מי מכיר

מי מכיר ../images/Emo35.gif

מי זוכר את השם של בית הקפה שהיה של בני שלזינגר בבן יהודה. בית הקפה של אוהבי החיות. האם הוא עוד קיים ומה שמו? חיפשתי בערך "בית קפה" בדפי זהב ויצאו למעלה מ200 בתל אביב אבל את הקפה הזה לא צאתי.

רומי 007

New member
קפה נורדאו?

נדמה לי שאת מתכוונת לקפה הפינתי בן יהודה נורדאו שהיה צמוד לחנות פרחים קטנה. תמיד היו עוצרות שם מכוניות של תנו לחיות לחיות ואוספות חתולי רחוב לעיקור. אם זה המקום הזה וואו איזה זכרונות יש לי משם מראשית שנות השמונים.... אח"כ הם עברו לבן יהודה פינת ארלוזרוב גדלו וקצת התקלקלו. אבל בימי הפינה בנורדאו זה היה מקום קסום ממש. העיצוב הפריזאי המעודן, מרק הבצל הטוב בעיר ועוגת מוס שוקולד שעוד לא מצאתי כמוה מאז נסגר המקום. געגועים אמיתיים יש לי לשם.

פינליש

New member
את מדברת על פֶט - קפה?

פֶטְ-קפה זה היה בית קפה בפינסקר סוף בוגרשוב. בית קפה שאם היית באה עם הכלב היו נותנים לו ישר שתיה... קצת אוכל. בית קפה מקסים. הייתי שם
עם איזה כלב מארה"ב שחזר לשם די מהר

Lear22

New member
הבית קפה הזה נפתח

בדיוק כשהתחלתי ללמוד באנקורי, שנמצא ברחוב טרומפלדור, ממש צמוד לפינסקר. ישבתי שם פעם אחת, מקום חביב מאוד. לפי מה ששמתי לב הוא היה מאוד גיי פרנדלי

רומי 007

New member
גם נורדאו היה גיי פרינדלי

ובתקופה שזה ממש לא היה IN להיות גיי פרינדלי.

למיטב ידיעתי, נסגר ממזמן

היה מקום מקסים, גיי פרינדלי ופט פרינדלי (לא שאני משווה, אבל יש לי חברים גם כאן וגם כאן). אני זוכרת אותו בחיבה רבה כי יצאתי אליו ב-13 בנובמבר לפני 5 שנים לציין עם זוג חברים גיי את יום השנה לזוגיותם, ואחרי שחזרתי הביתה פגשתי את הגבר שלי והוא נישק אותי בפעם הראשונה...

למעלה