מי מתגייסת ב24/10

דללה

New member
עד מתי אוק' 07??????

עוד לא התגייסת!! אסור לך בכלל להגיד את זה!

הווו זאת גברת פז"ם שמדברת..

../images/Emo6.gif בגלל שאת משתחררת לפני 2

אנשים (שרק אחד מהם נחשב.. אני הייתי צריך להתגייס לפנייך, לתקופה של 3 שנים.. ונכון לעכשיו- או שאני מתגייס לתקופה של 6 שנים, או של שנה וחודש.. ככה שזו בכלל לא חוכמה.. אז זה מאפשר לך לצחוק עלינו???? בל נשכח שיש כמה אלפים טובים שמשתחררים לפנייך

דללה

New member
ועדיין,

אני משתחררת לפני כולם פה (אפילו לפני רע!! שיש לו יותר פז"מ ממני!!
) ואני צוחקת
פשוט ממש הצחיק אותי לראות את המשפט הזה אצלה לפני שהיא בכלל התגייסה.

R e A

New member
הלו הלו

אני מתכנן לברוח מהצבא הרבה לפני שתשתחררי. אז אני חושב שאני זה שמנצח בכל הוויכוח הזה
(המפקד שלי, אם אתה קורא פה, אני צוחק
)

R e A

New member
שמע קטע

אתה יודע כמה פעמים ירדתי לפק"לים על זה ששאלתי את המפקדים שלי שאלה שבטעות שילבתי בתוכן את צמד המילים "עד מתי?" "עד מתי נהיה כיתת כוננות?" "עד מתי נמשך נוהל שבת?" "עד מתי אתה חושב שנשמור?" שאלות לגיטימיות, אבל כוללות בתוכן את צמד המילים המתועב הזה. אז זה לא קטע של להתלהב על כאלה שלא התגייסו. זה סתם קטע שבקרוב מאוד כל מי שמשתמש במילים האלה סתם כי בא לו, לא יזכיר אותן עד שיהיה לו בערך שנתיים וארבעה חודשים בצבא ועוד הרבה מאוד לפני זה גם לו תרעד קצת השפה העליונה כשיראה/ישמע מישהו שלא יתגייס שואל "עד מתי נוב' 2016??".

rory18

New member
מה זה אומר

"ירדתי לפק"לים" ? ולמה המילים האלה כל כך "אסורות"? חח כן, כן..אני צעירה.

R e A

New member
פק"ל זה בעיקרון "פקודת קבע לחייל"

ויש לזה הרבה מובנים בהקשר לצבא. בהקשר הזה פק"לים זה עונש של התאמצות פיזי. כפיפות מרפקים, בטן, פול-קום וכל מיני דברים כאלה. למה אלה מילים כל כך אסורות אני באמת לא יודע. זה כאילו התחצפות. אין כאן יותר מדי הגיון. ההגיון נשאר אי שם בבקו"ם. זה פשוט נחשב לפעירות וחוצפה בעיני המפקדים לשאול "מתי אני כבר אשתחרר מהצבא". גם לדבר על מה שתעשי אחרי השחרור זה חוצפה בעיני המפקדים. גם לשאול את המפקדים "למה?" כשהם אומרים לך לעשות משהו נחשב לחוצפה..יש המון שטויות בעניין הזה.

דללה

New member
אל תלחיץ אותה!

זה ככה רק בטירונות.. בסדיר שלך (כל עוד לא תהיי לוחמת או משהו כזה) כל פעם שתגידי עד מתי, יגיבו כמו שאני הגבתי קודם לליאור (יקראו לך צעירה ויגידו לך שאסור לך להגיד את זה בכלל
)

R e A

New member
אוי ווי../images/Emo122.gif

תחליפי את החתימה הזאת כמה שיותר מהר...

theone2468

New member
אני גם ב24..אבל

בטח פאדיחות להגיד עד מתי אוק' 07 חחח תעיפי את זה ולמבצעים חיל אויר!

למעלה