מי מכיר?

ראם ערן

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif

הטלפון שלי הינו:039245832 אני בבית בערך מ20:00. אשמח לדבר ערן

הדס ח

New member
מי מכיר?

שלום לכולם אני מעבירה כאן בקשה למידע שניסתה חברה שלי להכניס לפורום ומשום מה לא הצליחה. האם יש מישהו שיכול לעזור במציאת פרטים???? תודה הדס אני מחפשת קרובת משפחה אשר נולדה בסביבות 1900-1906. שמה היה JAHANNA GERSON לבית פרידמן. ידוע לי, ללא ספק, שבשנת 1936 היא גרה בכתובת זו בעיר ריגה שבלטביה: LACPLESA IELA NR. 21 DZ. 6 ויתכן שגרה בכתובת זו בשנים נוספות. באותה כתובת גרה גם R. GUTGIN שהיתה מאד מקורבת אליה. ברור לי שיוהנה כבר אינה בין החיים, אך אשמח מאד לדעת: מה עלה בגורלה? האם נולדו לה ילדים? האם הם חיים? איפה? האם יש לה נכדים ו/או נינים ואיפה הם?

ראם ערן

New member
כמה פרטים

ברשימת קורבנות השואהביד ושם מופיעהJAHANNA GERSON מליטביה ,ריגה. אשר נולדה ב16.01.1883 בעלת אזרחות גרמנית. בקישור הבא: מופיעה דמות באותו שם אשר נישאה לSalomon Flersheim ב1834. אני מניח שזו לא אותה אחת אולם ייתכנו קשרי משפחה (דודה?) בהצלחה ערן

ראם ערן

New member
יתרה מכך

חיפוש בFTJP מעלה שם זהה שוב. על פי המידע שם הייתה לה אחות אשר נספתה גם כן בשואה. אולם ניתן למצוא משפחה מורחבת (קרי החל מדודיה והלאה) אשר חייה היום. לילה טוב ערן

הדס ח

New member
ראם

לפי מיטב הבנתי האשה אותה אנו מחפשים היא יוהנה פרידמן. גרזון זה שם הנישואין.... הדס

מטיקה

New member
פרידמן מריגה.

העלית לי לזיכרון מידע שהיה שם ולא היה בו שימוש. אני זוכרת קרובת משפחה שלי בשם פרידה פרידמן, ואני גם פרידמן מאיזשהו כיוון, שהיגיעה לארץ מריגה בשנות ה70. כרגע אין לנו כל מידע עליה אבל אני מנסה לחפור עכשיו בעיקבות הבקשה שלך. בהצלחה

ד ז י ר ה

New member
הדסי - אני מכירה בחיפה גרזון

אני יכולה לברר מה היה שם אמו. ואשאל מהיכן משפחתו היגיעה. בהמשך ....

zogu

New member
כשתמצאי -את פרידמן תידעי אותי

גם אצלי במשפחה יש פרידמן...

הדס ח

New member
דזירה ו- zogu

דזירה - אשמח אם תבררי ותיידעי אותי....תודה. zogu - אולי תוכלי לבדוק את הפרידמנים במשפחתך ולראות אם יש סיכוי שיש קשר.... תודה. הדס

zogu

New member
הדס- תני הצצה בעץ שלי שניטע לפני

כשבוע/שבועיים, שם תראי את כל ה"פרידמנים" של משפחתנו. העץ ניטע ביער הפורום.

מטיקה

New member
עזרה למאחרים בנשף.....

איןלי מושג איך נכנסים לעצים שניטעו בפורום. אשמח להסבר.

wow1

New member
ישנן פינות נידחות יותר להצגת שאלה :

מומלץ לפתוח שרשור חדש על מנת להשיג חשיפה נאותה. הקישי על הקישור "יער הפורום" בשורה שרצה בראש העמוד. איל.

מטיקה

New member
זה אמור להיות מוקפץ.....

ואני לא מצליחה להכנס ליער הפורום, אבל בכל זאת תודה על האינפורמציה. אנסה להכנס שנית.

הדס ח

New member
הסיפור כאן הרבה יותר דרמטי

הסיפור כאן הרבה יותר דרמטי ממה שפירטתי. לא הוספתי את כל הפרטים מסביב אלא רק את מה שחברתי כתבה. אבל, בבקשה תעשו מאמצים למצוא רסיסי מידע.... אולי היא תסכים לפרסם את הסיפור כשתדע יותר..... תודה הדס

למעלה