מי מתנבד לעשות סיכום שבועי?

m2love

New member
מי מתנבד לעשות סיכום שבועי?

*לא הלכתי לבצפר* חחחח

../images/Emo214.gifתעלי את, בבקשה!../images/Emo9.gif

ואז אני אענה סופסוף לסיכום שהוא לא שלי!

m2love

New member
חחח טוב ..

איך עבר עליכם השבוע?
ואיך עבר עליכם היום?
שיר השבוע-
מאכל השבוע-
תוכניות טלויזיה-
משהו או מישהו שהתאכזבתם ממנו-
דבר רע שקרה-
דבר טוב שקרה-
משהו שגרם לכם לחייך-
ציפיות לשבוע הבא-
ולתלמידים,איך עבר השבוע הראשון בבצפר?
ו...שאלה אחרונה..איך המצברוח כרגע? שבת שלווםם ושיהיה לנוו שבועעע טובבבב

white angels

New member
עונה:p

איך עבר עליכם השבוע?עבר טוב.. ואיך עבר עליכם היום? אחלה
שיר השבוע-а ты мена любиш משו כזה.. מאכל השבוע-נמ..נקניקיות ברוטב.. תוכניות טלויזיה-השידורים החוזרים של קטיה
משהו או מישהו שהתאכזבתם ממנו-הציון של מועד ב' באנגלית
דבר רע שקרה-גיליתי כמה קיבלתי במועד ב' דבר טוב שקרה-התפרסמו סופסוףף הציונים:]] משהו שגרם לכם לחייך-הציונים
ציפיות לשבוע הבא-ראשש השנהה
והכנות אחרונות לקראת הגיוס.. ו...שאלה אחרונה..איך המצברוח כרגע?בסדר.. שבת שלום וסופשבוע מהנה עם גשם

m2love

New member
מי שר תשיר הזה שאמרת ?

הוא נשמע לי מוכר:\ אה והתחלת לראות תשידורים החוזרים? איזה פרק ישודר היום? ואני שמחה שחלק מהציונים גרמו לך לחייך
בוקר מדהים

white angels

New member
נמ..

עשו לשיר הזה כמה גרסאות..אני זוכרת גרסה אחת של dj slon ושל banda andruja .. זה לא שהתחלתי..פשוט ראיתי כי לפני הגיוס אין לי ממש מה לעשות אז העברתי את הזמן חחח..עכשיו הם הגיעו לפרקים שקטיה נסעה למצריים..ובקצב שהם זזים הם תכף מגיעים לפרקים שהוסיפו של סשה בתור נשיא
ערב מעולה לך

../images/Emo214.gifאיזה רוטב?!

אף פעם לא אכלתי נקניקיות עם רוטב!נשמע מעניין...
ואיזה מצחיק הניגוד הזה שמצד אחד הדבר הגרוע הוא הציונים, ומצד שני הדבר הטוב הוא הציונים..! העיקר שאת אופטימית!!!!

white angels

New member
חח רוטב עגבניות..

משו שאימא שלי מכינה
זה מאוד טעיםם חח כן זה באמת ניגוד..כי מצד אחד חששתי מהציונים ומצד שני ציפיתי להם

m2love

New member
עונה..

איך עבר עליכם השבוע?לא משו... ואיך עבר עליכם היום?מגעיל שיר השבוע-ממ..כל מיני שירים מאלבום אחד שסופסוף מצאתי
מאכל השבוע-חחח כרגיל גלידה
תוכניות טלויזיה-כמעט ולא ראיתי טלויזיהה .. משהו או מישהו שהתאכזבתם ממנו-חברה... דבר רע שקרה-כמעט כל השבוע קרו רק דברים רעים.. דבר טוב שקרה-ממ..לפני יומיים היה אחד הימים הגרועים בחיים שלי,וקרו מלא דברים לא כלכך נחמדים,אבל מה טוב בזה?שספסוף קלטתי מלא דברים שלפני זה הייתי מבינה אותם אבל עדין המשכתי ככה בלסבול את זה,ועכשיו הגעתי להחלטה שהבנאדם היחיד שאכפת לו ממני-זה אני ! משהו שגרם לכם לחייך-כלום ציפיות לשבוע הבא-שיהיה יותר טוב מהשבוע הזה.. ולתלמידים,איך עבר השבוע הראשון בבצפר?נחמד ו...שאלה אחרונה..איך המצברוח כרגע?לא משו יהיה טוב...

../images/Emo214.gifפששששש

משמעות של בגרות! לצערי ככה זה, מהסבל הכי גדול לומדים את הדברים הכי חשובים. יהיה שבוע יותר טוב אם תאמיני בכך!

m2love

New member
נכון ככה זה תמיד!

עד שלא מרגישים סבל גדול לא קולטים את זה.. אני כל הזמן הייתי מבליגה לכולם ומתפשרת,אני כל הזמן העדפתי את טובת האחר לעומת הטוב שבשילי.. תמיד הייתי סולחת על הכל,תמיד הייתי עוזרת,הייתי עושה הכל שיהיה טוב לאחר אפילו שלפעמים זה לא עשה לי טוב. ולפעמים הייתי מוותרת על הכבוד שלי,לא בצורה מוקצנת..פשוט ידעתי לבקש סליחה ולסלוח ולא לשחק במשחקי אגו. הייתי עושה הכל למען האחר..ומישהו העריך את זה?לא ! הגעתי למסקנה שכל אחד יעדיף את עצמו...ואני ידעתי את זה תמיד אבל המשכתי להיות סתומה...אבל סופסוף קלטתי את זה..אחרי שכלכך נפגעתי..בצורה שלא חשבתי שאפשר להפגע.והבנתי שהדבר שצריך להיות במקום הראשון אצלי זה האושר שלי..שלא צריך להיות תלוי באחרים,ולדעת לעמוד על שלי ! כל אחד שרואה אותי ישר יגיד שיש לי מלא ביטחון עצמי וזה וזה...אבל בתאכלס אין לי ביטחון בגרוש! אבל עכשיו אחרי כל מה שקרה..אני יותר בטוחה בעצמי ואני אעמוד יותר על שלי,ואני לא אבליג ואני לא אתפשר,אם אני רוצה משהו אני אלך עם זה עד הסוף,כי בתאכלס מה שלא עשיתי אף אחד באמת לא העריך את זה ! סליחה על החפירה חחח:\ ונקווה שבאמת יהיה טוב,

../images/Emo214.gifאת כל כך מזכירה לי את עצמי ../images/Emo122.gif

זה מן סיפור חיים שחוזר על עצמו, או ש"רוכשים את זה מלידה" באמצעות חינוך נכון, או שפשוט מתחשלים עם השנים... כל אחד בסוף צריך להבין מה שכתבת פה. אוהבת אותךךךךך

white angels

New member
כל אחד עובר את זה בסופו של דבר..

וככה מתחשלים מזה ומתבגרים..ולומדים מהטעויות..כי אם לא נטעה איך נלמד ונפיק את הלקחים? בכל אופן מרינה זה ממש באסה שהיה לך שבוע כזה..אני מקווה שהשבוע הבא יהיה לך טוב יותר וכל הדברים הרעים יהיו מאחורייך
העיקר שתמשיכי הלאה.. שולחת לך חיבוק
תתעודדי

../images/Emo214.gifהנה אני!../images/Emo42.gif

איך עבר עליכם השבוע?תחילתו הייתה גרועה והיה נדמה שאין אור בקצה, אבל מיום שלישי הדברים השתנו לטובה
ואיך עבר עליכם היום?מממ...בסיידר גמור[?!
] שיר השבוע-כעת אני מאזינה ל"תראי עכשיו" של שרון חזיז, אבל אין משהו ספציפי... מאכל השבוע-פיצה האט ביומולדת שלי!!! תוכניות טלויזיה-שו? שנים לא ראיתי
משהו או מישהו שהתאכזבתם ממנו-כעת כבר מאפחד. כי כרגע קיבלתי פיצוי.
דבר רע שקרה-חשבתי שמישהו מאוד חשוב לי שכח אותי..אבל לפני פחות מרבע שעה גיליתי שממש לא!
דבר טוב שקרה-1. היה לי יומולדת. 2.יותר מ 70 אנשים איחלו לי מזל טוב
3.איריס התקשרה ושרה לי היום יומולדת וזה כל כך מדהיםםםםםם לשמוע זמרת שרה לך!
4. החברות המושלמות שלי עשו אותי מאושרת. 5.המשפחה שלי הכי מושלמת. 6.כפיר אפשטיין נתן לי כרטיס יומולדת להופעה שלווווווווווווווווווו!!!!!!!!!!!!111111111
משהו שגרם לכם לחייך-היום? כפיר אפשטיין
ציפיות לשבוע הבא-יש מחר הרמת כוסית בעבודה, ואני ממש רוצה להיות אחרי מחר כי אני צריכה להיות עם מישהי שאני לא ממש מסתדרת וזה מפחיד אותי מאוד...כי אני לא רוצה להיות עצובה מחר! אבללל... אחרי העבודה אני נפגשת עם האור שלי [חברה טובה שלי
] בעזריאלי ונראה ביחד סרט! ו...שאלה אחרונה..איך המצברוח כרגע?זורחת כמו השמש!
שבת שלווםם ושיהיה לנוו שבועעע טובבבב

white angels

New member
שמחה שאת שמחה../images/Emo8.gif

שכל השבועות שלך ימשיכו להיות ככה שמחים,מאושרים ומלאי הפתעות
שבוע טוב:]]

למעלה