!!!!!!!1 זו התמונה. הכי מתוקה שראיתי בחיים שלי. זה בדסקטופ שלי. איזה מהמממווווותתתתתת
R Rioter New member 28/4/06 #19 ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!!!!!!!1 זו התמונה. הכי מתוקה שראיתי בחיים שלי. זה בדסקטופ שלי. איזה מהמממווווותתתתתת
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif!!!!!!!1 זו התמונה. הכי מתוקה שראיתי בחיים שלי. זה בדסקטופ שלי. איזה מהמממווווותתתתתת
נ נעמקה19 New member 28/4/06 #35 אני יודעת להבדיל בין תחת לשלמות. עובדה שאני קוראת לאדית "מושלמת" ולא "תחת" ו...אממ.. אני מעדיפה שאנשים יחרטו בזכרונם את איך שאני נראית במציאות מאשר בתמונות
אני יודעת להבדיל בין תחת לשלמות. עובדה שאני קוראת לאדית "מושלמת" ולא "תחת" ו...אממ.. אני מעדיפה שאנשים יחרטו בזכרונם את איך שאני נראית במציאות מאשר בתמונות
נ נעמקה19 New member 28/4/06 #20 אני נראית כל כך בטטה X: אדית צוחקת, כפרעליה ומושלמת כהרגלה ואני כאילו "טוב, מה אני עושה פה?" לא יכולה לצאת לי לפחות תמונה אחת נורמאלית?
אני נראית כל כך בטטה X: אדית צוחקת, כפרעליה ומושלמת כהרגלה ואני כאילו "טוב, מה אני עושה פה?" לא יכולה לצאת לי לפחות תמונה אחת נורמאלית?
ל לינוי92 New member 28/4/06 #23 חחח שתיכן מהממות! יד לכן אותם תלתלים! חח ואתן דומות ועכשיו אני יודעת מי זאת נעם! חח כי לא זכרתי את השם שלך וכן כל הזכויות צילום שמורות לי!@# חחחחח סתאםם
חחח שתיכן מהממות! יד לכן אותם תלתלים! חח ואתן דומות ועכשיו אני יודעת מי זאת נעם! חח כי לא זכרתי את השם שלך וכן כל הזכויות צילום שמורות לי!@# חחחחח סתאםם
א אורטל לאב דון New member 28/4/06 #26 חח יוו נעם את זוכרת מה אמרתי בקטע הזה שאמרו לכם שיש לכן אותו התלתלים?
S S t r a w b e e r Y New member 28/4/06 #24 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה חמודות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נעם ממש דומה לאדית בתמונה הזאת
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif איזה חמודות../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif נעם ממש דומה לאדית בתמונה הזאת
ל לינוי92 New member 28/4/06 #27 תמונה מדהימה של ידידיהה!! קלוזאפ! נממ חח הוא כזה מדהים! ואני צילמתי חח אני ישים לכם עוד תמונות