מי מעוניין לארח

מי מעוניין לארח

כרגע אני עם חברה שלי בגבעתיים אבל התנחלנו פה כבר 4 ימים אצל אחותה וכבר לא נעים ואנחנו מחפשים מקום אחר להתארח בו ליומיים נכון לעכשיו 26 ביולי 21:00 בערב עדיין לא הסתדרנו ואם לא נמצא מקום עד מחר בצהריים נאלץ להגיד תודה לכל אנשי המרכז ולחזור לחיפה אז אם מישהו יודע או מכיר מישהו שמעוניין לארח זוג צעיר (20, 26) שיכתוב כאן. בבקשה לא להציע לנו לחפש בהומלס או בכל אתר אחר שמפרסם אנשים שמעוניינים לארח כי כבר עברנו על כולם. תודה למי שמוכן לעזור

זה ממכר

New member
אין דבר כזה לא נעים

נעים מת מזמן לא יקרה לאחותה כלום אם היא תארח עוד כמה ימים

בכיף אח שלי

אבל יש בעיה אם זה רק להתארח אז סבבה כי אם לא,כי אני חסום בבלוגים אז לא תשדרו,.....רע?

מזה לא נעים??אין דבר כזה

מה אם יקרה לכם משהו בחיפה.. הסיבה:"לא נעים להשאר עוד בת"א.." אל תהיה דפוק אני מאמין שאחותה אוהבתכם ..תשארו אצלה קצת

עזבו.. לא ביקשנו תגובות

חשבנו שבאמת יהיו כמה שירצו לעזור למישהו שנהרס לו הבית ואין לו ממש איפה לגור עכשיו אבל אתם מעדיפים להתעסק ב"נעים ולא נעים"... בכל אופן תודה למי שהתייחס להודעה (תראו את השרשור הזה כמבוטל) אנחנו חוזרים לצפון

למה כל הכאב ראש הזה?

אחי כנס לשכונת שפירא או בתקווה דרום ת"א כל בית שני להשכרה. קח דירת חדר מרוהטת+ארנונה מקום מעולה . 1000שקל לחודש מספיק לזוג ואתה קרוב לכל מקום. חבל להטרטר ממקום למקום זה בלתי נסבל. בהצלחה...

מצטער עם נפגעת או משהו כזה

אין לי ממש רעיון אחר סורי

מה קורה ? הלו תענו לי

אני רוצה לדעת לסדר את הבית או להשאיר אותו מבולגן ? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא משנה אתם תמיד מוזמנים רק תודיעו לי יאללה שמרו על עצמכם ותהיו חזקים רונן

למעלה