מי מנגן פה בגיטרה??????????????????

yael561

New member
מי מנגן פה בגיטרה??????????????????

מה האקורדים של Easy To Please?

Coldplayist

New member
אממ

C#m, B F#m E Love; I hope we grow old, I hope i can find the way, of letting you see בפעם השנייה יש רצף כזה E E6 E E6 והפיזמון על פי הגירסה שלי... A B Amaj7 That i'm so, Easy To Please ואז עוד פעם את זה ואז B, A, Asus2, B, A, Asus2

Roy1232

New member
תעלה את הבית בחצי טון...

לגבי השאר מזמן לא שמעתי את השיר אז אני לא זוכר במיוחד.

Roy1232

New member
קבל את הטמטום שלי... אני מכוון על D# עכשיו../images/Emo6.gif

פאדיחות
. זה בסדר

אוףף... אל תבאסו.. תפסיקו להצוויץ שאתם

מוזיקאים מחוננים.. :[.. אני בשלבים ללמוד לנגן כמו כריס המדען.. וגילייתי לאכזבתי הרבה שכריס הוא פסנתרן מחונן ושיהיה לי קשה מאוד ללמוד לנגן כמו כריס המדעןן,... אני מבואסת ברמות.. הסתקפתי בשיר מדהים של קין.. :]

ליאני2

New member
את רוצה להגיד לי שאת כבר יודעת את כולו?!?!!?

(סטריינג'רס כאילו)...

Coldplayist

New member
אממ

כריס הוא לא כזה מחונן בנגינה, כי השירים שלו די פשוטים ופשוטים לנגינה הן בפסנתר והן בגיטרה... הוא מחונן מוזיקלית, הוא כותב מנגינות שמשאירות אותך בפה פתוח שממשיך לזמזם אותן כל הזמן. פשוט גאוניות...

politik59

New member
נכון!!! כריס בהחלט מחונן מוסיקלית...

גם מבחינת יכולת כתיבת השירים וגם בגלל הקול המלאכי שלו

MushrooMush

New member
דווקא מבחינת הכתיבה של השירים כאילו מילים

אני יכולה ליכתוב יותר חכם... אבל זה תמיד נישמע אצלו טוב.... כי הוא שר יפה.. וגם כי באנגלית אני לא מבינה כלום....

politik59

New member
את לא יכולה לשפוט את המילים לפי התרגום>>

אם את רק קוראת את התרגום בעברית,זה ממש לא אותו דבר,כי קשה לתרגם את ה"רגש" שיש במילים וכבר אין חרוזים, גם אם יודעים אנגלית ומנסים לתרגם הרבה פעמים זה נשמע פחות טוב. אני ממליצה לך להשקיע קצת באנגלית,תנסי יותר להתקרב לאנגלית דרך השירים. אולי השירים לא כ"כ מתוחכמים אבל המילים מאוד קולעות לדעתי,הוא מצליח להביע במשפט אחד כ"כ הרבה. כמובן שיש לקולד שירים יותר טובים ושירים פחות טובים מבחינת המילים. לדוגמה בשיר how you see the world Theres so much to be scared of And not much to make sense of Are you running in a circle? You can't be too careful אני אנסה לתרגם: יש כ"כ הרבה דברים לפחד מהם, ולא הרבה דברים שיש בהם הגיון, האם אתה רץ במעגלים?,אתה לא יכול להיות זהיר מידיי(הוא מדבר על העולם)

WhiteShadows

New member
הוא לא מחונן..הוא סתם חנן ../images/Emo3.gif

הוא חמודי ^^ ואגב..."המדען" הוא אחד השירים היותר פשוטים... כולה 4 אקורדים שמנוגנים באותו הקצב כל הזמן

yael561

New member
בקשר למדען

את\ה יכול\ה..להגיד לי מה האקורדים???..:):)

למעלה