מי מצטרף ?
פ פיקסון New member 1/8/13 #10 סליחה מבנות המין החזק כוונתי לכול רוכב או רוכבת אז סליחה מראש שכתבתי בלשון זכר
א אהובת הספרן New member 2/8/13 #16 כן אה? ולא סתם גם וגם, רוכב ורוכבת.. שזה גם ככה מילים שמחלישות לי את הרגליים
ב ברונטית יפיפיה New member 2/8/13 #21 בנות אני מתרשמת שמדובר בבחור תמים שמתיחס רק לפשט, אין כאן רמז ובטח שלא סוד כידון זה כידון, לרכב זה לרכב וכו' (-:
בנות אני מתרשמת שמדובר בבחור תמים שמתיחס רק לפשט, אין כאן רמז ובטח שלא סוד כידון זה כידון, לרכב זה לרכב וכו' (-:
א אהובת הספרן New member 2/8/13 #23 וואי, איזה מזל שאת כאן מנעת פדיחות איומות! בדיוק הייתי בדרך לשלוח לו איזה מסר עם סוד חבל על הזמן, עזבי כידון, אל תשאלי מה חשבתי על הפדלים.
וואי, איזה מזל שאת כאן מנעת פדיחות איומות! בדיוק הייתי בדרך לשלוח לו איזה מסר עם סוד חבל על הזמן, עזבי כידון, אל תשאלי מה חשבתי על הפדלים.
פ פיקסון New member 2/8/13 #20 יערית מוכן גם שתבואי ברכב ליווי במטולת או בכל רכיבה בנונית + (כ 300 ק"מ) רק לראות ולשמוע אותך נותן כוח לעוד 300 ק"מ
יערית מוכן גם שתבואי ברכב ליווי במטולת או בכל רכיבה בנונית + (כ 300 ק"מ) רק לראות ולשמוע אותך נותן כוח לעוד 300 ק"מ