מי נרשם/מה לקונגרס?

אתה יודע.. אתה לא חייב להכפיש

אתה לא רוצה לסוע לקונגרס? זכותך.. אתה חושב שזה לא משתלם ? סבבה.. (אולי אני אפילו אסכים איתך בחלק מהדברים) אבל מפה ועד ללהגיד ש"אף אחד לא נוסע לקונגרס" זה כבר מוגזם...ואפילו דיי מגוכח הקונגרס הוא אירוע הסלסה הגדול ביותר מבחינת כמות האנשים.. (ואולי גם מעוד כמה בחינות) אני מכיר המון אנשים שנרשמו ושמתכוונים להירשם ואני משוכנע שאתה מכיר גם לא מעט כאלה... אז חבל סתם להכפיש... סה"כ אף לא מכריח אותך לסוע.. בנימה אישית אני עוד מתלבט אם להירשם או לא.... כאשר אני נוטה שלא להירשם כרגע..

אז למה אתה לא נוסע?

הייתי ב-2 קונגרסים. התרגלתי לרמה גבוהה של קונגרס, בסופ"ש מדהים, ועכשיו לדעתי הם מורידים את הרמה. זו דעתי. אלו שנוסעים לקונגרס - הם כאלה שלא טעמו עוד מחויית הסלסה של סופ"ש מלא פעילות. לאלו שהיו כבר לפחות פעם אחת זה כבר לא מרגש כמו בפעם הראשונה. ותשאל אנשים שכבר היו אם הם נוסעים שוב השנה.

roy3171

New member
אכן כ-1000 איש

כמי שגם רושם אנשים לקונגרס, אכן ההתעניינות מסיבית ואנשים רוצים להיות שם. נכון, הקונגרס פועל כבר שנה שישית, ובאופן טבעי יש חילופי דורות - אנשים שמיצו את החוויה אחרי 2-5 פעמים, ואנשים חדשים מצד שני. אבל אני נרשמתי ומשלם השתתפות כבר שנה שישית.

למעלה