מילא בתוץ אבל... טרהלהלהלהלהלהלההלה = את ולא אתה אז אני בתוץ או בתוץה??? (מתחיל כבר להישמע גס...)
ט טרהלהלה New member 6/5/02 #10 מילא בתוץ אבל... טרהלהלהלהלהלהלההלה = את ולא אתה אז אני בתוץ או בתוץה??? (מתחיל כבר להישמע גס...)
G G e n o c i d e New member 6/5/02 #8 פפפ.. גם אני בתוץ../images/Emo7.gif אבל.. חלמתי חלום צלול שהייתי קטן ו... זהו
ט טרהלהלה New member 6/5/02 #11 ללאאאאאאאאאאאאא רק בלי דמעות... פליז.... צריך טישו??? (ונו נו נו...לא לנגב בשרוול...זה פויה...) + + + + + + = בלי דמעות??? <<טרהלהלהלה תמיד! מחזיקה טישו..ליתר בטחון..>>
ללאאאאאאאאאאאאא רק בלי דמעות... פליז.... צריך טישו??? (ונו נו נו...לא לנגב בשרוול...זה פויה...) + + + + + + = בלי דמעות??? <<טרהלהלהלה תמיד! מחזיקה טישו..ליתר בטחון..>>
G Gevakumon New member 6/5/02 #12 שיחק לי קלף? אני יכול להגיד בגאווה שאני לא בתוץ, אך אני חייב לציין שהחלום הצלול היחיד שהיה לי היה יום אחרי שהתוודעתי לנושא ומאז לא היו לי, אז אפשר להגיד ש.. I got lucky?
שיחק לי קלף? אני יכול להגיד בגאווה שאני לא בתוץ, אך אני חייב לציין שהחלום הצלול היחיד שהיה לי היה יום אחרי שהתוודעתי לנושא ומאז לא היו לי, אז אפשר להגיד ש.. I got lucky?
I IC4 New member 8/5/02 #28 רגע אם אתה גאה .... זה אומר שאני צריך להתבייש בבתוציותי? או שגם להיות גאה בזה