מי מת???

• פותח הנושא TIZI
  • פורסם בתאריך

TIZI

New member
מי מת???

אולי זה רק אני, או שאולי אני סתם לא מבין את הג'וק הזה... אבל - 1000!!!! שקל על צניחה חופשית??? למה???? אשמח להסברים רציניים, האם זהו תחביב לעשירים בלבד??? כמה כבר עולה כל הציוד הנלווה?

a d i o s

New member
רק טנדם עולה כ 1000 שקלים

אין ספק שאנשים אמידים יצנחו ביתר נוחות אבל ניתן להסתדר גם עם משכורת מינימום תשאל חצי מהפורום זה אפשרי, ואף אחד לא מת חוץ מהכלכלה בעולם. רינגו...

noamk

New member
רשימת מכולת קטנה של הוצאות....

וזה רק לטנדם.... מטוס : שעות מנוע, בלאי, תיקונים, אגרות, ביטוחים. מועדון : מקום, ארנונה, חשמל, גז ומים. כוח אדם : טייס, מדריך צניחה, מדריך ראשי, בקר, אחראי סככה, מקפלים, מזכירות. ציוד : רתמה, חופות (גם לקנות וגם בלאי), ציוד נלווה. לשאלתך, אני חושב שציוד לטנדם עולה בסביבות ה-12,000$, אבל אל תתפוס אותי במילה. ביטוחים. מיסים. רווחים. ולא ש-1000 זה לא הרבה כסף, אבל אני לא חושב שבחו"ל תוכל למצוא את זה בפחות מ-150$ - וזה במקומות הזולים ביותר. חוץ מזה, 1000 שקל לחוויה חד פעמית מדהימה, לדעתי, שווה את הכסף.

duckwind

New member
וואו, איזה עצבים...

עושה רושם שאתה ממש כועס. איזה מילים: "מי מת???" ממש פקעת עצבים. תזהר שלא תתפוצץ או אולי תגיע לאיזו נקודת רתיחה שממנה לא תוכל לחזור. וכמה סימני קריאה (!!!! אחרי האלף) כאילו שאתה רוצה להביע משהו וחשוב לך שנבין כמה שאתה זועף ורציני, אימה´לה, אתה כל כך תקיף, כל כך נחרץ... חוץ מזה שמעתי שארבעה סימני שאלה ברצף מעידים על "מנדבושקס" אז אני מציע לך להמנע מההרגל המכשיל הזה! אבל לפתע משהו קורה לך, אתה מתרכך... אתה מבין שאולי אם תשנה את הטונים, תוכל לקבל הסברים, ועוד רציניים. "אשמח" אתה כותב, הא! אתה תשמח? נראה לי שבהזדמנות הראשונה שאתה תופס איזה מליין שעוסק בצניחה חופשית אתה פשוט מדביק אותו בחרקים המעצבנים והמגרדים שלך. ובתמימות אתה כותב ש"אולי אתה סתם לא מבין את ה´ג´וק´ הזה..." באמת! אני לא אתפלא אם חשבת שכל חברי הפורום מיד יכתבו לך "הסברים רציניים" ומפייסים שבהם אנחנו נספר לך בפרוטרוט מדוע העסק כל כך יקר. "אבל. למרות כל העלויות כדאי לך, בבקשה בוא לצנוח איתנו.." חשבת שנתחנן, שנסנגר על עצמנו ועל האהבה שלנו לנפילה חופשית, לשמיים כחולים, לרוח ולשטף ההורמונים האדרינרגיים ששוטפים את גופנו בכל פעם שאנחנו שם! לכמה תשובות ציפת ובאיזה מהירות הא? 2? 6? 78? בתוך דקה? שעה? יום? שנה? תחשוב על זה "רגזני" ותמסור ד"ש חם לדרדסאבא ולברמוח! וה"ניק" שלך. "טיזי"... עם כזה ניק אני לא הייתי עושה כזה רעש: "טיזי"... "טיזי" "טיזי" "טיזי" כועס, באמת, "טיזי" "טיזי" "טיזי" שואל בזעם, מי מת??? וכעת לשאלותיך: - זה רק אתה - אולי אתה סתם לא מבין את הג´וק - כן! - ככה! - לא תקבל!! - אולי... - לא רלוונטי. בברכת הנימוס ויראת הכבוד, duckwind

פ ל ו פ י

New member
ואוו כל הכבוד ../images/Emo45.gif

כל הכבוד לברווז שלא מפחד לעוף מול הרוח ולהוסיף פלפל לפורום החיוור! בברכת עוף גוזל חתוך את השמיים וטוס לאן שבא לך.....

זיידוש

New member
כה לחי, היידד והיישר!

מלאו פי מים ואסמי עלו באש - ברווז יקר, אתה אמיתי??

duckwind

New member
אמיתי?

מה חשבת אייל, שאני ברווז גומי? שאני ברווז מזויף? הו לא! נוצותי אמיתיות הן ומקורי צהבהב. "הוא ברווז אמיתי שהרי גם קרומי שחייה גדלו לו, שם, בין האצבעות, אצבעות רגליו..." (כך הגיבה הגננת שושנה כשהגעתי בפעם הראשונה אל הגן. מזמן, עוד כשהייתי אפרוח). מה דמיינת זיידוש, שאני ברווז צעצוע? שאני ברווז על האש? (תתבייש! אתה מאכזב... רק על הבטן שלך אתה חושב?) רחמנא לצלן! בכל אופן, אני שמח מאוד שהואלת בטובך להגיב ואפילו להתלהב... כבר זמן רב שאני נודד בין דפי הפורום. בהתחלה לא היה לי אומץ, (ברווזי רוח הם יצורים רגישים! אני לא איזה תרנגול הודו נפוח...) אבל יום אחד, משעמם במיוחד, החלטתי שאני מסיר את הכפפות! החלטתי שזה הזמן לאחוז את השור בקרניו! האמת היא שגם חיכיתי קצת שהפוליטיקה והבלגאנים ידעכו כיוון שלתוך זה, ממש לא התחשק לי להכנס. כעת אני מתמוגג משאלות רטוריות בסטייל: "תגידו, מה קורה עם skydive eilat?" או זעקות שבר בנוסח: "מה קורה עם פעילות בבונים? אני משתגעת!" אנשים נחמדים מאוד כותבים בפורום הזה. באמת... רציניים כאלה, אתה יודע (או שלא). בכל אופן אני משתדל לדחוף קצת הומור. לפעמים אני מצליח יותר ולפעמים פחות, אבל עכשיו כשאתה צצת, אני אשמח מאוד אם תעזור לי. אפילו לא אכפת לי אם תשנה את ה"ניק" השקוף שלך ל"spacechiken" או משהו בסגנון מגוחך מספיק כדי שהדבלות מפורום הצניחה החופשית יסכימו לפתוח את ההודעות שלך. (דבלה - תאנה מיובשת!) בברכת פתיתי השלג, duckwind ברווז אמיתי

למעלה