מי מכיר Intova?

nicklessious

New member
מי מכיר Intova?

היי,

חשבתי לקנות מצלמת וידאו (או ליתר דיוק, מה שמכונה מצלמת אקסטרים) לצילום תת ימי. בהתחלה באופן טיבעי חשבתי ללכת על ה- gopro 3 אבל חיפוש קצר בגוגל ואמזון העלה טונות של תלונות על האיכות של גירסה 3 (ולא היתרשמתי שזה בעיה של firmware. ניראה כמו בעיות חומרה חוזרות ונישנות גם אחרי עידכוני תוכנה).
בכל אופן, ניתקלתי ב Intova שזולה בהרבה מה- gopro (בגירסת silver).
בסרטי יו-טיוב שמשווים בינה לבין ה- gopro (במסך מפוצל) ה- gopro בהחלט ניראית יותר חדה ובכל זאת, האיכות של Intova ניראת מספקת בהחלט, לפחות עבור הצרכים שלי. בנוסף, ב Intova יש מסך אחורי וב gopro יש צורך ברכישת אביזר נוסף. בחנות טענו שצריכת הסוללה של ה Intova טובה יותר בוודאי בהשוואה ל gopro עם מסך אחורי.

בקיצור, רציתי כבר ליקנות, אבל אני מחפש את הקץ'. ה- Intova היא חצי מחיר (ואפילו פחות אם קונים מסך אחורי ל- gopro) ולעניות דעתי מפיקה פריימים סבירים (אם כי פחות טובים מה gopro).

האם מישהוא היתנסה עם המצלמה הזאת? האם יש לה בעיות מיוחדות שמצדיקות את מחירה ביחס ל gopro? האם אני סתם פרנואיד?

אינטובה - חוות דעת:

המצלמה מפיקה תמונות סטילס ווידיאו באיכות טובה ואם אינך מחפש איכות מקצועית מעולה היא בהחלט תתאים לצרכיך.
יתרונות: פשוטה מאד להפעלה, סוללה נטענת המספיקה לזמן צילום ממושך, קטנה ונוחה לנשיאה, בעלת ציפה חיובית.
חסרונות: מסך אחורי יחסית קטן שלפעמים מקשה על ראיית התמונה שברצונך לצלם.
הייתה ברשותי כחצי שנה עד לאחרונה. בסוף ספטמבר אבדה אי שם באתר המערות ומאז נעלמו עיקבותיה.

hersco

New member
אינטובה

אקדים ואציין כי אני צלם לא משהו, במיוחד מתחת למים...
יש לי אינטובה מזה כחצי שנה. לצילומי וידאו, המצלמה בסדר גמור. לגבי תמונות סטילס - "על הפנים". המסך האחורי לא שימושי (לפחות עבורי) מפאת גודלו. יש צורך במסנן כתום. בהצלחה.

למעלה