מי נשאר פה השבת?

zebrafish

New member
מי נשאר פה השבת?

עכשיו עלה לי הרעיון שבשבתות שלא צריך ללמוד יותר מדי, אפשר להביא משחקים כאלו (קלפים, שש בש וכו') ולשחק...

amitk80

New member
שאלה

את עוד הולכת לסלסה של הטכניון בימי שלישי?

zebrafish

New member
כל הסמסטר הזה

הלכתי משהו כמו 4 פעמים לסלסה, ביניהם אחת לטכניון ו-3 לאוני'.

stkachov

New member
כמו שאמרתי לך

אני נשאר השבת. אני אבל נשאר ללמוד... אבל אין לי התנגדות לאיזה משחקון בין לבין.

zebrafish

New member
הבעיה היא

שאין לי פה משחקים, זה סתם היה רעיון שצץ במוחי ברגע שליחת ההודעה

lirlurim

New member
נשאר

אבל גם אני נשאר ללמוד... אגב, חשבתי על זה שזה ממש פספוס שיש לנו מתחת לחדר מגרשי טניס ואנחנו לא מנצלים אותם. לי יצא לשחק ממש מעט כשהייתי בארה"ב והייתי שמח אם מישהו רוצה להתחיל לנצל את המגרש. זה ספורט לא רע. אמנם יקח זמן ללמוד ובהתחלה לא כ"כ נעים כשכל כדור יוצא מהמגרש אבל בקטנה
אחרי הכל, לא נראה לי ששוב בחיי יהיה לי מגרש טניס פרטי

stkachov

New member
אני אשמח לשחק

יש לי אפילו מחבט חדש שטרם עשיתי בו שימוש ולו פעם אחת. הבעיה היא שאני לא יודע לשחק, אף פעם לא למדתי

lirlurim

New member
גם לי יש מחבט

שעשיתי בו שימוש ממש מועט. גם אני לא ממש יודע לשחק. התחלתי טיפה אבל אני די בטוח שהמיומנות הזאת עוברת די מהר אם לא מתחזקים אותה. צריך למצוא מישהו שיודע...ומשם להתחיל.

מֵירַב

New member
אז לא אם לא עוללנו, לפחות התעללנו במחשב

עד שכמעט יצא ממנו עשן... ס'אמק. כמה אפשר לראות את הWORD הזה....

berta84

New member
אתמול שלחתי איזה 5 מיילים למרצה שלי

אחד אחרי השני, כולם דיברו בקושי על 2 מצגות והוא עוד ענה לי בפירוט על הכל למרות שעדיין לא קראתי. דוקטורנט צעיר אבל כ"כ משקיען, כשבאים אליו בשעת קבלה מוכן להסביר שוב ושוב, כל הכבוד לו,הלוואיי שגם הדוקטורים והפרופסורים היו ככה,למרות שגם ביניהם יש כאלה שמשקיעים, רובם אנשים כ"כ נחמדים אבל לא ממש אוהבים לעבוד.

מֵירַב

New member
בדיוק הרגע שלחתי מייל למרצה שלי, שהיא למעשה

גם ראש החוג. מעניין איך היא בתגובות למיילים....

amitk80

New member
ראיתי שני סרטים טובים

בסוף שבוע הזה. 1. אהבה בתפריט 2. ספיידרמן 3 (שאני מתכוון להקליט אותו ולהעביר את זה ל DVD). 3. אכלתי אתמול אוכל מזרחי טוב!

berta84

New member
מה זה "אהבה בתפריט"?

בטלוויזיה או בקולנוע- כלומר האם זה חדש? איזה אוכל מזרחי?

amitk80

New member
ככה

זה היה באחד מערוצי הסרטים בהוט. אני חושב שזה היה בהוט גולד. אוכל מזרחי טוב (חומוס, כרובית, כרוב, מטבוחה, חמוצים, שישליקים, צ'יפסים). היה ממש טעים.

למעלה