אז ככה
ראשית כל אני רוצה לציין שאין לי שמץ עם קיימת בכלל חבית בנפח של 25 ליטר של גינס בארץ, החבית שאני מכיר היא של50... אבל את זה באמת כדי לברר עם החברה המרכזית למשקאות קלים (קוקה קולה). עכשיו קודם כל אני ממליץ לא לקנות בשום אופן את ה17 ליטר במיכל של מי עדן, מהסיבה הפשוטה שגינס מחבית נהרסת (מניסיון) מהר מאוד כשהיא נמזגת מחבית לתוך מיכל (ניסיתי כמה פעמים עם בקבוקים של 1.5 ליטר) ולא רק זה, המזיגה עצמה לתוך מיכל גדול הורסת אותה לחלוטין (כן כן.. ניסיתי גם לשתות ממש דקות ספורות אחרי שנימזגה). עכשיו לגביי עגלות של גינס, יצא לי לראות כמה פעמים בודדות, לא זוכר בבעלות של מי ולא התעמקתי לבדוק עם אלו עגלות מאולתרות או לא, בכל אופן, הדבר ללא ספק נדיר (2 מיכלי גז במקום אחד), והמחיר בשמיים גם כן, המחיר הממוצע בשוק בארץ לעגלה ללילה אחד (שוב, לא של גינס, את זה לא יצא לי לבדוק) עומד על כ250 שקלים. אני יסכם בכמה המלצות, לוותר על רעיון החבית, לקנות בקבוקים, יותר זול בשכלול וגם חוסך הרבה מאוד טרחה. אם אתה בכל זאת עקשן, אז קודם כל לא לקנות בשום אופן חבית חדשה.. עסק יקר, לקנות מילוי.. ולבקש מפאב כלשהו יפה או בעד סכום סימלי להשאיל לכם חבית (פשוט בשביל לחסוך לעצמך עוד כ200 שקלים-במיקרה של חבית 50 ליטר) ובנוגע לעגלה..כדי לנסות גם לברר עם קוקה קולה, יכול להיות שהם יוכלו להפנות אותך לאנשים הנכונים. בהצלחה.