מי מפחד מגירושים?

AYELET1

New member
מי מפחד מגירושים?

במאמרה, כותבת הפסיכולוגית ורדה רזיאל ז´קונט אודות ספר שיצא , שנושאו ילדי גרושים, ובו מביעה הכןתבת את דעתה, שעדיף לילד שהוריו ישארו בקשר נישואים אומלל ובלתי מוצלח, מאשר יתגרשו. ורדה רזיאל ז´קונט עצמה אינה מסכימה עם קביעה זו. אנא קראו, וחוו דעתכם. ואגב, עופר, בסוף המאמר , מושמעת הטענה שהחוקרת, כותבת הספר, סימנה את המטרה, וסביב זה ערכה מחקרים, וזה הזכיר לי גם את טענותיך בקשר למחקרים שונים ומהימנותם (או חוסר המהימנות...)

גלי®

New member
נו , באמת !!!! אין גבול לטמטום ?!

הרי זה ממש אבסורד ! איך הורים אומללים יכולים לגדל ילדים מאושרים ?! זו איזושהי בדיחה ? את בטוחה שמחברת הספר שפויה ?! לי לא נראה ....

רובו של המאמר נכון

ובכל מערכת הורית, הילדים יכולים לצאת טוב או לא, זה תלוי בילד, וביחס של כל הורה אל הילד, ולא משנה אם הם נשואים ורבים, או גרושים.

bimbo.

New member
ורד, אני ממש לא מסכימה אתך, ../images/Emo117.gif

אני בדעתה של גלי.

bimbo.

New member
היי ורד, הפתעת אותי. היכן למדת

פסיכולוגיה? עשית גם תואר שני?

בימבו בהמשך למה שכתבת

יש הרבה מקרים (שאני מכירה אישית) שהשתקמו ממשפחות במצב קשה (התנהגותית), מהורים שרבים ומשפחה לא מאושרת, ושיקמו את עצמם והם היום אנשים שלמים, ובעלי ידע ויכולת הרבה יותר מהוריהם. לא הכל אפשר לכתוב פה ולהסביר. ולמדתי פסיכולוגיה עשר שנים, ולא צריך תעודה רשמית ביד, כדי שאפשר לנפנף בה, כי אני לוקחת ביד אחת כאלה שלמדו פסיכולוגיה. כמו שלמדתי מחשבים ואני מתחזקת ומתקנת מחשבים, בלי שלמדתי באיזה בית ספר או קורס, או איזו אוניברסיטה, הנייר לא קובע!!!

AYELET1

New member
אני מרשה לעצמי לענות בשם בימבו, כי

גם אני בדעה "ההיא" (של בימבו). הכוונה לא שכל הילדים במשפחות בהם ההורים חיים יחד ורבים, יוצאים הרוסים, עם חותמת "נ" מראש עליהם... מדובר על מה שיותר טוב ומה שפחות, למה שיותר סיכויים להצליח ולמה שפחות, לרצוי יותר מול הרצוי פחות.

למעלה