מי ממלא דלק בתדלוק עצמי?

SPnage

New member
יותר זול

לפי החוק תדלוק בשירות עצמי זול ב-12 אגורות לליטר מאשר שירות מלא. בפועל, תחנות רבות נותנות הנחות גדולות יותר, שיכולות להגיע ל-30 אגורות לליטר ואף יותר (32 היה המקסימום שראיתי). לחלק מהחברות יש הנחה נוספת של 1.5%-2% בתשלום בכרטיס אשראי של מועדונים, ואז ההנחה הכוללת מגיעה ליותר מ-40 אגורות לליטר לעומת המחיר הרישמי. חוץ מזה שלא צריך לחכות עד שהמתדלק יזיז את עצמו. גם חוסך זמן וגם כסף. לא עדיף?

פולספגן

New member
האם בכל תחנת דלק חייב להיות עמדה של שירות

עצמי

SPnage

New member
לא חובה

אבל בתחנה שאין הם חייבים לתת מחיר של שירות עצמי גם בשירות מלא (במידה והלקוח מבקש שירות עצמי).

פולספגן

New member
האם מחיר של שירות עצמי זה 12 אג' פחות../images/Emo35.gif

או חישוב אחר? עוד שאלה למקרה שאין בתחנה שירות עצמי - איך מתגברים על המכונות האוטומטיות, הרי המחיר הוא קבוע ולא ניתן לשינוי, אז איך ניתן לעשות מחיר של שירות עצמי
שאלה אחרונה באותו נושא - מה ניתן לעשות, אם מסרבים לתת מחיר של שירות עצמי

Denzell

New member
המחיר ואופן השימוש

לגבי המחיר בין 15 ל 20 אגורות לליטר תלוי בתחנה לגבי השימוש, אםא ין לך סבלנות לחכות שהמתדלק יגמו לדבר עם חברים שלו/ יסיים לתדלק עוד 4 מכוניות במקביל, אתה יכול לעשות את הכל לבד בתנאי שיש לך מושג ואתה לא הולך להשפריץ על עצמך דלק.

sailor

New member
תלוי

אני ממלא סולר. בתחנה הקבועה שלי יש לי כרטיס הנחה של מונית ושילמתי בשבוע שעבר 6.30 ש"ח לליטר במקום המחיר המלא - 8.30. נמחיר זהה עם וללא שרות. אני מעדיף למלא לבד כדי למנוע טפטופי דלק על המכונית. כשחזרתי, ביום חמישי ראיתי שלט בתחנה ליד ביתי - 6.20 במזומן ומלאתי שם. המזומן מחייב שרות. מחוץ לאזור אני ממלא רק את המינימום הדרוש להגיע הביתה בלי להתקע, עפ"יר בשרות עצמי.

yairnatty

New member
הפערים בין תחנות הדלק על מחירי הסולר מדהימים.

אומנם הרכב שלי שותה בנזין 95 ,אבל אני אוהב לעקוב אחרי מחירי הדלקים , נדמה לי שהתחנה ביציאה מירושלים לת"א מוכרת ליטר סולר מעל 9 ש"ח , היתכן ? והבנתי שההנחה על תדלוק עצמי חלה רק על בנזין , האם זה נכון ? אחרי ה-138 דולר שראיתי על חבית נפט בבורסות הסחורות אתמול בלילה אני מתחיל להרהר על נסיעה באוטובוסים, נראה לי שהעידכון הבא במחירי הדלקים ייפול ברמות מעל 7 ש"ח לליטר.

sailor

New member
מה שמרגיז

התחנות לא מפרסמות מחיר אלא מפרסמות הנחה ומכיון שמחיר הסולר אינו בפיקוח, הלקוח לא יכול לדעת מה המחיר (או מה מחיר הבסיס להנחה) עד שהוא לא רואה את המחיר שמופיע במשאבה עצמה.

arielez

New member
הכי מצחיק שהשירות העצמי יותר מהיר ונקי.

אחרי שמתרגלים הכל פשוט זורם מהר יותר. לפעמים אני נכנס לתחנות ובזמן התדלוק אני קולט בעיניי מתדלקים שמבלבלים את המוח לנהגים על בדיקות שמן ותוספים למניהם, מתדלקים שמדברים עם החברים שלהם ולא שמים קצוץ על הרכב הממתין (זה הכי נפוץ בתחנות דלק!), מתדלקים שבאמת איכפת להם (או שהבוס פשוט בסביבה או צופה במצלמות...) ומנסים לתדלק את כל ריכבי התחנה בבת אחת, וכו' וכו'... פעם אחת לומדים את נהלי התדלוק בתחנה (כל תחנה זה חייב להיות אחרת. זה לא משהו אוניברסלי לצערנו), פעם שניה משננים בצורה טובה יותר ובפעם השלישית כבר התדלוק יהיה מהיר ביותר.

למעלה