מי מתנדב?

מי מתנדב?

אם המערכת של תפוז נדפקת חס וחלילה חס ושלום טפו טפו טפו, כל מה שכתבנו עד היום בפורום הולך קאפוט. מי מתנדב לשמור במחשב שלו את דפי הפורום? בינתיים מיכל עושה זאת (מיכל, מה קורה? את זוכרת?). מי מתנדב לעשות זאת בנוסף? אני מניח שאם סה"כ 3 אנשים יעשו זאת, זה יהיה די והותר. כלומר, אנחנו זקוקים לעוד 2 מתנדבים. מי שמתנדב, שיבין שעיני כל נשואות אליו ושייקח על עצמו לעשות זאת בעקביות, עד אם הוא מחליט להפסיק - ואז שיידע אותנו מבעוד מועד ושישלח לנו את כל החומר באי-מייל. אז מי מתנדב לעשות פעם בכמה ימים שמירה? זה לא צריך להיות ביג-דיל... מיכל, כמה מקום זה כבר לוקח??? באהבה בן

rubber duck

New member
היי בן ../images/Emo13.gif

עקרונית אין לי בעיה מיוחדת לעשות את זה אני אדבר עם מיכל שתסביר לי בדיוק כיצד לבצע
שרון

rubber duck

New member
ועוד דבר קטן

אם יש צורך הרי שיש לי נפח איחסון באתר שלי והוא דיי גדול ( כ 200 מגה בייט ) וניתן להשתמש בו כמעט לכל דבר שרון

פנטסטי!!!

עכשיו יש לנו כבר 2 "שומרים"... מי מצטרף לחוליה הנבחרת של שומרי הפורום?... שרון, אין כמוך!!!!!

deep ocean

New member
שמרתי את כל העמודים

של הארכיון (רוב העמודים נמצאים בארכיון), ואני מידי יומיים שומרת את הדף הנוסף שנכנס לארכיון. את הדפים אשר עדיין לא נכנסו לארכיון (כרגע 11 במספר) לא שמרתי. שרון, אני אסביר לך בטלפון מה לעשות
זה יהיה טוב לאחסן את הדפים בשרת שלך.

גם אני מוכן לשמור

יש לי זיפ דיסק, כך שאוכל לשמור את כל הדפים על דיסק אחד נפרד וכך הם גם יהיו שמורים יותר מוירוסים או מקריסת כוננים.. ומקום שלישי :) בכל אופן גם אני צריך הדרכה לגבי אופן שמירת דפי הארכיון רוח

deep ocean

New member
הדרכה לשרון+רוח מדבר

ללכת לארכיון של הפורום (במעברי דפים למטה כתוב ארכיון) ושם לעבור דף דף ולעשות FILE SAVE AS WEB PAGE כן זה מעייף לעבור דף דף אבל עשיתי זאת
אחר כך לשמור את הדפים שאינם בארכיון... שוב, לעבור דף דף.

WhiteBear

New member
חמודים שלי, הייתם צריכים לדבר איתי

לפני שהלכתם ושמרתם את האתר דף דף. לא נורא. ישנן תוכנות שנקראות : OFF LINE BROWSERS אתה מכניס להם כתובת והם מורידים את כל האתר בשבילך. אני מתאר לעצמי שאפשר להוריד רק חלק של פורום ספציפי, אם כי אני לא בטוח איך (כי זה סריקת דפים רוחבית ולא שורשית, אני חושב) אוקצור, אני אברר יותר מאוחר (דש מרבקה). ודבר שני, יש לי צורב, אז אני אוכל, אחרי שאני יוריד את כל הפורום, לצרוב אותו, ואז זה לא קריטי על מקום במחשב שלי (ודיסק לצריבה עולה באיזור ה-3 שקל הדיסק) שלכם, ובשבילכם, הדוב הלבן.

deep ocean

New member
וואלה? מעולה

OFF LINE BROWSERS אפילו כמה מהתותחים פה במחשבים לא ידעו על זה! פששששש מעולה!

rubber duck

New member
למעשה כל בראוזר עובד בשיטה הזו

אבל יש מגבלות נפח איחסון שמוקדש לזה
שרון

deep ocean

New member
בכל BROWSER ניתן לשמור

אתר מסויים שיהיה נגיש גם לגלישה ב-OFFLINE אבל כאשר עשיתי זאת זה תמיד שמר לי רק את העמוד בו הייתי... לא הבנתי למה התכוונת תסביר שוב.

rubber duck

New member
זה בדיוק הרעיון

הבראוזר שומר את העמוד בו היית ובפעם הבאה שאת מבקרת בו הוא הולך אל השמירה ואת אפילו לא מודעת לזה ורק אם תעשי refresh זה ילך אל האתר עצמו שרון

deep ocean

New member
את זה ידעתי ממזמן

אבל זה לא עוזר לנו לשמור את פורום דרך הלוחמים. בפורום יש המון דפים, וזה אומר לעבור דף דף ולשמור אותו. (מה שעשיתי אגב! זה מתיש, תאמין לי!) מה שטל WHITE BEAR גילה זה שאפשר על ידי תוכנה מיוחדת לשמור את כל דפי האתר לגלישה OFFLINE מבלי להיכנס דף דף.

BladeRaider

New member
אניממליץ על httrack

http://tucows.cylink.net/preview/193804.html הוא מוריד אתרים שלמים והשתמשתי בו כמה פעמים השאלה אם הוא יהיה שימושי בגלל שהפורום כתוב ב asp

יש לי כמה כאלה

אשר עובדים גם לרוחב וגם לעומק.. הבעיה היא שהם גם שומרים דפים ודברים שאני ממש לא מעוניין כגון את דפי החיפוש וגם יגיעו לפורומים אחרים ומשם ישמרו דפים ואם בכלל אני אתן לו להשתולל.. הוא ישמור את כל האתר של תפוז אצלי במחשב.. ואני לא כל כך רוצה בזאת.. מבטיח מחר מחרתיים לשבת על זה ולבדוק את זה לעומק ולרוחב. ולשמור את הדפים כאתר אשר ניתן לצפיה מהמחשב.. רוח

למעלה