מי מרגיש טוב?

orit_erez

New member
מי מרגיש טוב?

האם מישהו מרגיש טוב?איך עושים זאת?האם יש איזו מילת קסם שכולם מכירים ואני לא?

רוצה לראות איך אתה מרגיש טוב?

נו?...
עדיין אינך מרגיש טוב?
ועכשיו אתה מרגיש מעולה, נכון? יופי!

Kaya

New member
קודם כל....

ברוכה הבאה ל-פורום...
יש הרבה מילות קסם...
ואנחנו נשמח לגלות לך מהן... ואיך משתמשים בהן..אך קודם כווני אותנו -
למה את בדיכאון מהחיים ?!?!? אהבה
(דרך אגב זאת מילה # 1...), שושו.

orit_erez

New member
היי KAYA

למה אני בדיכאון?אני נשואה עם ילדים עם בעל משעמם,עוקצני,מריבות וויכוחים על שטויות כל יום,שום שמחת חיים.הוא ידע לאהוב פעם!אבל היום הכל דעך.הוא נמרח לו כל ערב על הספה בסלון.הילדים ישנים ואני פגועה כואבת,הופכת שוב ושוב במחשבותיי -איך זה שהוא ישן ואני בוכה-מה לא מזיז לו כלום?איפה הימים של פעם?

Kaya

New member
אורית

ניסית אי פעם לדבר איתו על כל הדברים האלה?

orit_erez

New member
ל-KAYA

ניסיתי המון פעמים .אבל זה לא עוזר.קודם כל הוא לא מסוגל לדבר על בעיות.יושב מולי כאילו שמישהו מענה אותו ואם כבר עונה אז בצורה שבורה ועוקצנית שרק מובילה לעוד מריבות.נמאס לי.מי יושיע אותי? בינתיים הוא ישן עכשיו ואני-לבד פה מתכתבת.

../images/Emo52.gif , רק ניסיתי לשעשע ../images/Emo8.gif

לא חשבתי שאת בדכאון. ואפילו חשבתי שאת בחור צעיר(ארז). כנראה שהייתי ממש מעופף. ואני מבקש סליחה. זה בהחלט נושא רגיש, ויש להתיחס אליו ברצינות. לאחר שקראתי את דבריך, יש לי מה לומר לך, אורית היקרה: את יכולה לשנות את חייך. אם רק תרצי. את היחידה שקובעת מה קורה בחייך. אבל עליך להתמיד ולרצות בכך. זה אפשרי. וזה לא קל. ואני בטוח שכאן, בפורום הזה, יש אנשים מקסימים שיוכלו לנסות לעזור לך.

אוריתוש, ברוכה הבאה!... ../images/Emo24.gif

אנחנו ניתן לך את כל האהבה שנוכל להעביר לך דרך האינטרנט... את כל העצות והרעיונות שמוחנו האוהב יצליח לגייס... ואת כל החיבוקים שתסכימי לקבל... אוריתוש, ברוכה הבאה!
ודרך אגב, אולי את באה לסרט שקבענו (או מנסים לקבוע, זה עוד לא ברור לחלוטין) במוצ"ש הקרוב? אחרי הסרט אנחנו אמורים לשבת ולדבר, מעין פגישה לא-וירטואלית של אנשי הפורום (גם אנחנו עדיין לא נפגשנו מעולם...
). אני בטוח שבשיחה פנים מול פנים אפשר לדבר על דברים ולעשות המון. אם נהיה ברבע מהפתיחות ומהאהבה והעוצמה שאנחנו נותנים זה לזה כאן, בפורום, זאת תהיה פגישה מד-הי-מה... אוריתוש, מחכה לשמוע ממך בהמשך, ובאיחולי הצלחה בהפיכת הקערה על פיה... שלך באהבה, בן

נ.ב.: זה פורום מדהים. אני רק...

כמה שבועות פה וכבר חיי השתפרו לטובה. בהן צידקי!!! ולגבי השאלה ששאלת... ובכן, אני חושב שסוד ההרגשה הטובה הוא להבין שזה מה שאנחנו רוצים... להבין שכל המטרות והיעדים שקבענו לעצמנו אינם אלא אוויר... שכל הסטנדרטים שאנחנו מנסים לעמוד בהם, העקרונות, הפחדים - הכל נסיונות שלנו להרגיש טוב... ואז, פתאום, אנחנו אומרים לעצמנו "לעזאזל, אני לא חייב/ת ל... אני בכלל לא רוצה ל... אני מלכתחילה התחלתי את זה רק כדי להרגיש טוב... אז אם זה כבר לא עושה לי טוב, אז מה הקטע?..." נראה לי, משהו כזה, בכל אופן. ואולי לא רק, לא יודע. אבל אני מאחל לך שתוך כמה ימים תדעי יותר!... שלך באהבה ובאיחולי מצב רוח טוב
- בן

למעלה