מי מכיר....

מי מכיר....

נייד של: FUJITSU AMILO L 6825 ??? מעבד סלרון 2.8 GHZ RAM 504 MB 2.80 GHZ נראה לי 512 זיכרון... 30GB מישהו מכיר? מומלץ לא מומלץ? השימוש בנייד למטרות אינטרנט קצת מוסיקה מסנג'ר סרטים...ללא תוכנות כבדות או משחקים כבדים... כדאי או לא? המחיר סביב ה 4000 ש"ח

Jan22

New member
כן חביבי ..

שכחתי שהפורום הזה משועבד אליך - אף אחד פה לא עובד אצלך ,אנשים פה עוזרים מתוך יוזמתם החופשית, אז סבלנות חביבי . לענייננו - הדגם לא מצדיק את המחיר - ב4.5 פלוס אפשר למצוא R50E עם צורב DVD , הרדיסק 40 GB ו512MB ומעבד סלרון ;בכל מקרה ,הדגם שציינת יענה לך על הדרישות . כנס לZAP.CO.IL - מכיל דגמים רבים .

אל תרטח....

תודה רבה . בכל מקרה גם במחיר של 3500 לא שווה לקנות את הדגם שציינתי? בזאפ אין את הדגם שדיברתי עליו... לאיזה דגם בדיוק התכוונת ב R50E ? תודה רבה שבת שלום צום קל גמר חתימה טובה שנה פוריה שבוע טוב וחג שמח...

עוד שאלה קטנה...ברשותכם..

עד כמה משמעותי מעבד של סלרון 2.8 בנייד שציינתי למעבד של IBM שהוא גם סלרון 1.4 או 1.6.... מה עדיף??

Jan22

New member
חדש ? יש לו צורב DVD ?

בעיקרון הוא יענה על הדרישות ,אבל לא הייתי הולך עליו.

לא חדש..

יד שנייה ממישהו שאני מכיר ויודע ששמר עליו... בקושי יצא מהבית קנה אותו לפני שנה + - בסביבות 5500+- המחשב עם צורב רגיל, כולל כ.רשת לא מובנה(wireless) + תיק יציאה S VIDEO מעבד 2.8 סלרון 30 GB הוא רוצה 4000 אני מאמין שאפשר לשלם 3500 כדאי? מגיע עם סוללה חדשה!

carmonle

New member
לא נראה כדאי, אני מכרתי דל d500

מעבד סנטרינו 1.3, קשיח 30, 512 זכרון, תיק עור, XPP וכרטיס רשת אלחוטי ורגיל מובנה בנייד ב-3200 מחשב שעלה 8K+ כשנתיים קודם לכן. הקניה לטעמי מאוד לא כדאית. ערן

למעלה