מי נהר שישית מפגשים

MadManIII

New member
מי נהר שישית מפגשים

למרות שהספר בחלקו היה טוב או משעשע. הגעתי למסקנה שהכותבים היו על סמים (אלפים קטנים הגרים מתחת האדמה!?!) קראתי גם את הספר השני של הסופרים משישית המפגשים- אור ואפלה שהייתה עוד יותר הזויה.

Landei

New member
Light&darkness הוא מהשישיה?

ספר זוועתי! מרגרט משתלחת בו יפה מאוד ב"כבשן הנשמה" (יש שם איזו הערה חמודה שממש חיממה לי את הלב על טיסות לירח). מה שכן - הפרק הראשון היה חמוד למדיי (ומטעה מאוד לגביי יתר הספר). מה שאהבתי מהשישיה, ואני ממליצה לכולם, הוא "לב אפל" (על קיטי, בלי טיסות לירח).

אלאנקה

New member
אוף :/

קראתי את כליון הקסם, ובסוף היה את הפרק הראשון מהספר "אור ואפלה" וזה היה נראה ספר ממש טוב.. חבל

python 4

New member
"מי נהר, איש המישורים"

אינו משישיית המפגשים כי אם מסדרת "ההקדמות" (preludes). למעשה התחלתי לקרוא אותו ממש אתמול. סדרת ההקדמות נהנתה עד כה משני ספרים מצויינים - "קנדרמור" ו- "האחים מאייר". דווקא ספרם הראשון של תומפסון וקרטר, "אפלה ואור", הוא אחד הגרועים והמופרכים שקראתי בספרי הרומח. בגלל זה נגשתי ל- "מי נהר, איש המישורים" בחשש קל.

MadManIII

New member
כן כבר הסבירו את טעותי

הספרים שאני קראתי הם מPRELUDES ולא משישת המפגשים

FiRePOweR

New member
דווקא היה נסיון נחמד הספר.

קראתי לפני במון זמן ובאמת היה קצת דפוק עם ה drow חחחחחח ( סתם לא קוראים להם ככה). אבל אני זוכר שזה לא עד כדי כך ספר גרוע בניגוד לכמה ספרים אחרים. וכמובן רציתי להגיד שיש לי עוד 6 ספרים שלא קראתי על התקופה לפני war of the souls. הספר על פיסטנטולוס או איך שקוראים לו. שני ספרים מה bridges of time ואת השלושה של ה dwarven nation !!!

ספרים גרועים בטירוף!

קראתי את לב אפל, שבו משמידים את דמותה האהובה של קיטיארה. זה ניסיון שאני לא רוצה לחזור עליו עוד פעם ועל שאר הספרים החלטתי לוותר, שלא ייהרסו דמויות נוספות לנגד עיניי.

Landei

New member
דווקא החלק עם הסוסה שלה

(שזה פחות או יותר הדבר היחיד שזכור לי מהספר, מלבד התפוחים בהתחלה) זכור אצלי לטובה. נכון שזו עדיין לא אותה קיטי שמופיעה ברומח... אבל היא מתפתחת בכיוון. האמת שקראתי את הספר לפניי 10 שנים, לכן ייתכן ואני הייתי מתייחסת אליו אחרת כיום. צריכה לחזור אליו בהזדמנות.

למעלה