מי נוסע ליום הספרן?

אלינקה

New member
מי נוסע ליום הספרן?

ב21/2/07 אנחנו נוסעים כנראה כולם אני רוצה לראות את היריד

אלינקה

New member
אנחנו נוסעים ליריד

ואח"כ עושים איזה טיול זה מעיין יום גיבוש לכל הצוות

חוטהשני

New member
וליריד עצמו אתה מתכוון להגיע ? יום הספרן זה סה"כ יום ממש לא 'מעיק' - (הרצאה +מופע..) ובעיני זה מפגש מאד נחמד עם עוד אנשים שעובדים בתחום שלנו - ולכן זה יום שבהחלט יכול להיות מועיל

abcd80

New member
מה התוכנית ליום הזה?

והיכן זה מתקיים? יש קישור לתוכנית?

אלינקה

New member
האמת לא מעניין אותי

אני אוהבתלבקר ביריד ולראות אילו ספרים חדשים יש

abcd80

New member
אז יש קישור באינטרנט לזה?

היכן זה מתקיים, באיזה שעה וכו'..

abcd80

New member
תודה על הקישורים !

ולגבי היריד, אילו ספרים נמכרים שם? והאם יש הנחות ?

חוטהשני

New member
היריד זה בעצם 'תצוגה' שבעיני מאד מרשימה של ספרים מכל העולם.. כיף לראות את מגוון הספרים וגם השפות (אפילו שאני לא ממש יודעת אותם ../images/Emo8.gif) לגבי הנחות.. אז לעתים אפשר למצא מציאות - לפני כמה שנים מצאתי חוברות של כ"ע בחינם - אבל אני לא חושבת שזה עוד ממשיך ככה.. אם כי בהחלט אפשר למצא שם דברים במחירים סבירים..

חוטהשני

New member
אני גם מתכוונת להגיע.. עוד לא החלטתי אם להגיע ליום הספרן עצמו.. אבל בתכנון שלי להגיע ליריד - ובמקום להתעסק עם השתלמויות אז אגיע לשם ביום החופשי שלי וגמרנו.. (שזה יוצא יום רביעי) גם בעיני היריד יותר שווה מימי העיון - אבל סה"כ זה מאד נחמד שיש את יום העיון.. האם כבר נרשמתם לכנס ??

לא ליום הספרן. אבל מחר אני מגיעה

לסמינר הספרנים בכפר המכביה. אם מישהו נוסף בא ומתחשק לו להפגש - שישלח מסר.

חוטהשני

New member
אנחנו לא מגיעות לשם.. כבר כמה שנים אני לא מוצאת ששווה לי להשקיע ולהגיע לשם.. היו שנים - כשהעיריה סיבסדה את הכנסים הללו שהיו נוסעים מבתי הספר בעירנו לכנס.. אבל כבר כמה שנים שהעיריה לא משלמת על זה - ולכן אני בודקת אם שווה לי בכלל להגיע לכנס.. וגם השנה לא מצאתי בכנס מספיק נושאים ששווה לי בגללם לשלם על הכנס (אפילו אם אקבל אח"כ החזר מקרן ידע..)

למעלה