מי מכיר

• פותח הנושא HILBI
  • פורסם בתאריך

HILBI

New member
מי מכיר

ממטים שנקראים CHINT ? ויכול לתת חוות דעת האם הם טובים והאם כדאי להשתמש בהם או שחבל על הכסף ?

lekner

New member
צ'ינט זה מרלן-ז'רן שמיוצרים בסין

ע"פ חוות דעת שקיבלתי הם מעולים אני אישית לא השתמשתי בהם אך אני מכיר חברות גדולות כגון גוסטב את סער שמשתמשים בהם והיו בסיור בסין

אצ3

New member
לעופר צ'ינט זה לא מרלן גרן ולא בטיח

צ'ינט זה קונצרן ענק בסין שמייצר הכל החל מח"א פשוט ועד תיבות חיבור למתח גבוה ועליון הם די טובים והיחידים שיש להם תו תקן ישראלי בטוח שהם לא ברמה של מרלן ג'רן, לגרנד, הגר וכו'

lekner

New member
ציון ידידי מרלן ז'רן קנו את צ'ינט

אני מכיר אישית חברה שנסעו לסין ע"י מרלן ז'רן כדי לייבא את הציוד לארץ ולראות את החברה בסין זה בדוק. שים לב שהציוד הוא בדיוק אותו דבא חוץ מהצבע הכחול :0)

אצ3

New member
לעופר ידידי החברה שנסעו לסין

נסעו במסגרת נסיעה של סיטונאי חשמל שאורגנה ע"י היבואן של צ'ינט אלפאטק. והסיפורים שסיפרו לך שזה מרלן ג'רן לא נכונים בכלל. זה בדוק אל תאמין לשמועה הזו. כשנשוחח בטלפון אסביר לך יותר.

lekner

New member
אתה יודע מה זה מה שמכרו לי ואלו

חברה אמינים אז קניתי אני לא הייתי שם אם אתה טוען שהם לא דוברים אמת אשמח לשמוע ומעניין מה הטענות שלהם ולמה.

avitalpo

New member
הממטים של צינט

הם אותו דבר כמו מרלן ז'רן זה נכון אלפא טק אירגנו סיור למהנדסי חשמל לסין והם מתפארים בזה כנראה שמכאן אנחנו לא נוכל לדעת את האמת אני בכל מקרה יצרתי ארון חשמל מאוד גדול שיש בו מיגוון אביזרים ואת כולם לקחתי צ'נט לצורך נסיון אז ככה: ממטים נראים איכותיים מגענים 4HP מתפרקים מגענים 5.5 ומעלה נראים איכותיים נראה לי כמו של טלמכניק מנתקי הספק מזכירים מרלן ז'רן אבל לפחות חיצונית הגימור פחות איכותי הגנות מנוע כמו טלמכניק אין מעצור לכפתור הכייול ובלי להתכוון אפשר לסובב יותר מדי ויוצא מכיול לסיכום: ציוד יותר זול אבל צריך לבדוק לאורך זמן

למעלה