מי משלם !? ועל מה ....

מי משלם !? ועל מה ....

חבר'ה , תקשיבו אני צריכה עצה. אני לא יכולה לשאול את ההורים שלי את זה וגם לא את ה"בן זוג" שלי כי זה דיי מביך אותי ... (למה בגרשיים ? כי אין לי בן זוג כרגע .. אבל .... למקרה שיהיה אני חייבת כמה תשבות . ) לבן דוד שלי יש בר מצווה ואני רוצה להביא איתי מישהו- "בן זוג" . אנחנו , המשפחה , הולכים לאירוע שיהיה באיזה אולם שמחות כזה , סטייל רסיטל... בכל השמחות והאירועים האלו נהוג להביא מתנה "תשלום עבור ארוחה.." - אתם בטח מכירים את הגועל נפש הזה שכולנו עוברים בחתונות ובאירועים משמחים אחרים . השאלה שלי היא , האם ה"בן זוג" צריך להביא גם "מתנה" -כלומר כסף , או היות שהוא בא איתנו .. אנחנו אלו שמשלמים בתקווה שאם יום אחד הוא יזמין אותי המשפחה שלו ישלמו עבורי ? נשמע לכם בכלל הגיוני ?! אולי בכלל שהוא לא יביא "מתנה" וזהו כי הוא בעצם מוזמן בגללי .... קרה לי , שלא הלכתי לחתונה של חברים קרובים של מישהו שיצאתי איתו כי ... לא ידעתי מה לעשות והרגשתי אי נוחות כזאת .... אז ... אולי החברה הבוגרים בפורום יכולים לייעץ לי? תשאלו אנשיםבבית או משהו אני חייבת תשובה.. או שאני בבעיה...

sh53

New member
תלוי מה אתם מסכמים ביניכם

עדיין אפשר לדבר ביניכם ולראות מה אתם מעדיפים לעשות ביניכם. כשאני יוצאת עם החבר, אנו מתחלקים בהוצאות חצי חצי כי הוא עדיין לא עובד. כשהוא הזמין אותי לחתונה של חבר שלו, התכוונתי לשלם חצי והוא ענה לי שזה אירוע שלו ולא שלי ולכן הוא יישא בכל ההוצאות. אני לא יודעת אם את עובדת, כן או לא. במידה ואת לא עובדת, אז למעשה מי שמשלם זה ההורים שלך ולא את, אז במקרה כזה זה כן עניינם של ההורים במידה והם משלמים.

sh53

New member
כמו שמדברים על כל דבר אחר

אם מרגישים בנוח עם בן הזוג לדבר על כל דבר, אז צריך להרגיש בנוח לדבר גם על זה. לפעמים אנו סתם חוששים ופוחדים להעלות נושא מסויים לשיחה, אבל כשאנו מעלים אותו כבר לדיון בינינו, אנו דווקא מופתעים לטובה

sh53

New member
חלק ממערכת יחסים בריאה

זה להוציא החוצה את מה שאנו מרגישים בפנים ולא לשמור הכל בפנים "ולאכול את הלב". אם לדוגמא תצאי עם מישהו שבד"כ כשהוא יוצא עם בחורות הוא משלם חצי חצי עבור הבילויים או משלם הכל, אבל אם הוא יראה שאת משלמת תמיד וזה ימצא חן בעיניו (נצלן), האם גם אז לא תאמרי מילה? אם התשובה היא שכן תאמרי דבר בענין, למה במקרה אחד כן תדברי ובמקרה אחר לא תדברי? אם התשובה היא שלא תדברי על זה, האם את חושבת שזה טוב להמשיך ככה? כל אחד שיראה שאפשר לנצל אותך ואת שותקת - אז הוא ינצל את זה. מה דעתך?

לא יצא לי שניצלו אותי

חס וחלילה.... בינתיים היות שבני זוג שיצאתי איתם לא שילמו עלי אלא אני על עצמי .. והם על עצמם (וגם לא חשבתי שזה לא בסדר או משהו כזה .. כי זה נורמאלי ככה כבר) אבל לא יצא לי לדבר אף פעם על כסף .... כי לא נעים לי מאיפה לי לדעת מה המצב שלו בארנק.. יהיה יותר קל אם הוא היה פותח את השיחה .. אבל ....גם הבחורים בדרך כלל לא נעים להם.

פראיירית

תני להם לשלם כי ככה זה בחיים הגבר משלם והגבר מוריד תזבל למה כי אלוהים נתן לנשים יותר שכל מנסיו וחוץ מזה יש כלל זהב דייט ראשון אני משלם כי הן שותות מיץ תפוזים דייט שני הן צתעקשות לשלם אז אני יורד על סטייק חצי קילו יין אדום וקרם ברולה חחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה