מי מסכים איתי שלורלי+לוק הכי טוב?

../images/Emo4.gif

לא יודעת, לוק דנאלי לפעמים שזה ממש מעצבן..
שמרית.

*קליאו*

New member
נועההה!!! האאייי../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

ולדעתי, מה שעדיף לנו כרגע הוא עונה ארוכה ומאושרת בלי אפחד ~גברי~
ברקע.
מי אמר שיביא לכאן בנים??

roooonnie

New member
בעקבות הפרקים האחרונים

אני בהחלט חושבת שלוק לורליי הכי חמודים יחד.....הם ממש מתאימים
רוני

HaMsTeR

New member
אני ממש לא! לורליי+מקס=../images/Emo23.gif אבל הם

לא יתחתנו
גוני

YaLdoNet 4 EveR

New member
לפי הפרומואים

אבל זה מזל הם לא התאימו בשקל כבר דין יותר מתאים להתחתן עם לורליי מאשר מקס הרי ראינו איך הוא אומר לו הכל עליהן

Moony1

New member
אניייייייי!!!!!!!!

הם סוווווווווו מתאימים. כאילו , הם הפכים גמורים אחד מהשני,וזה מה שיפה אצלהם.. זה ידוע שניגודים זה דבר מושך!! וחוצמזה , לוק מיודד עם רורי , והוא כלי כזה..יענו , אם תסתכלו עליו בתור אבא לרורי..הוא הרבה יותר מתאים ממקס..צעיר כזה ( מבחינת מחשבה לא מבחינת גיל..)..הוא טיפה מריר,אבל זה מה שהופך אותו מתאים ללורליי !! יורז, מעין
( וזה האיקון החדש שלי למי שלא הבין )

roooonnie

New member
הם לא כאלה הפכים.......

ולוק לא באמת מריר, זאת כאילו הדרך שלו להסתיר את הרגשות שלו.....ואיך שהוא יורד על טיילור (או איך שקוראים לזה מהעירייה)- ממש קורע!!!
רוני

Moony1

New member
אוקיי..אול טיפי נסחפתי..

אבל עדיין , הם די שונים.

~BLINK182_gurl~

New member
לאאאאא

זה הקטע.... מקס הוא מרובעעעע בדיוק ההיפך מלורליי.... וזה מה שלא כיף!!! הוא כזה.... בלע! דבר ראשון הוא מורה (!), דבר שני יש לו מוסיקה מעורבת!!! (נוט גוד!) וחוצמזה הוא כזה..... יבששששש!!! לוק- הוא פשוט הגבר בשביל לורליי....... הם שניהם כאלה חריפים
(למי שלא הבין- חכמים בצורה מצחיקה כזאת ומתחכמת) או במילה אחרת- חוכמולגים כאלה..... הם מצחיקים נורא..... הם כאילו משלימים אחד את השני..... הם מתקשרים טוב...... הם ידידים טובים..... עוזרים אחד לשני תמיד..... ובאמת כמו שאמרת הוא גם מסתדר טוב עם רורי (לא שמקס לא אבל עדיין....) והכי חשוב- הם כל-כך דלוקים אחד על השני!!!!! טוב הבנתם את הפואנטה.... נראה לי שסיימתי...

YaLdoNet 4 EveR

New member
לוק?!

עדיף את כריסטופר! לוק... אממ... כבד כזה והוא נראה עייף ועצבני כל הזמן. זה פשוט לא.

~BLINK182_gurl~

New member
אם הוא ולורליי היו ביחד הוא היה

שונה לגמרי זה דבר ראשון חוצמזה שהוא ולורליי ביחד מצחיקים כאלה כריסטופר גם בסדר (הוא אוהב את אופספרינג!) אבל היה להם צ´אנס, הוא התפקשש.... חוצמזה שההורים שלו נוראים אם זכור לי טוב.....

~BLINK182_gurl~

New member
בנתיים היא לא איתו.....

ושיהיה לה לבריאות!!! חוצמזה בשירשור שאלו אם לוק מתאים ללורליי לא כריסטופר!!!! מה הקשר לעזאזל? לדעתי היא ולוק מתאימים

swirrrly

New member
תיקון:

לא נראה לי שלורליי דלוקה על לוק, אבל בטוח שלוק הרוס על לורליי!!!

למעלה