דין צודק
סטאר בייס עדיין לא פרסמו את שמות העולים לשלב הבא בתחרות נקמת הסית'. מי עוד ענה על השאלות? היו שתיים שממש לא ידעתי איך להתכונן מולן, הראשונה: שאלה מספר 6: באודישן, לאיזה עוד תפקיד נבחן השחקן בילי די וויליאמס? אין לי מושג!!!! בדקתי אחר כך באתר הרשמי ובסרט "אמפריה של חלומות" ובעוד מקורות קטנים ובשום מקום לא הייתה תשובה. השאלה השנייה: שאלה מספר 28: במה שונה הפתיחה שלאחר הכתוביות הרצות בפרק השני, מזו שאפיינה את שאר הסרטים? אז זהו - שאין שוני מהותי כלל!!! כלומר, אם חושבים על זה, כל חמשת הסרטים נפתחים בחלל ואז מתמקדים באיזו חללית: אימת הפאנטום-חללית ה"שגרירים", מתקפת המשובטים-החללית של הסנטור אמידאלה המתחזה, תקווה חדשה-אחחחח החללית הלבנה שאני אף פעם לא זוכר את השם שלה, האמפריה מכה שנית-משחטת אימפריאלית שממנה משוגרים חיישנים אמפריאליים בדמות מטאורים לכל רחבי היקום (אחד כמובן נוחת בהות'), שובו של הג'דיי-החללית שמביאה את דארת' ויידר אל כוכב המוות המחודש שליד ירח-היער של אנדור. איפה אתם רואים פה שוני? בכך שבמתקפת המשובטים ממש התכוננו להתקפה על החללית או על ה"סנטורית" שבפנים? אני לדעתי לא אעלה לשלב הבא כי לא עניתי נכונה על שתי שאלות אלה (כי אין להם מענה!!!)
התשובות שלי: שלב א': שאלות פתיחה לחימום חרב האור: מהו שם המשפחה של הדמויות הבאות: לוק סקייווקר ליאה אורגאנה (סקייווקר
) האן סולו לאנדו קאלאריסיאן אובי-וואן קנובי קוואי-גון ג'ין ג'אבה דה האט אוון לארס וודג' אנטיליס שאלות ברמה קלה - פאדוונים צעירים: 1. באילו עולמות ביקרנו במהלך חמשת הסרטים (לפחות שמונה)? קורוסאנט, טאטואין, נאבו, הות', דייגובה, קאמינו, ג'יאנוסיס, יאבין-4, ירח היער של אנדור. 2. כמה ידיים נקטעו במהלך הסרטים (לא כולל ידיהם של רובוטים ואנדרואידים)? 3 ידיים (אנקין בAOTC, לוק בTESB וויידר בROTJ 3. מהו שם השחקן ששיחק את צ'ואי? פיטר מהיו 4. כמה תצורות שונות היו ל-C3PO (פרט לפחות שלוש)? 3 תצורות: 1: "ערום" (ללא כיסוי), 2: עם כיסוי כסוף, 3: עם כיסוי זהוב, אפשר גם 4: אם מחשיבים אותו מפורק (זה קרה לא פעם אחת...) 5. מה הוא שם השחקן ששיחק את לאנדו קארליסיאן? בילי דיי וויליאמס 6. באודישן, לאיזה עוד תפקיד נבחן השחקן בילי די וויליאמס? אני נכנע!!! 7. אובי וואן היה החניך של קווי גון, קווי גון היה חניכו של - ? הרוזן דוקו-דארת' טיראנוס 8. מהו שמו הסית'י של הרוזן דוקו? דארת' טיראנוס 9. מהו שמו של החומר בו הוקפא האן סולו? פחמנים (קארבונייט) 10. ציין לפחות שיטת הוצאה-להורג אחת, של ג'אבה. הסראלאק / הראנקור 11. מהו משך העיכול של הסארלק? 1000 שנים 12. מהו שם השחקן שגילם את C3PO? אנטוני דניאלס 13. מי היה השחקן ש"גילם" את R2D2? קני בייקר 14. מה שמו של מנהיג הגונגנים? ביג בוס נאסס (יור הונור...
) 15. בני כמה הם אנאקין ופאדמה בפרק הראשון? אנקין בן 10, פאדמה בת 14 16. מה שמם של הדודים של לוק? אוון וברו לארס 17. בכמה צורות תקשורת C3PO שולט? 6 מיליון וקצת...
18. לפי דבריה של הנסיכה ליאה בפרק הרביעי, על איזה כוכב נמצא בסיס המורדים? דאנטאווין 19. כמה דמויות שכונו "דארת' " פגשנו במהלך הסרטים, ומה שמם? 4 דמויות: דארת' מול, דארת' סידיוס, דארת' טיראנוס, דארת' ויידר... 20. מנה לפחות חמש דמויות שהופיעו בשלושה סרטים או יותר של מלחמת הכוכבים (לא כולל את הפרק השלישי)? אויש...הרשימה...יודה, אנקין סקייווקר/ויידר, R2D2, C3PO, הקיסר/סידיוס, לוק סקייווקר, ליה אורגאנה, האן סולו, אובי-וואן קנובי, צ'ובאקה... 21. מה הוא שם המפלצת מתחת לארמונו של ג'אבה? הראנקור ועכשיו, לשאלות ברמה בינונית - אבירי ג'דיי מוסמכים: 22. מהי דרגת הקרבה המשפחתית בין לוק לדוד אוון? לוק הוא האחיין החורג של אוון לארס: לוק הוא הבן של אחיו החורג של אוון לארס: אנקין סקייווקר 23. כמה צבעים שונים של חרבות אור נראו במהלך הסרטים? פרט ככל האפשר. אדום (לילך), כחול, ירוק, סגול, כתום(?) 24. איזה צבע חרב היה מיוחד לג'דיי אחד בלבד? מי הג'דיי הזה? ומדוע דווקא לו נקבע הצבע הזה? ג'דיי מאסטר ווינדו (מייס ווינדו) - כי סאמואל ל. ג'קסון החליט שהוא רוצה חרב אור בצבע סגול - אז לוקאס המציא שיש עוד גביש להכנה בשביל חרבות האור: האלקטרום. 25. כמה שחקנים שונים שיחקו את אנאקין סקייווקר (לא כולל אנשי פעלולים)? חמישה אנשים (אני כתבתי ארבעה, בלי להחשיב את המדובב של ויידר עצמו
) 26. על פי התסריט הראשוני - מה היה שמה המקורי של הדמות לוק סקייווקר? לוק סקייקילר 27. מה שמו של אביר הג'דיי שהזמין את צבא המשובטים בשביל הרפובליקה? ג'דיי מאסטר סייפא-דיאס 28. במה שונה הפתיחה שלאחר הכתוביות הרצות בפרק השני, מזו שאפיינה את שאר הסרטים? נכנע!!! פשוט נכנע!!! 29. נמל החלל בפרק הרביעי נקרא מוס אייסלי, מה שמו של נמל החלל מפרק 1? מוס-אספה 30. לפי האגדה האורבנית, מה היה שמו המקורי של הפרק השישי בסדרה? על שום מה הוא שונה? REVENGE OF THE JEDI, שונה על סמך זאת שג'דיי אינו נוקם. אלה התשובות שלי. עוד מישהו ענה? יכולים למצוא תשובות טובות יותר? הנה נושא לדיון!!!! חחחח LOL חג שמח לכולם
--גיא ^_^"