מי מתעתד להתשטט

כאילו באמת.

סופסוף יש שרשור שאפשר להתחרע עליו. השעה כרגע שלוש ועשרים. תשע בערב נראה רחוק. העינים מתעפעפות והלב כבד. ושאלות מהותיות עולות.. למה לי עבודה? למה אני לא ישנה לפחות חמש שעות לפני העבודה? למה המנהל מרחרח במוקד ולא מתכנס בתאו בחברת ביסקוויטיו? האם יבוא שלום אי פעם? האם עכברים מתגלחים? עמשא זה שם מוזר. לא? אם זו אהבה, אז למה היא לא טובה?

פתרונות

עכברים לא מתגלחים הם רק מתחלפים.גם דמשק אליעזר זה שם מוזר .כנראה זאת לא הייתה אהבה

אני לא יודעת אם עכברים מתגלחים

מיקי מאוס אולי כן. אבל עכברים עושים רעש מגעיל אם את מועכת אותם. לא ניסיתי. אבל אם זה רק סרט מצויר, לא קורה להם כלום.

justchip

New member
הם לא מתגלחים אבל...

הם חולים בדרמטיטס ואז נופל להם השיער ואז הוטרינר מבקש ממני להרוג אותם. מכיוון שאני צריכה אותם אני מתכננת להכין להם פאות גוף או סוודרים שעירים להסתיר את קרחתם הבוהקת, רעיונות יצירתיים יתקבלו בברכה.

מתלבט13

New member
גם את בשיטה של הרשל'ה?

האבקה נגד עכברים. תתפוס ת'עכבר חזק, פתח לו את הפה ותכריח אותו לבלוע. בדוק ומנוסה.

פשש...יצירתית..

אז ככה..ננסה לעזור לך..א.בישביל מה לישון לפני העבודה?ב.הבוס`` שלך רוצה שהעסק שלו יעבוד ולא יקרוס..ב.עכברים צריכים את השפם בישביל חוש הריח והמישוש ה``מיוחד`` שלהם....ד.א אם את מעונינת בעבודה ``רשות הדואר`` זקוקים למישו שיטייל עם הצבי תמורת 25 ₪ לשעה!

boaZone

New member
ציון, עמדת מול השער

כל מה שהיית צריך לעשות זה לגלגל את הכדור פנימה, מה קרה

למעלה