מי נהנה ואיפה?

וואו

דבר ראשון זה אומר שקראת את כל ההודעה שלי שלא האמנתי שבאמת מישהו יעשה זאת... ודבר שני מעניין אותי בת כמה את... כי אני הרגשתי שם ממש מבוגר וזה הרס לי חלק מההנאה -אביר-

היא דווקא כן...

היא העירה לחבר שלי ואז התחלנו להסתלבט עליו ולהגיד לה שהוא אמר לנו לפני שהוא בא לפה כדי להישען על בנות... סתם קטע שהאלכוהול עושה... -אביר-

Levinzone

New member
הא? אתה מטורף!!

לא דיברתי על זה.. זאת משתי הודעות קודם (מצטערת, לא זוכרת מי זאת היתה) לא הגיבה לך.. ואתה אמרת לה- איזה מגניב קראת את כל ההודעה שלי...

Levinzone

New member
כן, מה לא?

אתה פשוט לא שם לב לאיזה הודעה מתקשרת התגובה שאתה קורא.... הלכתי לישון לילה טוב -יעל-

כיף סוס?

לא נראה לי שזה יתפוס... לגבי סוסים לא מזמן הייתי ביפו כדי לקנות טעמים לנרגילה והמוכר הציע לי טעם סוס... -אביר-

Levinzone

New member
מצחיק שאתה כותב על נרגילות

בדיוק עכשיו הייתי באתר הנרגילות הרשמי, או משהו כזה.. סתם הייתי צריכה תמונה של נרגילה. וטעם סוס? איכס.... תגידו, איפה מיכל??

מיכל?

מי זאת מיכל? בכל מקרה טעם סוס הכוונה לטעם של ליקריץ... את יודעת הסוכריות אם אפשר לקרוא לזה ככה בכלל הארוכות האלה בצבעים של אדום ושחור... מי יודע שפעם קראו לזה סוכריות סוס... -אביר-

Levinzone

New member
אהההה

חשבתי סוס..מי יכול לדעת (עם הערבים האלה חיחיחי).. מיכל! אתה לא יודע מי זאת מיכל? בוש והיכלם.

איפה מיכל ?

מה עם NO ? מה עם דולצינאה ? מה עם אוי ? יש לי הרגשה שהעיצוב משפיע עליהם לרעה ...

Black Star

New member
וואלה... איפה היא? וחוצמיזה...

מישהו ראה את נעל בזמן האחרון?! נעל-ם!!! (פהההה...ברגסון)

flowr..

New member
המממ...

מיכל חיה ונושמת, עד כמה שידוע לי.. הייתי איתה ביום העצמאות, ברעננה. אבל באמת די מסקרן למה היא לא כותבת בפורום יותר... מיכל? flowr..

snoway

New member
על הא ועל דא

השנה החלטתי לא ללכת לרוק עצמאות. אחרי שזה הפך לבילוי הקבוע שלי בשלוש השנים באחרונות זה כבר התחיל להמאס. במקום זה סתם הסתובבנו ברחובות העיר והתנחלנו בבית של מישהי. עכשיו כולנו יודעים לדקלם את הלהקה. בבוקר העירו אותי מאוד מוקדם ביחס למספר השעות שישנתי והלכנו לבסיס חיל השריון בלטרון. היה נחמד שם. ראתי איש שמוכר בלוני הליום אז התעקשתי שיקנו אחד של טוויטי (מה לעשות, פיקאצ`ו פשוט לא עושה לי את זה ). אחרי זה נסענו ישר לסבתא שלי וכל המשפחה היתה שם. עשינו על האש שתינו קצת יין, קצת קרלסברג. למישהו עלה הרעין להוצאי לטוויטי את האויר ולראות איך כל אחד יישמע אחרי שהוא ישאף קצת הליום. אני גאה להודיע שנבחרתי פה אחד לזאת עם הקול הכי מתאים לככב בסרט מצויר.

למעלה