C#m, B F#m E Love; I hope we grow old, I hope i can find the way, of letting you see בפעם השנייה יש רצף כזה E E6 E E6 והפיזמון על פי הגירסה שלי... A B Amaj7 That i'm so, Easy To Please ואז עוד פעם את זה ואז B, A, Asus2, B, A, Asus2
מוזיקאים מחוננים.. :[.. אני בשלבים ללמוד לנגן כמו כריס המדען.. וגילייתי לאכזבתי הרבה שכריס הוא פסנתרן מחונן ושיהיה לי קשה מאוד ללמוד לנגן כמו כריס המדעןן,... אני מבואסת ברמות.. הסתקפתי בשיר מדהים של קין.. :]
כריס הוא לא כזה מחונן בנגינה, כי השירים שלו די פשוטים ופשוטים לנגינה הן בפסנתר והן בגיטרה... הוא מחונן מוזיקלית, הוא כותב מנגינות שמשאירות אותך בפה פתוח שממשיך לזמזם אותן כל הזמן. פשוט גאוניות...
אם את רק קוראת את התרגום בעברית,זה ממש לא אותו דבר,כי קשה לתרגם את ה"רגש" שיש במילים וכבר אין חרוזים, גם אם יודעים אנגלית ומנסים לתרגם הרבה פעמים זה נשמע פחות טוב. אני ממליצה לך להשקיע קצת באנגלית,תנסי יותר להתקרב לאנגלית דרך השירים. אולי השירים לא כ"כ מתוחכמים אבל המילים מאוד קולעות לדעתי,הוא מצליח להביע במשפט אחד כ"כ הרבה. כמובן שיש לקולד שירים יותר טובים ושירים פחות טובים מבחינת המילים. לדוגמה בשיר how you see the world Theres so much to be scared of And not much to make sense of Are you running in a circle? You can't be too careful אני אנסה לתרגם: יש כ"כ הרבה דברים לפחד מהם, ולא הרבה דברים שיש בהם הגיון, האם אתה רץ במעגלים?,אתה לא יכול להיות זהיר מידיי(הוא מדבר על העולם)