מי מנחש היכן זה? ולא, לא תקבלו רמז!
M marceloros Member מנהל 11/8/14 #2 אני אני אני מזהה בתמונה הראשונה משגר מוטמן של חמאס. ומתחתיה מסוע להעברת עפר עבור חפירת מנהרת פוניקולר
אני אני אני מזהה בתמונה הראשונה משגר מוטמן של חמאס. ומתחתיה מסוע להעברת עפר עבור חפירת מנהרת פוניקולר
א איל שחר New member 11/8/14 #5 לא ניחשתם אז אסביר. בשל האבטלה הצפוייה בקרב חפרני החמס ועל מנת להקל על מצוקת התעסוקה שלהם, תיחפר מנהרה מלה-פלאן אל לז'ארק. כך לא נזדקק לשלם עבור הרכבל. בנוסף, אם הצפרדעים יעשו קונצים, יהיה מי שיפוצץ אותם. וזה בזול. קטאר משלמת...
לא ניחשתם אז אסביר. בשל האבטלה הצפוייה בקרב חפרני החמס ועל מנת להקל על מצוקת התעסוקה שלהם, תיחפר מנהרה מלה-פלאן אל לז'ארק. כך לא נזדקק לשלם עבור הרכבל. בנוסף, אם הצפרדעים יעשו קונצים, יהיה מי שיפוצץ אותם. וזה בזול. קטאר משלמת...
N natyh New member 11/8/14 #8 מזעזע .... אמנם מדינה ערבית גדולה צרפת ואני מבין שגם שם כמו בחמאס מוציאים להורג חופרי מנהרות ... אחרי החפירות ... . אם כך מה כבר ניתן לצפות מאוכלי צפרדעים ומי שהמציאו את הגיליוטינה ... והם עוד מגנים את דאעש ...שלמד מהם ... בושה .
מזעזע .... אמנם מדינה ערבית גדולה צרפת ואני מבין שגם שם כמו בחמאס מוציאים להורג חופרי מנהרות ... אחרי החפירות ... . אם כך מה כבר ניתן לצפות מאוכלי צפרדעים ומי שהמציאו את הגיליוטינה ... והם עוד מגנים את דאעש ...שלמד מהם ... בושה .
א איל שחר New member 11/8/14 #7 לא השנה. בינואר 2015. ובכל מקרה אצטרך להגיע לקבלה של איים לה פלאן על מנת להחתים כרטיסיה, בשביל לקבל קפה ומאפה חינם בעוד שלוש שנים ולכן המנהרה.
לא השנה. בינואר 2015. ובכל מקרה אצטרך להגיע לקבלה של איים לה פלאן על מנת להחתים כרטיסיה, בשביל לקבל קפה ומאפה חינם בעוד שלוש שנים ולכן המנהרה.