אי-מייל לא פעיל נתקלתי כבר לא מעט בכתובות אי-מייל שאינן פעילות ובעליהם כבר שכחו מהם נסו להתקשר לג'ודי, מה יש לכם להפסיד,, הטלפון שלה (לפי ה- Yellow Pages) : 818-990-5154 בהצלחה אלי
שלום אלי, תודה על הסיוע המהיר ו...אם אכן יש בינינו קשר- איך אמרה שרה"לה שרון?... "והפרחים לאלי".... תודה ואתקשר אליה, לאה. משפחות טייכר, צוקרמן, יוסט, גורנשטיין, שובר, אשר וסידי.
ברשומות אליס איילנד כבר חיפשת? יש שם רישומי המהגרים מלפני 120 - 80 שנה. במקרה של טייכר, כדאי לא להשתמש בטופס החיפוש של ג'ואישגן, אלא באתר www.ellisisland.org/default.asp אני מצאתי לפחות 5 טייכרים מקולומאה ועוד 2 מזבלוטוב. (שמות הערים לפעמים משובשים.) מומלץ לפתוח את צילום יומן הספינה (מניפסט) ולראות בהגדלה פרטים על המהגר, ועל קרובי המהגר בארה"ב ובאירופה.
תודה! תודה! תודה! כבר הייתי שם אין ספור פעמים, אך לא ידעתי או לא ראיתי, שיש משהוא מזבלוטוב. אנסה שוב, כמובן עם יומן הספינה. ו...שוב תודה, לאה חוקרת משפחות טייכר, צוקרמן, יוסט, גורנשטיין, שובר, סידי ואשר.
תודה רבה!! הבעייה עם המחשב שלננו שמתוך התר של "תפוז" אינו יכול לשלוף את ההודעות. אם לחצתי על הקובץ שציינת,וצרת מסגרת של דף ללא התוכן. את שמות אנשי זבלוטוב וקולומאה מאליס איילנד יש לנו מזמן. אם זה הקובץ ששלחת, בעייתנו לפענח מי הוא ראש משפחתנו או אח של או דוד. יכול לעזור בקטע של פתיחת הקובץ שלך? אם לא שללח אלינו ישר כקובץ word ל [email protected] ותבוא עליך ברכה, שבת שלום, לאה.
קולומיאה והסביבה. ראש הועד הוא שלמה הורביץ מקרית אונו. כמו כן לקהילת קולומיאה יש שני ספרי זיכרון (באידיש ובעברית) ובהם שמות ואיזכורים שעשויים לעזור. אולי גם לקהילות האחרות יש ספרי זיכרונות. אפשר לברר אם קיים ארגון לזכר הקהילה בארגון יוצאי פולין 03-5225078 בהצלחה!
שבת שלום, ספרי הזיכרון אצלנו בבית. צלאנו כתבנו, ערכנו, ארגנו. אבל- יש המון שאלות לגבי הקשרים המשפחתיים בין כל ה"טיירים". נשארנו עם המון חידות. השם של הורוביץ לא היה ידוע לי ואברר בבזק מיד שיסיימו את השביתה. תודה גדולה על מס' הטלפון של ארגון יוצאי פולין. לאה.