מי נחשב גבר-גבר בעיניכם ?

Matsman

New member
מי נחשב גבר-גבר בעיניכם ?

איזה תכונות צריכות להיות למישהו כדי שתוכלו להגיד עליו- "זה גבר" ? רצוי להביא דוגמאות לאנשים כאלה. לאיזה מפורסם אתם יכולים לפרגן על איך שהוא נראה ?

goldy

New member
מי שסיים את החטיבה בראשו וגם הגיע ל17 בראש

אתה תדע למה אני מתכוון לקראת סוף י"ב.

Matsman

New member
אני מעולם לא אמרתי שאני גבר

אמרתי בואו נעשה רשימה של כאלה שאפשר לומר עליהם בשקט גבר גבר. יאיר לפיד למשל היה מת להיות ברשימה הזאת. מי כן נכנס לרשימה לדעתך ?

זיקן

New member
מנהל
אני לא קראתי לו "גבר"

אבל אחרים הכתירו אותו בתואר הזה ויש אלפי אנשים אם לא מאות אלפים במדינה הזאת שקראו לו ככה והכתירו אותו בתואר "הגבר" כן חברים אני מיתכוון לברוך גולדשטיין..

Matsman

New member
הנה דוגמה למי זה לא גבר.

אחד שבגיל 40 כותב "שאלתה", ולא מתכוון לשאלתיאל קוואק.

goldy

New member
חמוד../images/Emo151.gif

כשיצמחו לך שערות על הידיים תודיע לי.

אחד שמתגלח עם זכוכית שבורה,

שלא בוכה בסרטים, לא מפחד מעכברים וג'וקים, יש לו שיער על הגוף. ביקשת מפורסם? צ'אק נוריס.

seymore butts

New member
מי שמשחק בסרטי פורנו

תחשבו אילו תכונות נדרשות מהם. למשל להחזיק מעמד במשך שעות בלי לגמור. יש צורך בדוגמאות ?

Matsman

New member
אתה חי בסרט(ולא פורנו)

לפעמים מנסים להסתיר את זה ולפעמים לא, אבל הם תמיד גומרים שם, הם לא מחזיקים יותר מגבר ממוצע(מקסימום 20 דקות). הגדולה שלהם היא שהם יכולים להמשיך להעמיד אותו, לסבול את הכאב שבזה, ואז גם לגמור כמה פעמים שצריך, ובסוף לגמור לה על הפנים כאילו שזאת הייתה הגמירה הראשונה והאחרונה.

seymore butts

New member
אני חושב שאתה מגזים

אולי לא כולם מחזיקים מעמד במשך שעות, אבל אני בטוח שהם מחזיקים מעמד הרבה יותר מ-20 דקות. יש גם גברים שאינם שחקני פורנו שמסוגלים להחזיק מעמד פרקי זמן ארוכים יותר.

פנומן 72

New member
רק עם כימיקלים

או שבגלל שהבהמות המשתתפות בסרטים האלה כל כך רחבות בכוס שלהן, שלא מרגישים חיכוך ואז אפשר להמשיך כל הלילה ... מצד שני, אני למשל, אחרי שגומר פעם ראשונה, לוקח לי פי 10 יותר זמן לגמור פעם שניה. כך שאקט שני יכול להמשך בכיף 40 דקות ואשפוז יומי.

למעלה