מי מתגייס ב 22.9?

atheist22

New member
מי מתגייס ב 22.9?

קיבלתי היום הודעה ממדור עתודה שתאריך הגיוס שלי נדחה מ-28.8 ל-22.9. יש למישהו מושג מי מתגייס ביום זה? שמעתי קודם גם על אנשים אחרים שמתגייסים בספטמבר. מישהו אמר לי שהוא שזה חיל הקשר. מישהו אחר אמר לי שחיל הקשר זה ב-28.8. יש למישהו כאן מושג? זה מאוד חשוב לי.

shadowrunner

New member
תשובה

אני קיבלתי צב ל 18.9.2002 עכשיו השמועות אומרות שזה תאריך של גיוס למודיעין מישהו יכול לאשר או להכחיש ??? אגב atheist22 זימנו אותך למבדקי קצונה?

atheist22

New member
אולי נעשה שירשור תאריכי גיוס

כל אחד יכתוב מה הוא לומד, באיזה תאריך הוא מתגייס ולאילו חילות הוא חושב שהוא יכול להגיע. מה שמעניין אותי זה כמובן לגבי עתודה אקדמאית.

rodsh

New member
ומה לגביי 30.9?

האם מועד זה מיועד במקרה למי שלא עשה טירונות בשנה הראשונה? כי חבר שלי לא עשה טירונות וקיבל צו לתאריך זה. אני עדיין בהמתנה, אבל נראה לי שאני בערך ב-28.9. לגביי חילות שאני יכול להיות מועמד אליהם? לא יכול להצביע על משהו ספציפי כי דיברתי עם כולם, פחות או יותר. מקווה שעזרתי.

atheist22

New member
מה שידוע לגבי

טוב, אז כפי שאמרתי אני מתגייס ב-22.9 האפשרויות שנראות לי סבירות יותר לפי הראיונות ולפי ההעדפות שרשמתי: חיל הקשר על תקן של הנדסת מחשבים חיל הים על תקן של הנדסת חשמל מפא"ת על תקן של הנדסת חשמל

שמש27

New member
../images/Emo41.gif במגרת חגיגות היומהולדת... ../images/Emo41.gif

טרחתי וגירדתי מידע מאיפה שרק אפשר... ולהלן... אתם לא מאמינים... אני פה הולך חזק על התואר "יקיר הפורום"... חחח... רגע... עוד קצת מתח... כמו באירוויזיון... אנד היר איז דה פיינל ווט אוף דה בריטיש ג´ורי...
מה אומר כל תאריך חז"ל ??? !!!
טוב, אז נא להרגע, למה גם אני כבר רועד כאן כמו עלה ברוח (איפה יוסי99 שיצרח עלי לעמוד זקוף?
). כל מה שיכתב להלן הינו בגדר שמועה בלבד, ונא לא לבוא אלי בטענות לאחר מכן (או יותר מצחיק - לצבא - "אבל שמש הבטיח לי חיל אוויר !!!" חחחח...). אז, בזהירות, הנה זה בא, שימו לב: 28.8.02 - כולם כולל כולם, פרט לאלה שיפורטו בתאריכים אחרים כדלהלן. 12.9.02 - רק חלק (!) מאלה ששובצו ב... חיל הקשר ! לא ברור לפי מה נקבע ה"חלק". יש גבול גם לשמש. 18.9.02 - לא ידוע אם כולם, אבל זה בטוח שזה... חיל מודיעין ! יש !!! אפשר לפתוח שמפניה. 22.9.02 - לא ברור. כנראה שללא החלטה עדיין. 24.9.02 - לא ברור. כנראה שללא החלטה עדיין. 5.11.02 - באופן ודאי... קחו הרבה אוויר... חיל האוויר ! מז"ט. זהו. זה הכל. פששששששיו.. . זה היה קשה. ואני מזכיר שוב - זה שמועות ואיסוף מידע. גם כתבתי "ודאי" - זאת שמועה ודאית... אבל בכל אופן, שמח להפיג חששות, לשמח אחדים - ולהעציב אחרים...סורי. שיהיה רק בהצלחה ! ואם כבר, אז נדחוף כאן בקטן את המנטרה - תזכרו, כמו בתיאטרון, אין תפקידים קטנים - יש אנשים קטנים. אין תפקידים גרועים - יש אנשים שלא יודעים להתעלות מעל תנאי הבסיס הפחות-טובים ולייצר לעצמם מציאות שונה בתכלית. ושוב - בהצלחה לכולם !

שמש27

New member
../images/Emo41.gif ויש עוד עידכונים... ../images/Emo41.gif

בקשר ליום החזרה לשירות. אז בניגוד לאורח הסמי-דביל שאמר שמה שכתבתי זה פאסה לגמרי, יש עידכון לגבי מה צריך להביא ליום החז"ל (אופס ! מצטער, רבי, לא התכוונתי. תזכירו לי מה השם החדש ? אויש, באמת, זה כמו שינסו להחליף את המילה "פריג´ידר"...) מבחינת קיטבג א´. אז העיקרון הוא זה שלא עושים בדיקת ציוד ביום החז"ל. כעיקרון אפשר לבוא לבושים במדים - וחוץ מזה שום דבר (ארנק ומפתחות). אבל, זה תופס רק לגבי מי שהוא בטוח (וכידוע אין כזה דבר בטוח בצבא... פלטרון - היכן אתה כשצריך אותך ?
) שהוא נשאר בחיל ירוק - יענו לא הולך לחיל הים או לחיל האוויר. עכשיו, חיל האוויר זה קל - כי יש להם תאריך נפרד (מה? לא ראיתם את ההודעה הזאת ?) ולכן כולם צריכים שם להביא קיטבג מלא - כי הוא מוחלף באותו יום. אבל חיל הים, שמגיעים עם כולם ב 28.8 (מה? וגו´) ולא-יודעים-מראש שהם בחיל הים, אם הם לא יביאו קיטבג א´ - יצטרכו לתזז הלוך ושוב הביתה. ולכן, סיכום העניין - כל מיש ב 28.8 או ב 5.11 - קיטבג מלא, אחד-ושתיים. מי שבתאריכים אחרים - פטור - אבל צריך לבוא על מדים, כמובן, כולל כל מה שזה אומר (כבר שכחתם? ג´ובניקים שכמוכם. דיסקית על הצוואר, דח"ש בכיס, מגולחים, גומיות בנעליים, נעליים שחורות ולא אפורות, וכו´). עכשיו בטח תשאלו - אז רגע. אם צה"ל לא בודק אותי ביום החז"ל - אז מתי הוא כן בודק מה יש לי ומה אין לי ? אז זהו. שהוא לא בודק. ולמה ? כי זה לא מעניין. למי שלא יודע, אחרי חצי שנת קבע, אין צורך להזדכות על אף פריט צבאי שברשותכם, ומכיוון שכולם מיועדים להרבה יותר מחצי שנת קבע (כאן כל אחד אמור לצחוק או לבכות בהתאמה - עומר ד לצחוק, פלטרון לבכות... חחח... אני שנון היום...) אז אין צורך לבדוק ציוד. אה, שואל יוסי99, ואם אצליח לא לעשות קבע? אה-הא. אז כן יבדקו לך את כל ציוד הא´ - ואם יהיה חסר משהו - תשפט ותשלם. סוף פסוק סוף סוף סוף הדרך. ויש עוד עידכון אחד ואחרון... חפשו בהודעה אחרת... בכיף,

appleH1

New member
אלף תודות

אולי אתה לא זוכר אותי, אבל השתתפותי בפורום מוגבלת בעיקר לשאלות ספציפיות שאתה בדרך כל עונה עליהן, וארז כמה ריקושטים של תודות כנות. ההודעה הנוכחית לא תהיה יוצאת מן הכלל, אגב: אני הייתי הראשון, או ששאל מה צריך להביא ליום חיול, אם זכרוני הלא אמין לא מתעתע בי - טוב שעדכנת את התשובה, ועל זה אלף התודות (אני לא צריך להביא קיטבג, כמסתבר). השאלה שלי להפעם קשורה בתאריכי קורס הקצינים שיבוא עלינו לכלותינו - האם ידוע לך על התאריכים הקרובים לקורס קצינים? מקנן בי החשש שאני אצא לקורס מיד לאחר הגיוס, תרחיש שעל פיו אני לא אדע מה קורה שם ואביא רק תחתונים וגרביים, והדרך אל הסיוט המוכר של עירום בציבור תהא קצרה, אלא אם אערוך רוויזיה מעמיקה בסטנדרטים של היגיינה אישית. תודה מראש, שמש. אם אתה משרת או גר קרוב למרכז אני מוכן אפילו לקנות לך כוס קפה, גם אם לא תהיה לך תשובה. תחשוב על ספרים טובים שקראת לאחרונה.

שמש27

New member
יו, ממש ../images/Emo51.gif, איזה כיף כאן !

אחח, שווה לתזז בטלפונים בשביל תגובות כאלו... יש לי תשובה - ראה בהודעה חדשה... ובקשר לכוס קפה או ספר - אין צורך... צדיקים שכרם בעולם הבא... חחח... נפגש מתישהוא... בכיף, בכיף, בכיף !

שמש27

New member
זה "במסגרת", כמובן, ולא במגירה...

והקפצה סמויה מאד... ששש....

למעלה