכות שאני צריכה לקום מוקדם יותר במיוחד בשביל זה שהיה לי קצת זמן פרטי לפני שכל הארבע יצתרכו לקום ולארגן אותן למסגרות שלהם וכבר את יודעת במה זה כרוך
אך יש לציין שאני באמת נהנת מזה מהכוס קפה שלי על הבוקר בלי לחץ בלי לגימה בין לבין רק אני והכוס קפה ומחברת אך אלו החיים הטובים

עדין לא סימיתי אך יש לי טיף ../images/Emo62.gif

קטן לתת שנתנו לי לפני יומים משכנה טובה שלי בכל בוקר להכין ולשתות כוס מים קרים עם כפית דבש ומעט לימון זה פותח את האנרגיות והאופטימיות למשך כל היום בכל מיקרה היום עשיתי את זה והרגשתי יותר טוב הצלחתי לעשות כל מה שתכננתי מהבוקר ונישארתי מלאת מרץ לכל היום בסך הכל תערובת בריאה לחלוטין עם לא יועיל לא יזיק מה שעוד נאמר לי שלא תמיד זה משפיעה מהיום הראשון לפעמים צריך שתיים שלוש ימים כדי שהגוף יתנקה טוב בהצלחה

|אייקון של נוטף זיעה|

הו, הא. סיימתי את המשימה הראשונה. הבוקר. היד עדיין נרגעת משצף הכתיבה. האמת שבסוף כבר קצת חיפפתי, ידעתי שאם לא אסיים עכשיו, זה יתמסמס עוד כמה ימים, וראיתי שהמשימה החדשה כבר נשלחה... שנה טובה לכולם.

../images/Emo13.gifסימתי את המסימה הראשונה עוברת

למסימה השניה שאלה : גם את המסימה השניה צריך להמשיך לעשות בבקרים כמו הראשונה ? חייבת לציין שהמסימה הראשונה היתה לא קלה לי בכל אופן לעבור על חיים שלמים דרך כל הזיכורנות הטובים והלא טובים הקושי כמובן בזיכרונות הלא כל כך נעימים אך הרגשתי הסופית טובה אני יותר רגועה למרות הכל חייבת להגיד שבשבוע האחרון יכולתי להתמודד עם דברים שקודם לכן האיתי בטוח מתפרצת בקלי קלות אך יכולתי להפעיל את שיקול הדעת יותר טוב ונתתי לדברים לזרום והעברתי אותם לפסים שולים חייבת לציין שאני יותר מרוכזת ועומדת בכל מה שאני מתכננת מראש עוד לא החלטתי עם זה בגלל כל מה ששפחתי על הדף או בגלל המים עם הדבש ולימון שאני שותה כל בוקר אך אנני מתכוון גם לבדוק גם למה אני מצליחה לעבור כל יום כשאני ממלאה את כל המסימות שאני צריכה לעשות בלי להתעצל העיקר שאני עושה מה שצריך וזהו
שיהיה לכולנו שבוע ניפלא

meshi4

New member
סיימתי את המשימה הראשונה. ../images/Emo39.gif

כותבת את יומני הבוקר.לא קמה מוקדם בשביל זה.[בגלל שסדר היום שלי שונה ]אבל כותבת מיד כשאני קמה. היום אכתוב את המשימה השניה. כל כך רוצה להגיב על הנושאים שעולים כאן ונוגעים למה שאני מרגישה בקשר לקשיים שלי.אבל לא תמיד מסתדר לי עם הזמן.[נו.זה גם חלק מהבעיה.
. יום טוב לכולם.

למעלה