מי ממי שהיה במיונים...???

ויצמן j

New member
מי ממי שהיה במיונים...???

רוצה ורשם את זה בטפסים שהוא רוצה להיות גרעינר בגלבוע???????(חוץ משרונה)

אהמ.... נראה לי שאני היחידה...

דיברתי עם גרעינרים בגלבוע (שבמקרה גם היו התצפיתנים שלי...) וממה שהבנתי מהם לעומת שנה שעברה שהמון רצו גלבוע (כל שנה יש איזשהו להיט תורן) אז השנה כמעט ואין דורשים לגרעין הזה. הלהיט התורן השנה הוא מטה אשר. כי זה גרעין 2 וזה נשמע מגניב.... WHATEVER

אותי ליאור רוצה לשכנע, אבל אני עוד

לא סגור על כלום, כבר הודעתי לשי שבשבוע שבועיים הקרובים הוא מקבל ממני פקס

אכן שנה שעברה גילבוע היה להיט

וגם מעלה יוסף ואשכול. לפחות אצל אנשי המרכז+-. אני חושב שגם הגולן בדרך כלל מבוקש.

fresh mishmesh

New member
קפיץ קפוץ ../images/Emo105.gif

משום מה ההודעה שרשמתי לא הקפיצה את השרשור למעלה... ואני רוצה יחס...

מ ו ר ע ל

New member
דבר אחד בטוח

אף אחד כמו כל שנה לא רשם אפילו באפשרות האחרונה שלו עמק יזרעאל וכל שנה תמיד יש את אלה שלא העלו בדעתם ללכת למועצה הזאת מגיעים לשם אך אני חושב שבסוף לא מצטערים למרות שחושבים שזאת המועצה שיש בה הכל זה לא בהכרח ככה למרות שיש לנו את הרוב

הלהיטים של השנה הם....

(לפי הדברים ששמעתי-) מטה אשר, גליל תחתון, לכיש ו.. אולי גם אשכול. אני בחרתי בבאר טוביה בעדיפות ראשונה.... דרך אגב, גאה להכריז על פתיחתו של גרעין בית אשל. הגרעין הראשון שהוקם ביוזמת המלש"שים עצמם! חברי הקומונה כבר נקבעו (בינם לבין עצמם), ולצערי אני סולקתי מהגרעין. בין חברי הקומונה- עמנואל, סנדר, טוקר ועוד רבים וטובים...

מידע+תיקון לשרונה...

אוקיי... בטח אתם רוצים הסבר,אז: כמו שחלקכם כבר יודעים, במפעל יוסי יפה שהתקיים השנה הייתה קבוצת יב'. לנו היו משימות אחרות מלרוב המועצות ואחת מהן הייתה הקמתו מחדש של יישוב,הנקרא בית אשל(נמצא ליד באר שבע) והפיכתו לבית חינוך כלשהו, לחינוך של עבודה,שיתוף וכו. בקיצר, נקשרנו(חלקנו...) למקום ולגידעון, המבוגר שמחזיק את המקום, והחלטנו שאנחנו רוצים להמשיך עם הרעיון הזה ולקחת אותו הלאה. באחת השיחות באותו המפעל דיברנו ושיתפנו אחד את השני בחלום משותף שהיה לרובנו: הקמת והתיישבות במושב בנגב/גליל. עימנואל(מלב שרון) פנה אליי לפני מספר חודשים ושאל אותי אם אני עדיין מעוניין לעשות משהו בקשר לזה, ועניתי ש"כמובן". בחודש הקרוב אנחנו אמורים להגיע לשם ולהמשיך בעבודות, ואח"כ לבחוןאפשרויות עתידיות. החבר'ה שקשורים ל"פרוייקט" הם אותם חבר'ה שהיו ביוסי יפה 2002,, אבל אני בטוח שאם משיהו מעוניין להצטרף הוא ייתקבל בברכה! בקשר למה שהגברת שרונה אמרה, אני לא חושב שבאמת הולך לקום שם גרעין של בני המושבים(לפחות לא השנה), ובאמת מעניין אותי למה היא התכוונה בהצהרה שלה:" גאה להכריז על פתיחתו של גרעין בית אשל". הרעיון עצמו ממש ערכי וציוני,השאלה היא איך יהיה הביצוע..., ולפי הכירותי את האנשים המודברים, אני בטוח שהם ייעשו הכל כדי להצליח...! נשאר רק לקוות לשיתוף פעולה, ולאחל הצלחה לאותם החבר'ה(שנראה לי שאני בניהם...),בברכת עלה והגשם... מורן

אחי בירור קטן

בית אשל זה המקום שהיה בו חפירות וזה ושיחזור של האתר ? כי אם כן עבדתי שם ביוסי פיה והיה מדהים ואפילו שאני רק טטניק אם אתם צריכים עזרה בשביל זה אני שם !

שקסי

New member
סנדר??? מאיפה את מכירה אותו??

ומה זה גרעין בית אשל ולמה העיפו אותך??

kedeman

New member
בגלל מעשיה???

שרונה?? אז יש לי שאלה קטנה התנודעה מודעת לעובדה שהחלטתם לפתוח גרעין חדש? כי בלי תמיכה מהתנועה זה יהיה לכם קשה להקים גרעין של התנועה מה שכן.. אולי אחר כך במסגרת נח"ל תהיה לכם אפשרות לעשות את זה.. אני לא מודע וסגור לגמרי על הפרטים אז אני לא מבטיח כלום אבל ממש שווה לברר

מגיבה

קודם כל, אני ממש מוחמאת מגל התגובות, אבל גרעין בית אשל הוא גרעין פיקטיבי שעלה במוחנו הקודח בזמן המיונים.... למיטב ידיעתי האוכלוסיה העיקרית שקיימת כיום בבית אשל היא החול של ב"ש.. מצטערת אם הטעיתי מישהו, הכל בהומור
רועי סנדר- שוב, כולם מכירים אותו, הוא חלק מהצמד הנודע "סנדר את רוסו בע"מ" (רוסו- עמנואל) ועכשיו לסוגיה למה הועפתי מהגרעין... טוב, אני רק יכולה להגיד שזאת הייתה החלטה של כל הקומונה (ז"א- רועי ועמנואל), והקומונה שלמה עם ההחלטה הזאת....

למעלה