מי מכיר? היי מי מכיר את חני פרימר? היא עדיין בחיפה? מישהו למד אצלה?
א אסתי123 New member 10/9/08 #2 אני למדתי אצלה לפני הרבה שנים. אני בקשר רציף הדוק איתה. מורה גדולה ואישה גדולה. מטפלת גדולה כמובן. נכון לעכשיו מיתרכזת בעיקר בהוראת קינסיולוגיה. אתה מכיר אותה?י
אני למדתי אצלה לפני הרבה שנים. אני בקשר רציף הדוק איתה. מורה גדולה ואישה גדולה. מטפלת גדולה כמובן. נכון לעכשיו מיתרכזת בעיקר בהוראת קינסיולוגיה. אתה מכיר אותה?י
Y yoelnd New member 10/9/08 #3 אולי.... היי אני למדתי אצלה בשנת ....... שבי טוב: 1994/5 בבריאוטבע בת"א. אולי למדנו ביחד???? היא לא גדולה היא ע נ ק י ת !!!, איזה סבלנות, תמסרי לה ד"ש ואפילו נשיקה יואל שניאור
אולי.... היי אני למדתי אצלה בשנת ....... שבי טוב: 1994/5 בבריאוטבע בת"א. אולי למדנו ביחד???? היא לא גדולה היא ע נ ק י ת !!!, איזה סבלנות, תמסרי לה ד"ש ואפילו נשיקה יואל שניאור
א אסתי123 New member 10/9/08 #4 כל מי שמעונין להכיר ולשמוע את חני פרימר מדברת על קינסיולוגיה, מוזמן ליצור אתי קשר במסרים. בהחלט אמסור לה ד"ש ואפילו נשיקה. אני למדתי אצלה בחיפה לכן לא נראה לי שלמדנו יחד. בי!
כל מי שמעונין להכיר ולשמוע את חני פרימר מדברת על קינסיולוגיה, מוזמן ליצור אתי קשר במסרים. בהחלט אמסור לה ד"ש ואפילו נשיקה. אני למדתי אצלה בחיפה לכן לא נראה לי שלמדנו יחד. בי!
א איתן בודק השרירים New member 12/9/08 #5 אני מכיר את אילן פרימר איש מדהים, מטפל ענק, מורה יחיד בדורו שתלמידיו במכלול הולכים אחריו באש ובמים. שמעתי גם על חני דברים טובים.
אני מכיר את אילן פרימר איש מדהים, מטפל ענק, מורה יחיד בדורו שתלמידיו במכלול הולכים אחריו באש ובמים. שמעתי גם על חני דברים טובים.