../images/Emo41.gif ויש עוד עידכונים... ../images/Emo41.gif
בקשר ליום החזרה לשירות. אז בניגוד לאורח הסמי-דביל שאמר שמה שכתבתי זה פאסה לגמרי, יש עידכון לגבי מה צריך להביא ליום החז"ל (אופס ! מצטער, רבי, לא התכוונתי. תזכירו לי מה השם החדש ? אויש, באמת, זה כמו שינסו להחליף את המילה "פריג´ידר"...) מבחינת קיטבג א´. אז העיקרון הוא זה ש
לא עושים בדיקת ציוד ביום החז"ל. כעיקרון אפשר לבוא לבושים במדים - וחוץ מזה שום דבר (ארנק ומפתחות). אבל, זה תופס רק לגבי מי שהוא בטוח (וכידוע אין כזה דבר בטוח בצבא... פלטרון - היכן אתה כשצריך אותך ?
) שהוא נשאר בחיל ירוק - יענו לא הולך לחיל הים או לחיל האוויר. עכשיו, חיל האוויר זה קל - כי יש להם תאריך נפרד (מה? לא ראיתם את ההודעה הזאת ?) ולכן כולם צריכים שם להביא קיטבג מלא - כי הוא מוחלף באותו יום. אבל חיל הים, שמגיעים עם כולם ב 28.8 (מה? וגו´) ולא-יודעים-מראש שהם בחיל הים, אם הם לא יביאו קיטבג א´ - יצטרכו לתזז הלוך ושוב הביתה. ולכן, סיכום העניין - כל מיש ב 28.8 או ב 5.11 - קיטבג מלא, אחד-ושתיים. מי שבתאריכים אחרים - פטור - אבל צריך לבוא על מדים, כמובן, כולל כל מה שזה אומר (כבר שכחתם? ג´ובניקים שכמוכם. דיסקית על הצוואר, דח"ש בכיס, מגולחים, גומיות בנעליים, נעליים שחורות ולא אפורות, וכו´). עכשיו בטח תשאלו - אז רגע. אם צה"ל לא בודק אותי ביום החז"ל - אז מתי הוא כן בודק מה יש לי ומה אין לי ? אז זהו. שהוא לא בודק. ולמה ? כי זה לא מעניין. למי שלא יודע, אחרי חצי שנת קבע, אין צורך להזדכות על אף פריט צבאי שברשותכם, ומכיוון שכולם מיועדים להרבה יותר מחצי שנת קבע (כאן כל אחד אמור לצחוק או לבכות בהתאמה - עומר ד לצחוק, פלטרון לבכות... חחח... אני שנון היום...) אז אין צורך לבדוק ציוד. אה, שואל יוסי99, ואם אצליח לא לעשות קבע? אה-הא. אז
כן יבדקו לך את כל ציוד הא´ - ואם יהיה חסר משהו - תשפט ותשלם. סוף פסוק סוף סוף סוף הדרך. ויש עוד עידכון אחד ואחרון... חפשו בהודעה אחרת... בכיף,