מידע+תיקון לשרונה...
אוקיי... בטח אתם רוצים הסבר,אז: כמו שחלקכם כבר יודעים, במפעל יוסי יפה שהתקיים השנה הייתה קבוצת יב'. לנו היו משימות אחרות מלרוב המועצות ואחת מהן הייתה הקמתו מחדש של יישוב,הנקרא בית אשל(נמצא ליד באר שבע) והפיכתו לבית חינוך כלשהו, לחינוך של עבודה,שיתוף וכו. בקיצר, נקשרנו(חלקנו...) למקום ולגידעון, המבוגר שמחזיק את המקום, והחלטנו שאנחנו רוצים להמשיך עם הרעיון הזה ולקחת אותו הלאה. באחת השיחות באותו המפעל דיברנו ושיתפנו אחד את השני בחלום משותף שהיה לרובנו: הקמת והתיישבות במושב בנגב/גליל. עימנואל(מלב שרון) פנה אליי לפני מספר חודשים ושאל אותי אם אני עדיין מעוניין לעשות משהו בקשר לזה, ועניתי ש"כמובן". בחודש הקרוב אנחנו אמורים להגיע לשם ולהמשיך בעבודות, ואח"כ לבחוןאפשרויות עתידיות. החבר'ה שקשורים ל"פרוייקט" הם אותם חבר'ה שהיו ביוסי יפה 2002,, אבל אני בטוח שאם משיהו מעוניין להצטרף הוא ייתקבל בברכה! בקשר למה שהגברת שרונה אמרה, אני לא חושב שבאמת הולך לקום שם גרעין של בני המושבים(לפחות לא השנה), ובאמת מעניין אותי למה היא התכוונה בהצהרה שלה:" גאה להכריז על פתיחתו של גרעין בית אשל". הרעיון עצמו ממש ערכי וציוני,השאלה היא איך יהיה הביצוע..., ולפי הכירותי את האנשים המודברים, אני בטוח שהם ייעשו הכל כדי להצליח...! נשאר רק לקוות לשיתוף פעולה, ולאחל הצלחה לאותם החבר'ה(שנראה לי שאני בניהם...),בברכת עלה והגשם... מורן